brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 πάνω που αρχίζει να μπαίνει τάξη στο χάος... να το πάλι το πετράδι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 οσο πάει γίνεται όλο και πιο "εκνευριστικά καλό"... και να φανταστείς πως δεν τα είχα διαβάσει γιατι νόμιζα πως θα είναι καμια δεκαρια χιλιάδες λέξεις το κάθε ένα (οπότε το ανέβαλα).... γαμάτα, νομίζω πρέπει να γίνουν βιβλίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 ΟΛΕΕΕΕ αρχισε να γίνεται κατανοητό το δέσιμο της ιστορίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 χμ... κάθομαι και διαβάζω τις "παραφροσύνες", ενώ το ΜΡ3όφωνο παίζει manowar.... αναρωτιέμαι αν είναι η κατάλληλη μουσική υπόκρουση ... (καλά αυτό ήταν μάλλον σπάμ, αλλα έγραψα τη σκέψη μου)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 πολύ αναρχική σκέψη.... αρχίζω να ενώνω το πάζλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 χμ.. όσο πάει, μια ξεκαθαρίζει το τοπίο, μια μπλέκεται περισσότερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 επιτέλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Τωρα απόκτησαν καθαρά fantacy κλίμα.. το θηρίο-θεός, η τρελή που ξέρει, οι θυσιαστές ιερείς... κτλ κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Μαλιστα.. το διάβασα όλο, και αναμένω τη συνέχεια. πολύ καλή ιστορία, αν και περιμένω να ενωθεί το τρίπτυχο φαντεσυ-σουρεαλ-αναρχισμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Αν έχεις διαβάσει μέχρι εδώ, δεν το έχεις διαβάσει όλο, το "όλο" μέχρι στιγμής είναι στη 41. Ανυπομονούμε για 42, Βάρδε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Την ετοιμάζω. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη Παραφροσύνη που θα δείτε ποτέ. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Brave, thnx for the comments. Πρέπει να είσαι όντως γεναίος για να σχολιάσεις όλες τις παραφροσύνες μου. I salut thee! Και, ναι, όταν τελειώσω με όλες (πράγμα που δε θα αργήσει), θα τις ενώσω (α) σε ένα topic και (β) σε ένα αρχείο .doc. Στο τελευταίο, θα κάνω και κάποιες μικρές αλλαγές, όπως λέω και στο blog μου. Οι Manowar, πράγματι, ταιριάζουν σε κάποια σημεία, ειδικά εκεί με τους φρουρούς κτλ. Χεχε. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 δηλαδή θα ξεπερνάει τις 25 γραμμές?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 Ως τώρα είναι 6.500 χιλιάδες λέξεις, και τελειώνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 E,ειναι καπως παραπανω απο 25 γραμμες τοτε... Ειχες δεν ειχες παλι κατι τεραστιο εγραψες!7000 λεξεις δυσκολα θα τις διαβασω μονοκοπανια παντως...Το ιδιο και πολλοι αλλοι νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 Θα τις διαβάσεις. Trust me. Και θα γουστάρεις κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Ωστε λοιπόν το εννοούσες!!! Πρώτη φορά θα χρειαστεί να τυπώσω παραφροσύνη για να τη διαβάσω...που πάει αυτός ο κόσμος?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Καλα,εδω διαβαζω αλλα σου εργα πιο μεγαλα...Αλλα ειπα "δυσκολα",οχι "αποκλειεται".Ε,θα δυσκολευτω αλλα θα τα καταφερω! Και οι παραφροσυνες μου αρεσουν πιο πολυ απο προηγουμενα εργα μπορω να πω.Αν σου πω ποιο συγγραφεα μου θυμιζουν,θα χαρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 Σίγουρα έχω το ενδιαφέρον να μάθω, ό,τι κι αν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 "Και, ναι, όταν τελειώσω με όλες (πράγμα που δε θα αργήσει), θα τις ενώσω (α) σε ένα topic και (β) σε ένα αρχείο .doc." Νομίζω επίγει. Για προφανείς λόγους. Ή τουλάχιστον να μετονομαστεί αυτό το κομμάτι του forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 Λες να το πούμε Arachnida's Grinia & Spamming Forum; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Unfair απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 Unfair ερώτηση. Και σε παρακαλώ ΜΗΝ κάνεις spamming. Δε θα το πω 100 φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Fie, fie, let us keep our tempers low and our daemons locked within, shall we? Πάντως εγώ επιμένω πως οι Παραφροσύνες είναι κάτι ανάμεσα σε Fantasy, Sci Fi και... χμ... μάλλον αυτά τα δύο κυρίως. Είμαι πολύ περίεργος πώς θα είναι όταν τις βάλεις όλες μαζί, b.t.w., πώς θα φαίνεται αυτή η αλλαγή ύφους (πόσω απότομη κ.λπ.) -- και προπάντων τι θα κάνεις με όλα τα ποστ-σχόλια!!! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts