Jump to content

ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΑ

Balidor

Recommended Posts

ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΑ

Όνομα Συγγραφέα: Δημήτρης Κουτσομιχάλης

Είδος: Έλα ντέ

Βία; (Όχι)

Σεξ; (Όχι)

Αριθμός Λέξεων: 264 (μαζί με τον τίτλο)

Αυτοτελής; (Ναι)

Κοιτάει τον ουρανό … φωτεινός όπως πάντα… σήμερα είναι ακόμα πιο λαμπερός, όμορφος, ξεχωριστός. Τα λιγοστά σύννεφα στον αέρα, έχουν ένα απαλό άρωμα πικροδάφνης σαν αυτό που μπορεί να φανταστεί όταν κοιτά τα ροζ της λουλούδια στη άψυχη και αδάμαστη λεωφόρο.

Χαϊδεύει τον ήλιο, χαρούμενος και βασιλιάς της γαλήνης εκεί ψηλά. Νικητής και ηττημένος γιατί κάθε φορά δίνει την δική του μάχη με το σκοτάδι. Το σκοτάδι… θλίψη… στεναχώρια… Δεν θέλει να σκέφτεται το σκοτάδι, κάτι του θυμίζει αλλά δεν ξέρει γιατί !

Μυρίζει τον αέρα, τρυφερός σύντροφος κάθε στιγμής. Σκληρός, μεθυστικός, ταξιδιάρης και ψυχρός ανάλογα με την διάθεσή του. Του μιλάει σε κάθε βήμα και τον βοηθάει να παίρνει ανάσες κάθε φορά που τραγουδά, κλαίει ή και ονειρεύεται. Γιατί η γαλήνη του πατέρα αέρα των άγιων ονείρων τον κάνει να νιώθει σαν ένα νεόφερτο παιδί στη πόλη της φαντασίας.

Ακούει τον έρωτα που κάνει ταξίδια μέσα στις σκέψεις του. Ένα τραγούδι, ο έρωτας, γαλάζιο σαν την καρδιά της βασίλισσας της θάλασσας. Σαν κύμα ταξιδεύει ο έρωτας, όμορφος σαν ένα λεπτό πόθου που περνάει κοντά στην κοπέλα του.

Γεύεται τα φιλιά, το σώμα και την ψυχή αυτής που αγαπά. Αγάπη πολύπλοκη, πονηρή και απρόσιτη σαν την πόλη της Καλιφόρνια. Που όταν πέσει η νύχτα τα Χριστούγεννα, Τα φωτεινά λαμπιόνια φτιάχνουν, στην αγάπη του, το πιο όμορφο φόρεμα να ντυθεί και με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί του ’86, να τους μεθύσει με το άρωμα της ένωσης των σωμάτων τους.

Αυτά είναι τα ονειρέματα ενός ευτυχισμένου ανθρώπου….

Αυτές είναι και οι σκέψεις του….

Ο κρυφός του πόθος….

Και η αγωνία του.

Μέχρι την

τελευταία

αγκαλιά.

:rolleyes:

Edited by Balidor

• 4 weeks later...

Το μόνο που αισθάνομαι ότι μπορώ να σχολιάσω είναι: γιατί πρέπει να μας ταλαιπωρείς μ'αυτό το χρώμα και να μην το έχεις γράψει κανονικά με μαύρη γραμματοσειρά; :rolleyes:

Εγω ειμαι ΠΑΝΤΑ χαρουμενος...

Είμαι ενας χαρουμενος ευτυχησμένος ΓΚΟΘΑΣ ....

Δεν μου φαινετε;;;;

Και γιατι δεν μπορειται να σχολιασετε τπτ αλλο εσεις;

(τι μονο εσεις θα κανετε ερωτησεις;

• 3 years later...

Να και ένα ποίημα που παρείσφρυσε στις βιβλιοθήκες μας!