Nihilio Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) edit 7/1/09: Ένδειξη poll Atrelegis 1 Nienor 2 "Πώς πήγε;" ρώτησε ο ψηλός άντρας τον άντρα που καθόταν απέναντί του. "Σχεδόν όπως το περιμέναμε," του απάντησε εκείνος. Τον χτένιζε με το βλέμμα του, προσπαθώντας να "κόψει" τις αντιδράσεις του. "Τι εννοείς με το σχεδόν;" του απάντησε ο ψηλός άντρας σηκώνοντας το αριστερό του φρύδι. "Υπήρξαν… επιπλοκές," είπε ο συνομιλητής του και ήπιε λίγο από το ποτό του. "Τι είδους επιπλοκές;" τον ρώτησε ο άλλος με ανέκφραστο πρόσωπο. Φαινόταν κύριος της κατάστασης. "Νομίζω ότι τις γνωρίζεις ήδη," είπε ο άλλος άντρας. "Τα 'πουλάκια' σου θα φρόντισαν να στις κελαηδήσουν ήδη." "Πρέπει κάποιος να είναι προσεχτικός με τέτοια πράγματα, δε συμφωνείς;" Μια λάμψη πονηριάς εμφανίστηκε στα μάτια του ψηλού άντρα. "Ναι," σιγογέλασε ο άλλος άντρας, "τα λεφτά μου τα έφερες;" "Στο τέλος," του απάντησε ο άλλος. Ο τόνος του δήλωνε ότι Δε σκόπευε να διαπραγματευτεί την πρότασή του αυτή. ---- 15 ημέρες, 2000 λέξεις. Edited January 7, 2009 by Nienor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Έλα να κυλίσει το αίμα αχνιστό! Write_Off_18.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted April 10, 2006 Author Share Posted April 10, 2006 Και ναι, 5 μήνες αργότερα η πρώτη συμμετοχή Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Χεχε, ναι είναι λίγο αστείο... Νιεννορ, πού είσαι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Χαχ, ναι έρχομαι... το συζητήσαμε το συζητήσαμε και με έπιασες στον ύπνο τελικά -κυριολεκτικά όμως. Αύριο, μέχρι το μεσημέρι το πολύ, θα είναι μέσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Πέρασε το μεσημεράκι ή μου φαίνεται; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celestial Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 πολυ καλλό αλλα περιμενω να δω και της Νιενορ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Παι_νίδια_ενηλίκων.doc Λοιπόν... είχα πει για τις "δώδεκα του μήνα το μεσημεράκι" οπότε βιάστικες να μου πεις ότι πέρασε (ασχέτως του ότι τελικά είχες δίκιο, ότι με συμφέρει κι έτσι ) Τέσπα, είναι παντελώς αχτέχιστο, αλλά τουλάχιστον κατάφερα να το τελειώσω και ειλικρινά είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή την εποχή. Άντε και καλά μας "αίματα"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Πωωπωωω! Μα τα δώδεκα σούτερα του μαχασαμάτμαν! Τα κείμενα αυτά άλλαξαν τη ζωή μου! Είδα το φως! Ένιωσα μια αναγούλα! Έκαναν τη γάτα μου να αποβάλλει! Κάνουν τα μάτια μου να ματώνουν! Αυά και πολλά άλλα σχόλια μπορύν να τοποθετηθούν σε αυτή τη σελίδα για σχολιασμό των κειμένων. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ: ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΙΤΣΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΉΣΤΕ VOTE! ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΠΏΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 Πολύ ενδιαφέρουσες και οι δύο ιστορίες, αρκετά καλά γραμμένες και πιστές στο κλίμα της εισαγωγής. Προσωπικά ψήφισα Κώστα, επειδή μου άρεσε περισσότερο το κλίμα της ιστορίας. Η ιστορία της Κιάρας μου άρεσε επίσης πολύ, αλλά, παρουσιάζοντας μια σειρά από διαδοχικές σκηνές κάπου έχανε από το συνολικό αποτέλεσμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Προτίμησα το κείμενο της Κιάρας με μικρή διαφορά - και οι δύο είχατε κάνει κάποια πράγματα που ξένιζαν τον αναγνώστη, αλλά που τον κέρδιζαν ταυτόχρονα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts