Zaratoth Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 H season φαίνεται ήδη ανώτερη της προηγούμενης, που σε γενικές γραμμές μου άρεσε, αλλά της έλειπε η διασύνδεση. Το τρίτο επεισόδιο (Under the Lake) είναι ήδη το καλύτερο μέχρι στιγμής και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Μου είχαν λείψει αυτά τα creepy επεισόδια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 H season φαίνεται ήδη ανώτερη της προηγούμενης, που σε γενικές γραμμές μου άρεσε, αλλά της έλειπε η διασύνδεση. Το τρίτο επεισόδιο (Under the Lake) είναι ήδη το καλύτερο μέχρι στιγμής και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Μου είχαν λείψει αυτά τα creepy επεισόδια. Ναι, εμφανώς καλύτερο το τρίτο επεισόδιο, αν και νομίζω έκανε κοιλίτσα προς το τέλος, κάτι που συμβαίνει σε πολλά από τα "διπλά" του Doctor. Αλλά ήταν creepy και το τέλος ήταν τρελό cliffhanger 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Τι να σου πω, εγώ είδα το πρώτο..... δε με ξετρέλανε.... μιεχ μιεχ κατάσταση.... Μια από τα ίδια κι εγώ. Πέρα από το γεγονός που σκάει μύτη η Missy (δεν σποιλάρω το έχει ποστάρει και ο Ρομπέν στη φωτογραφία) που με εκνεύρισε, τα επεισόδια ήταν πολύ κακό μπαμ μπουμ και εφφέ για το τίποτα. Επίσης, χέστε με με τα γυαλιά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Ούτε το έχω δει, ούτε σκοπεύω, ούτε θα έπρεπε να είναι αναγκαίο να δω κάτι που γυρίστηκε 10-20-30 χρόνια πριν για να ευχαριστηθώ κάτι που γυριίστηκε τώρα. Να το δεις γιατί λέει! More to the point: Ο Davis είχε φτιάξει ολόκληρο plot για να φέρει πίσω τον Davros και το εξέλιξε μέσα σε κάμποσα seasons της σειράς. Όλα τα Daleκ τα είχε σκοτώσει ο 9ος γιατρός -> Ένα σκάφος είχε χαθεί στο void ανάμεσα στις διαστάσεις και επιστρέφει, τα Dalek γυρίζουν και ένα από αυτά ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να σώσει τον Davros -> Καταλήγουμε στα καταπληκτικά επεισόδια με τα Dalek που απαγάγουν πλανήτες -> Ο κλώνος του γιατρού τα καταστρέφει πάλι. ΟΚ, τώρα γιατί υπάρχει και ζει ακόμα ο Davros; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Επίσης, χέστε με με τα γυαλιά... Τι το κακό είχαν τα γυαλιά. Για συνολικό χρόνο που τα έδειξε γύρω στα 30 δευτερόλεπτα (ίσως λέω και πολλά) μέσα σε 2 επεισόδια, έχει γίνει πολύς και χωρίς λόγο χαμός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Τα 9x03 και 9x04 ήταν εξαιρετικά. Φορμουλαικα αλλά μέσα στην ένταση και με ωραίο ρυθμό. Να μην ήταν και οι ανατροπές έτσι προβλέψιμες... Το 9x05 από την άλλη ηταν, αν όχι παιδικό, παιδιάστικο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Το 5 μου άρεσε πολύ, το 6 από την άλλη λιγότερο. Αν και μου άρεσε ο εξωγήινος του 6 που μου θύμισε φυλή/εξώφυλλο σε διαστημικό επιτραπέζιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Επεισόδιο 8. Τα 15 τελευταία λεπτά τα θεωρώ την καλύτερη σκηνή στο νέο Doctor Who (δεν έχω δει όλο το παλιό να κρίνω) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Υπερβαλεις. Δυνατό φινάλε πάντως και ωραίο επεισόδιο το τελευταίο. Ή ατάκα I am over 2000 years old. I am old enough to be your Messiah πάντως είναι από τις καλύτερες του nuwho 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted November 9, 2015 Management Share Posted November 9, 2015 Μόνο 2000 years old μου φάνηκε λίγο πάντως... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Υπερβαλεις. Nope, είμαι 100% σίγουρος. Για μένα πάντα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 (edited) Μόνο 2000 years old μου φάνηκε λίγο πάντως... Κοιτα, ο 9 ήταν 900 χρόνων έχοντας ήδη γεράσει μια φορά (ως ο 1), ο 10 πάτησε τα 1100 και ο 11 εφαγε τη ζωή του να φυλάει έναν πλανήτη. Τα 2000 είναι καλή εκτίμηση. Υπερβαλεις.Nope, είμαι 100% σίγουρος. Για μένα πάντα. για εμένα είναι το The imposible astronaught, ή σκηνή που η Amy βλέπει το χέρι της γεμάτη γραμμές. Edited November 9, 2015 by Nihilio 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Πολύ ωραίο το νέο Gatissινό επεισόδιο. Νομίζω το καλύτερό του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Όχι ρε φίλε.... Όχι ρε φίλε.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted April 18, 2017 Management Share Posted April 18, 2017 Doctor Who season 10 episode 1 aired. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Αν σας πω ότι βαριέμαι να το δω θα με πιστέψετε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted April 18, 2017 Management Share Posted April 18, 2017 Φυσικά αλλά είναι καλό ειδικά όταν δεις τι έρχεται στο 2ο όπως δείχνει το teaser στο τέλος... και ίσως αλλάξεις γνώμη . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 H δέκατη σειρά έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Τα πρώτα τρία τα 'φχαριστήθηκα, αν εξαιρέσει κανείς το υπερβολικό fanservice (αναφορές σε παλιότερες σειρές) είχαν σωστή δομή και έλειπε το άθλιο εξυπνακίστηκο στυλ στο οποίο μας είχε φλομώσει ο Moffat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Πολύ ωραίο το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο! Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο tease της καινούργιας αλλά τι να κάνουμε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Εμένα η Ντόκτορ μου θύμισε Σμιθ - γεροπαράξενο άντρα σε λάθος κορμί, ενώ η ερμηνεία θύμιζε επίτηδες Capaldi. Σίγουρα ήταν το καλύτερο κομμάτι του επεισοδίου (μαζί με τη σκηνή που φτιάχνει το νεό Swish Army Sonic) Το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε άνευρο, νομίζω ήθελε να κοπούν στο μοντάζ 15-20 λεπτά για να σιάξει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 11, 2018 Management Share Posted October 11, 2018 Συμφωνώ αλλά είναι πρώτο επεισόδιο... οι Άγγλοι είναι περίεργοι οπότε ας δώσουμε λίγο να δούμε και τη συνέχεια. Αν οι εκτιμήσεις για τη νέα doctor είναι σωστές θα πάει καλά... ίδωμεν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 H 12η σεζόν ξεκινάει την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 (edited) On 12/26/2019 at 2:30 AM, Dreamer said: H 12η σεζόν ξεκινάει την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020. Ας ελπίζουμε ότι ο Chibnal παραιτήθηκε και δε θα δούμε επεισόδια όπου η Doctor έχει ξεχάσει που πάρκαρε, όπου ένας άκυρος άντρας της λέει πώς να νικήσει ένα μισοδιαλυμένο Ντάλεκ, όπου δε θα δούμε μία καριακατούρα μισογύνη γκέι βασιλιά, όπου δε θα αφήσει ένα σμήνος με μεταλλαγμένες αράχνες να λιμοκτονήσει ή όπου οι καλές και αθώες τεχνητές νοημοσύνες του διαστημικού άμαζον δε θα χρειαστεί να σκοτώσουν μία αθώα γυναίκα για να βάλει μυαλό ο κακός λευκός άντρας συνδικαλιστής incel... Chibnal παραιτήσου! Edited December 27, 2019 by Nihilio 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Σαφώς κατώτερη η προηγούμενη σεζόν (αισθητή η απώλεια του Μόφατ) αλλά η δόκτορ έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου και το σώζει. Αν βοηθήσουν και οι ιστορίες, θα δούμε ωραία πράγματα. Αλλά και από αυτές ακόμη, υπάρχουν κάποια συμπαθητικά δείγματα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 3 hours ago, AlienBill said: Σαφώς κατώτερη η προηγούμενη σεζόν (αισθητή η απώλεια του Μόφατ) αλλά η δόκτορ έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου και το σώζει. Αν βοηθήσουν και οι ιστορίες, θα δούμε ωραία πράγματα. Αλλά και από αυτές ακόμη, υπάρχουν κάποια συμπαθητικά δείγματα. Ο Μοφάτ έλειπε σαιζόν τώρα, είχε αφήσει πίσω τον κακό του εαυτό. Αλλά το γράψιμο στην προηγούμενη σαιζόν ήταν κακό. Τρία επεισόδια άξιζαν (Rosa, Demons of Punjabi, It takes you away) αλλά μόνο το τελευταίο θύμιζε Doctor Who. Η Δόκτορ ήταν το μόνο καλό στοιχείο. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts