Nienor Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Σα να μου φαίνεται πως πάμε για φιναλε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Μπα,μην το λες.Εξαλλου του Βαρδου δεν του πολυαρεσουν οι μικρες ιστοριες απο οσο εχω καταλαβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 (edited) Παραφροσύνες (1) Παραφροσύνες (2) Παραφροσύνες (3) Παραφροσύνες (4) Παραφροσύνες (5) Παραφροσύνες (6) Παραφροσύνες (7) Παραφροσύνες (8) Παραφροσύνες 9 Παραφροσύνες (10) Παραφροσύνες (11) Παραφροσύνες (12) (επειδή υπάρχει τάξη στο χάος) Παραφροσύνες (13) Υπάρχω. Είμαι ζωντανός. Ο διπλός βρόντος κάτω απ’το στήθος μου με φορτίζει με δύναμη που αδυνατώ να χαλιναγωγήσω. Και σκέφτομαι για δύο ανθρώπους· δεν ξέρω πώς το ξέρω, αλλά το ξέρω. Το καταλαβαίνω από τον τρόπο που περνάνε οι σκέψεις από το κεφάλι μου. Οι σκέψεις περνάνε διπλές. Να, ας πούμε, αυτός ο κακομοίρης που βαδίζει μέσα στο δωμάτιο και με κοιτάζει, πού και πού, με φόβο και αποστροφή, είναι τόσο προβλέψιμος… Αντιλαμβάνομαι, περίπου, τι θα κάνει προτού το κάνει. Δεν μπορεί να είναι σαν κι εμένα. Είναι ένα άθλιο υποκείμενο. Τιποτένιος. Ενώ εγώ είμαι… Θα μπορούσα να είμαι, εύκολα, ο θεός του. Ναι, ο θεός του. Κι όμως, είμαι κλεισμένος εδώ μέσα… Γιατί; Τι περιμένω; Δε θυμάμαι… Και η πραγματικότητα απλώνεται διπλή μπροστά στα μάτια μου. Με βλέπω και φυλακισμένο και ελεύθερο· αλλά ξέρω ότι, τώρα, το σώμα μου είναι φυλακισμένο, γιατί, όποτε κινώ τα μέλη μου, συναντώ αυτό το καταραμένο γυαλί. Το πέος μου τεντώνεται. Θέλω να γαμήσω. Να δώσω το σπέρμα μου σε άλλους, να εξαπλώσω τη γενιά μου. Γιατί, αφού είμαι θεός, χρειάζομαι έναν στρατό από άλλους, κατώτερους θεούς: παιδιά που θα αγωνίζονται για μένα. Υπάρχω. Και βλέπω αυτόν τον αξιολύπητο να μου ρίχνει λοξές ματιές, καθώς κινούμαι, καθώς τρίβω τα γεννητικά μου όργανα πάνω στο γυαλί. Τι ηλίθιος… Αρχίζω να τον βαριέμαι. (…) Τον βαρέθηκα. Κοπανώ το γυαλί, με όλα μου τα μέλη, μ’όλη μου δύναμη. Τραντάζεται, ραγίζει. Ο γελοίος πετάγεται πάνω, και με κοιτάζει τρομοκρατημένος. Υψώνει ένα μεταλλικό αντικείμενο στο δεξί του χέρι και μου φωνάζει κάτι που δεν ακούω καθαρά. Το γυαλί, όμως, θα σπάσει. Το βλέπω να σπάει προτού σπάσει. Και μετά, θρυμματίζεται, και βγαίνω. Ο γελοίος ουρλιάζει, και από το μεταλλικό αντικείμενο που κρατά κάτι εκτοξεύεται και με γαργαλά στο στήθος. Τον αρπάζω και τον κοπανάω στον τοίχο, τσακίζοντας το κρανίο του πάνω τις πέτρες. Ύστερα, γαμάω το νεκρό του σώμα. Υπάρχω. Αλλά τι κάνω εδώ; (Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική.) Edited October 19, 2005 by Nihilio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 (edited) Παραφροσύνες (1) Παραφροσύνες (2) Παραφροσύνες (3) Παραφροσύνες (4) Παραφροσύνες (5) Παραφροσύνες (6) Παραφροσύνες (7) Παραφροσύνες (8) Παραφροσύνες 9 Παραφροσύνες (10) Παραφροσύνες (11) Παραφροσύνες (12) Παραφροσύνες (13) Παραφροσύνες (14) Ο κουκουλοφόρος άντρας με τον μαύρο χιτώνα στέκεται πάνω σ’έναν αμμόλοφο και αφουγκράζεται τον άνεμο που σφυρίζει γύρω του, σηκώνοντας άμμο και περιστρέφοντάς την, σαν κυκλώνας. «Μου χρωστάς την ελευθερία σου από ένα κουτί!» φωνάζει, και τα ρουμπινένια του μάτια γυαλίζουν μέσα απ’το σκοτάδι της κουκούλας του. «Σου χρωστάω;» απαντά ο άνεμος. «Δύσκολο να θυμηθώ…» «Είχαμε κάνει μια συμφωνία!» Ο άντρας σφίγγει τις γροθιές του. Ο άνεμος γελά. «Πόσοι είναι οι κόκκοι της άμμου σε μια έρημο; Τόσες συμφωνίες έχω κάνει μέσα στους αιώνες.» «Πόσες, όμως, έχεις κάνει με έναν άνθρωπο με ρουμπινένια μάτια;» «Δεν είσαι μοναδικός. Κανείς δεν είναι.» «Και μ’αυτό το δαχτυλίδι;» Υψώνει ένα αργυρό δαχτυλίδι. «Βλέπεις το λίθο;» «Και τον βλέπω και δεν τον βλέπω.» «Θυμάσαι, τώρα;» «Θυμάμαι. Πες μου τι θέλεις.» «Αναζητώ ένα φίδι. Ένα συγκεκριμένο φίδι…» είπε ο άντρας, επιστρέφοντας το δαχτυλίδι μέσα στο μαύρο του χιτώνα. (Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική.) Edited October 19, 2005 by Nihilio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 (edited) Παραφροσύνες (1) Παραφροσύνες (2) Παραφροσύνες (3) Παραφροσύνες (4) Παραφροσύνες (5) Παραφροσύνες (6) Παραφροσύνες (7) Παραφροσύνες (8) Παραφροσύνες 9 Παραφροσύνες (10) Παραφροσύνες (11) Παραφροσύνες (12) Παραφροσύνες (13) Παραφροσύνες (14) (επειδή υπάρχει τάξη στο χάος) Παραφροσύνες (15) Φυσάει… (Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική.) Edited October 19, 2005 by Nihilio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 (edited) Παραφροσύνες (1) Παραφροσύνες (2) Παραφροσύνες (3) Παραφροσύνες (4) Παραφροσύνες (5) Παραφροσύνες (6) Παραφροσύνες (7) Παραφροσύνες (8) Παραφροσύνες 9 Παραφροσύνες (10) Παραφροσύνες (11) Παραφροσύνες (12) Παραφροσύνες (13) Παραφροσύνες (14) Παραφροσύνες (15) (επειδή υπάρχει τάξη στο χάος) Παραφροσύνες (16) …Φτάνει στα Πέρατα του Κόσμου. (Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική.) Edited October 19, 2005 by Nihilio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Έχουμε ξεφύγει λίγο σήμερα ή μου φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Έλα τώρα, μη γίνεσαι πουριτανός. ;) Μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι ο αφηγητής σ'αυτό το κομμάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Δε γίνομαι πουριτανός, απλά δες τι άλλα πεζά έχουν σηκωθεί σήμερα και θα καταλάβεις τι εννοώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Yep, I know. Να την πούμε Παγκόσμια Ημέρα Τρέλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Βάρδεεεεε..... [...] [...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Θα προτιμουσα εκει που λες "φυσαει" να ελεγες "φυσά"... Χε,χε...Παντως σοβαρα...γιατι κανεις αυτα τις παραφροσυνες μονολεκτικες.Ειναι κομματακι χαζο.(ο μπηχτης "θεος" ειναι το φιδι;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Χε,χε...Παντως σοβαρα...γιατι κανεις αυτα τις παραφροσυνες μονολεκτικες. Τονίζει τη λέξη, και μ'αρέσει. Επίσης, είναι νοηματικά ολοκληρωμένο. Τι άλλο να πεις; Αφού φυσάει. Φυσάει πολύ. ;) (ο μπηχτης "θεος" ειναι το φιδι;) Τσου. Σου μοιάζει για φίδι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Oχι,εξαλλου το φιδι ηταν σε κλουβι με καγκελα και επεισε με μαγικο τροπο τον φρουρο να το ελευθερωσει.Αλλα αφου ειναι παραφροσυνη ειπα να ρωτησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Εχμ...από δω και πέρα μια λέξη θα κάνει μια ιστορία; Δηλαδή το λεξικό του Μπαμπινιωτη είναι μια τεράστια νουβέλλα με καμιά 50.000 συνέχειες; (j/k) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Οι παραφροσύνες σου όσο πάει γίνονται και πιο ενδιαφέρουσες, και ταυτόχρονα πιο μυστικιστικές. Διάφορες ιστορίες από διάφορους αφηγητές, αρχικά φαίνονται χωρίς κοινό σημείο, αργότερα διακρίνονται κάποιες σχέσεις... Πολύ περίεργο. Βάρδε, τι γράφεις; Πες μας κι εμάς! Είναι απλά κάποια flash fiction (ή one word fiction ) ή είναι ένα ενιαίο έργο; Έχει πλοκή ή τα αποσπάσματα συνδέονται μόνο νοηματικά; Ααααααααααααααααα! Χάνομαιιιιιι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Έχει πλοκή, και όλα συνδέονται. Ακόμα και το πρώτο, με το βατραχάκι και το δεινόσαυρο, θα δέσει στο τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leste Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Άσχετο αλλά οι σύνδεσμοι προς τις Παραφροσύνες 1-12 μου βγαίνουν σπασμένοι. Βασικά λείπει το www.sff.gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 (edited) Άσχετο αλλά οι σύνδεσμοι προς τις Παραφροσύνες 1-12 μου βγαίνουν σπασμένοι. Βασικά λείπει το www.sff.gr. Indeed! Edited October 19, 2005 by Isis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Velkion Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 είναι καθαρό σπάμ. Να σβηστεί και ο Βάρδος να πάρει 10% warn. (επίσης τα links δεν δουλεύουν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Links διορθώθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Σουφουφίτικη ημέρα ανωμαλίας ίσως Links fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrathan Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Όλο αυτό λες Μιχ, αλλά όλο broken παραμένουν. Γιατί έχει μια λίστα στο ΚΑΘΕ thread που δεν λειτουργεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Διορθώθηκαν στο ευρετήριο και αρχίζω να τα περνάω κι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Μιχαλή, σ'ευχαριστώ που τα διόρθωσες στο Ευρετήριο. Το λάθος έγινε από copy/paste, αν έχω καταλάβει καλά. Και με συγχωρείτε για το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάστηκε. Ο Ευθύμης είναι λούλης. :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts