Morgoth_dark_lord_of_Angbad Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Το έχει διαβάσει κανείς?Ο δημιουργός του λέγεται Παζ(ή Ταζ) και έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ απ' τις εκδόσεις futurama. Το σχέδιο μπορεί να είναι χειρότερο κι από ζωγραφές πεντάχρονου πεδιού αλλά το χιούμορ ειναι ΤΕΛΕΙΟ! {Προειδοποίηση:Όσοι βεριούνται να βλέπουν τον Σπίφ ή το Σπάφ να πεθαίνει σε κάθε ιστορία ας το αποφύγουν} (Το "Το καλύτερο κόμικς του κόσμου" το γράφει στο εξόφυλλο του άλμπουμ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 {Προειδοποίηση:Όσοι βεριούνται να βλέπουν τον Σπίφ ή το Σπάφ να πεθαίνει σε κάθε ιστορία ας το αποφύγουν}(Το "Το καλύτερο κόμικς του κόσμου" το γράφει στο εξόφυλλο του άλμπουμ) Oh my god! They killed Kenny...Again!!! Ακουστά το έχω, μόνο. Μετά τον Karl Barks και τον Αρκά, όλα τα comics για μένα είναι μια από τα ίδια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raistlin Majere Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Αν προκειται για καλο humor θα το κοιταξω. Isis αφου σου αρεσει ο Barks τοτε μαλλον θα σου αρεσει και ο Don Rosa. Και αν δεν σου αρεσει, διαβασε τον Βιο Και Πολιτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ και θα καταλαβεις τι εννοω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Επίσης αν σου αρέσει ο Αρκάς θύμησε μου να σου φέρω τον Μικρό Κθούλου του Γ. Τσούκη (Trashman) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Isis αφου σου αρεσει ο Barks τοτε μαλλον θα σου αρεσει και ο Don Rosa. Και αν δεν σου αρεσει, διαβασε τον Βιο Και Πολιτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ και θα καταλαβεις τι εννοω. Been there, done that κι ο υπέροχος τόμος κοσμεί τη βιβλιοθήκη μου από πέρισυ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Ο Τσούκης τα σπάει... Θα ψάξω το Σπιφ&Σπαφ.Και μόνο από τον τίτλο ενθουσιάστηκα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgoth_dark_lord_of_Angbad Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 Ουπς. Sorry mistseeker, δεν είχα δει το ποστ σου όταν έκανα αυτό το τόπικ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistseeker Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Ουπς.Sorry mistseeker, δεν είχα δει το ποστ σου όταν έκανα αυτό το τόπικ. Δεν παίζει άγχος. ;) Το κόμικ ήταν πολύ δυνατό. Ωραία στριπάκια. Το ξαναδιάβασα αυτή τη βδομάδα κι η άποψή μου γι'αυτό παραμένει αναλλοίωτη. Καλή Χρονιά σε όλους, παρεμπιπτόντως. Ν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts