Jump to content

Παραφροσύνες

Βάρδος

Recommended Posts

πάνω που αρχίζει να μπαίνει τάξη στο χάος... να το πάλι το πετράδι ...

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Βάρδος

112

• heiron

23

• brave

21

• Orpheus

14

οσο πάει γίνεται όλο και πιο "εκνευριστικά καλό"... και να φανταστείς πως δεν τα είχα διαβάσει γιατι νόμιζα πως θα είναι καμια δεκαρια χιλιάδες λέξεις το κάθε ένα (οπότε το ανέβαλα)....

γαμάτα, νομίζω πρέπει να γίνουν βιβλίο...

ΟΛΕΕΕΕ αρχισε να γίνεται κατανοητό το δέσιμο της ιστορίας!

χμ... κάθομαι και διαβάζω τις "παραφροσύνες", ενώ το ΜΡ3όφωνο παίζει manowar.... αναρωτιέμαι αν είναι η κατάλληλη μουσική υπόκρουση ... (καλά αυτό ήταν μάλλον σπάμ, αλλα έγραψα τη σκέψη μου)...

χμ.. όσο πάει, μια ξεκαθαρίζει το τοπίο, μια μπλέκεται περισσότερο..

Τωρα απόκτησαν καθαρά fantacy κλίμα.. το θηρίο-θεός, η τρελή που ξέρει, οι θυσιαστές ιερείς... κτλ κτλ....

Μαλιστα..

το διάβασα όλο, και αναμένω τη συνέχεια.

πολύ καλή ιστορία, αν και περιμένω να ενωθεί το τρίπτυχο φαντεσυ-σουρεαλ-αναρχισμος

Αν έχεις διαβάσει μέχρι εδώ, δεν το έχεις διαβάσει όλο, το "όλο" μέχρι στιγμής είναι στη 41.

Ανυπομονούμε για 42, Βάρδε

Την ετοιμάζω. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη Παραφροσύνη που θα δείτε ποτέ. ;)

Brave, thnx for the comments. Πρέπει να είσαι όντως γεναίος για να σχολιάσεις όλες τις παραφροσύνες μου. I salut thee! :beerchug:

Και, ναι, όταν τελειώσω με όλες (πράγμα που δε θα αργήσει), θα τις ενώσω (α) σε ένα topic και (β) σε ένα αρχείο .doc. Στο τελευταίο, θα κάνω και κάποιες μικρές αλλαγές, όπως λέω και στο blog μου.

Οι Manowar, πράγματι, ταιριάζουν σε κάποια σημεία, ειδικά εκεί με τους φρουρούς κτλ. Χεχε. ;)

E,ειναι καπως παραπανω απο 25 γραμμες τοτε...

Ειχες δεν ειχες παλι κατι τεραστιο εγραψες!7000 λεξεις δυσκολα θα τις διαβασω μονοκοπανια παντως...Το ιδιο και πολλοι αλλοι νομιζω.

Ωστε λοιπόν το εννοούσες!!!

Πρώτη φορά θα χρειαστεί να τυπώσω παραφροσύνη για να τη διαβάσω...που πάει αυτός ο κόσμος?!

Καλα,εδω διαβαζω αλλα σου εργα πιο μεγαλα...Αλλα ειπα "δυσκολα",οχι "αποκλειεται".Ε,θα δυσκολευτω αλλα θα τα καταφερω!

Και οι παραφροσυνες μου αρεσουν πιο πολυ απο προηγουμενα εργα μπορω να πω.Αν σου πω ποιο συγγραφεα μου θυμιζουν,θα χαρεις...

"Και, ναι, όταν τελειώσω με όλες (πράγμα που δε θα αργήσει), θα τις ενώσω (α) σε ένα topic και (β) σε ένα αρχείο .doc."

Νομίζω επίγει. Για προφανείς λόγους. Ή τουλάχιστον να μετονομαστεί αυτό το κομμάτι του forum.

Unfair ερώτηση.

Και σε παρακαλώ ΜΗΝ κάνεις spamming. Δε θα το πω 100 φορές.

Fie, fie, let us keep our tempers low and our daemons locked within, shall we?

Πάντως εγώ επιμένω πως οι Παραφροσύνες είναι κάτι ανάμεσα σε Fantasy, Sci Fi και... χμ... μάλλον αυτά τα δύο κυρίως.

Είμαι πολύ περίεργος πώς θα είναι όταν τις βάλεις όλες μαζί, b.t.w., πώς θα φαίνεται αυτή η αλλαγή ύφους (πόσω απότομη κ.λπ.) --

και προπάντων τι θα κάνεις με όλα τα ποστ-σχόλια!!!

:rofl2:... :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..