Rikochet Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Σύντομο μπαλαντοειδές. --- I take several steps Then look in the mirror Recoil My face I recognize splinters My face Eyes once shining now dead My face Soft skin turned to ashen grey My face... I can no longer bear to look upon you. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 πολύ σύντομο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Όχι από τα πιο δυνατά σου. Κάτι του λείπει... του λείπει η Ρικοσύνη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldikinquel Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Όντως είναι σύντομο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και καλό. Σχηματίζει μια ζωντανή εικόνα, οι αντιδράσεις όταν κοιτάζει στον καθρέφτη, τα συναισθήματα. Πολύ καλό. Αλλά λείπει κάτι κατ'εμέ και αυτό είναι ο λόγος. Γιατί έγινε αυτό; Ίσως εγώ να μην το έπιασα αλλά δεν βρίσκω έναν λόγο για τον οποίο ο ήρωας βλέπει αυτήν την εικόνα στον καθρέφτη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Πάντοτε υπάρχει ένας λόγος για τα πράγματα. Κι αν αυτός δεν είναι ξεκάθαρος, μπορούμε πάντα να υποθέτουμε κάποιον άλλο, δικό μας, πιο προσωπικό. Η επανάληψη Ρίκο είναι ανατριχιαστική. Ιδιαίτερα το "my". Γιατί δείχνει αυτό που δεν αναγνωρίζεις ως δικό σου, που είναι περισσότερο δικό σου από όσο μπορεί να συλλάβει η σκέψη. Λίγο γρήγορα να σου μιλάω για κάτι που γράφτηκε μόλις χτες, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις. Δεν ξέρω αν μαρέσει ή όχι ακόμα, ποτέ δεν ξέρω για τα πράγματα που με κάνουν να νιώθω μια μορφή δέους απέναντι τους. Όμως από τη μία νομίζω πως το καταλαβαίνω και από την άλλη είμαι σίγουρη πως έχω βιώσει τις λέξεις σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts