Balidor Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 (edited) ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΑ Όνομα Συγγραφέα: Δημήτρης Κουτσομιχάλης Είδος: Έλα ντέ Βία; (Όχι) Σεξ; (Όχι) Αριθμός Λέξεων: 264 (μαζί με τον τίτλο) Αυτοτελής; (Ναι) Κοιτάει τον ουρανό … φωτεινός όπως πάντα… σήμερα είναι ακόμα πιο λαμπερός, όμορφος, ξεχωριστός. Τα λιγοστά σύννεφα στον αέρα, έχουν ένα απαλό άρωμα πικροδάφνης σαν αυτό που μπορεί να φανταστεί όταν κοιτά τα ροζ της λουλούδια στη άψυχη και αδάμαστη λεωφόρο. Χαϊδεύει τον ήλιο, χαρούμενος και βασιλιάς της γαλήνης εκεί ψηλά. Νικητής και ηττημένος γιατί κάθε φορά δίνει την δική του μάχη με το σκοτάδι. Το σκοτάδι… θλίψη… στεναχώρια… Δεν θέλει να σκέφτεται το σκοτάδι, κάτι του θυμίζει αλλά δεν ξέρει γιατί ! Μυρίζει τον αέρα, τρυφερός σύντροφος κάθε στιγμής. Σκληρός, μεθυστικός, ταξιδιάρης και ψυχρός ανάλογα με την διάθεσή του. Του μιλάει σε κάθε βήμα και τον βοηθάει να παίρνει ανάσες κάθε φορά που τραγουδά, κλαίει ή και ονειρεύεται. Γιατί η γαλήνη του πατέρα αέρα των άγιων ονείρων τον κάνει να νιώθει σαν ένα νεόφερτο παιδί στη πόλη της φαντασίας. Ακούει τον έρωτα που κάνει ταξίδια μέσα στις σκέψεις του. Ένα τραγούδι, ο έρωτας, γαλάζιο σαν την καρδιά της βασίλισσας της θάλασσας. Σαν κύμα ταξιδεύει ο έρωτας, όμορφος σαν ένα λεπτό πόθου που περνάει κοντά στην κοπέλα του. Γεύεται τα φιλιά, το σώμα και την ψυχή αυτής που αγαπά. Αγάπη πολύπλοκη, πονηρή και απρόσιτη σαν την πόλη της Καλιφόρνια. Που όταν πέσει η νύχτα τα Χριστούγεννα, Τα φωτεινά λαμπιόνια φτιάχνουν, στην αγάπη του, το πιο όμορφο φόρεμα να ντυθεί και με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί του ’86, να τους μεθύσει με το άρωμα της ένωσης των σωμάτων τους. Αυτά είναι τα ονειρέματα ενός ευτυχισμένου ανθρώπου…. Αυτές είναι και οι σκέψεις του…. Ο κρυφός του πόθος…. Και η αγωνία του. Μέχρι την τελευταία αγκαλιά. Edited December 25, 2005 by Balidor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Το μόνο που αισθάνομαι ότι μπορώ να σχολιάσω είναι: γιατί πρέπει να μας ταλαιπωρείς μ'αυτό το χρώμα και να μην το έχεις γράψει κανονικά με μαύρη γραμματοσειρά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Και να ρωτήσω επιπλέον, γιατί γελάς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 Εγω ειμαι ΠΑΝΤΑ χαρουμενος... Είμαι ενας χαρουμενος ευτυχησμένος ΓΚΟΘΑΣ .... Δεν μου φαινετε;;;; Και γιατι δεν μπορειται να σχολιασετε τπτ αλλο εσεις; (τι μονο εσεις θα κανετε ερωτησεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Να και ένα ποίημα που παρείσφρυσε στις βιβλιοθήκες μας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts