wordsmith Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Περιμένουμε με ανυπομονησία. Πρέπει να είναι από τα πρώτα που διάβασα λίγο πριν ή λίγο αφού γράφτηκα στο φόρουμ (=πριν 7 μήνες). Αλλά το θυμάμαι ακόμα αρκετά καλά και θέλω να δω τη συνέχεια και το τέλος. Θα το αγόραζα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christina Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Μπράβο, μπράβο Πρώτη φορά κόλλησα τόσο σε μια ιστορία και πόσο μάλλον παρωδία.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Wow! Ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα δεν περίμενα να αρέσει τόσο αυτή η ιστορία που την έγραψα κυρίως για να ξεμουδιάσουν τα δάχτυλά μου, όταν ήμουν "Dain" πριν μεταστοιχειωθώ σε Oberon. Ελπίζω να σας αρέσουν το ίδιο, και περισσότερο, άλλες ιστορίες μου μυθοπλασίας και επ. φαντασίας που βρίσκονται στις Βιβλιοθήκες. Και πάλι thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts