Jump to content

Μισοτελειωμένο...ή μάλλον

Recommended Posts

Το παρόν πόνημα αποτελεί «κάτι» που δουλεύω καιρό τώρα. Έχει αρκετές επιρροές (δε λέω από που, θέλω να δω αν βγάζουν μάτι) και είναι το «παιδί» μου. Έχει προχωρήσει αρκετά, αυτή είναι μια beta version. Απλά παρακαλώ, όποιον έχει χρόνο και όρεξη, να του ρίξει μια ματιά και να πει κανά δυο σχόλια κυρίως σε αυτό που πάω να κάνω (έχει 3 διαφορετικούς τρόπους γραφής, πράγμα που μπορεί να είναι λίγο κουραστικό) και να πει τη γνώμη του. Θα πάρει καιρό μέχρι να το τελειώσω, κυρίως γιατί πέφτει πολύ-πολύ διόρθωση.

ατιτλο.doc

Μόλις το τελείωσα. Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα ,θα μπορούσε να γίνει κάτι πολύ καλό. Σου κάνω κάποια edits ,αν θες σου κάνω editing γενικότερα ... Το κείμενο στο στέλνω με pm ...

Εη!!!!!!!!

Τι συνομωτικα ειναι αυτα?Εδω,πειτε τα ολα φανερα...

Το διαβασα χτες αλλα δεν εχω να πω πολλα.Ρε δε γινεται κατι!Αντε,προχωρα την ιστορια.Εγραψες τοσο και...τιποτα.Επισης δεν καταλαβα αν το αλλο ζευγαρι ειναι σαν κι αυτον.Η κοπελα μαλλον δεν ειναι βεβαια.Και βεβαια το ζουμι ειναι η απωλεια μνημης.

Για τυχον λαθακια θα επανελθω...

Δε θελω να αποκαλυφθούν πολλά από το σενάριο. Η ιστορία είναι σε μορφή ημερολογίου. Έχει 3 διαφορετικές καταχωρήσεις. Επειδή έτσι θα πάει όλη η ιστορία, θέλω να δω αν είναι κουραστικό ή όχι.

Και σιγά μη συνομωτίσω μαζί σου!

Λοιπόν Anadaleth. Δεν έχεις πιάσει ακριβώς το νόημα, ή εγώ δεν το περνάω σωστά (οπότε και μάλλον θα γράψω και μια εισαγωγή για να εξηγεί καλύτερα).

Ο ήρωας, μέρα με τη μέρα αναβαθμίζεται (κάτι που εξηγείται παρακάτω). Από απλές καταχωρήσεις περνάει σε ημερολόγιο. Από εκεί που λέει "τροφή", περνάει σε "σήμερα δείπνησα με την...". Γι'αυτό έχω βάλει και τα αρχικά "Ανάλυση συστήματος..." κλπ. Στο πρώτο κεφάλαιο μένουν ίδια. Μετά αρχίζουν κ αλλάζουν, ανάλογα με την πρόοδο που κάνει ο ήρωας.

Για να μην γίνεται κουραστκό όποτε είναι ίδιο το γράφεις μια φορά ,μια ίδεα είναι :p .Κατάλαβα τι ήθελες να πεις :)

Πολύ καλό.

Θυμίζει κάτι απο matrix, φυσικά μπορεί να γίνει τεράστια ιστορία...

Το τέλος δεν το έπιασα ακριβώς, υποθέτω ότι είναι κάτι για να συνεχιστεί.

Άσχετα με αυτό: στην αρχή τσίνησε το μάτι μου αρκετά, γιατί τα διάβαζα, μετά σταμάτησα να διαβάζω τα αρχικά και διάβαζα μόνο τις καταχωρήσεις. Όπως καταλαβαίνεις, εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος. Αν αλλάξεις κάτι (το οποίο θα ήταν υπέροχο, άκρως ανατριχιαστικό) νομίζω λίγοι θα το πάρουν χαμπάρι.

Τώρα για το ύφος. Εντάξει ξεκάθαρο είναι το τι συμβαίνει, δε νομίζω δηλαδή ότι είναι πρόβλημα να το παρακολουθήσουμε. Θέλει όμως περισσότερο στην αρχή, περισσότερες καταχωρήσεις που να μην καταλαβαίνει, που να μιλάει σαν να μην καταλαβαίνει. Μπορεί να λέει τροφή αντί για δείπνο, αλλά λέει και βόλτα αντί για απλά «περπάτησα» στην ίδια παράγραφο.

Επίσης, εκτίμησε τη φύση υπερβολικά γρήγορα και έμαθε το συναίσθημα ακόμη πιο γρήγορα.

Μην βάλεις τίποτα στην αρχή που να επεξηγείς τι είναι, μου φαίνεται θα το χαλάσει. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις και τίποτα εμβόλιμο δε, φαντάζομαι ότι, αν το δουλέψεις, αρκετά θα πάρει το δρόμο του χωρίς πρόσθετα.

Ακόμη, μου θυμίζει το μεμέντο και ειλικρινά είναι ένας πανέξυπνος τρόπος για να κινηθείς. Τα σημειώματα, τα τατουάζ κτλ. Το έχεις δει άραγε? Να το δεις αν δεν το έχεις δει, ειδικά για αυτή την ιστορία.

Memento; Και τρεις και τέσσερις φορές το έχω δει.

Υπάρχει λόγος που ο ήρωας αναπτύσσεται μέσα σε πέντε μέρες. Εξηγείται παρακάτω. Εμένα με έχουν προβληματίσει οι καταχωρήσεις. Θα είναι μια ιστορία χωρίς πρόλογο και οι καταχωρήσεις θα είναι το μόνο μέσο για να καταλάβει ο αναγνώστης τι γίνεται.

Πολύ καλό, εμένα μου θυμίζει 13ο όροφο πάντως :p Όμωες πιστεύω είναι πολύ απότομη η αλλαγή μεταξύ της τρίτης και τέταρτης μέρας. Νόμζα ότι ήταν γραμμένο στο τρίτο πρόσωπο :S Βάλε και καμια άλλη μέρα μεταξύ τους, που ανακαλύπτει σιγά σιγά τα συναισθήματα όπως και τότε που έγραψες για τον πόνο. Έτσι θα γίνει και πιο ανθρώπινος σε μας και μπορέι και να ταυτιστούμε μαζί του.