Jump to content

Dragon to the sky cliffs


Guest silversoldier
 Share

Recommended Posts

Guest silversoldier

Ξέρω δεν φτιάχνω τέτοια συχνά, ωστόσο σήμερα είχα τις μάυρες μου και έπρεπε απο κάπου να πιαστώ!

 

Ο δράκος βέβαια δεν είναι η απάντηση αυτό που συμβολίζει η στάση του, ότι παρότι θα μπορούσε να κάνει τον ουρανό κόκκινο απο τις φλόγες, στέκεται εκεί και χαίρεται επειδή δεν το κάνει. Αντιφατικό ίσως, αλλά σπουδαίο εξίσου...

 

post-138-1144949302_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εχω δει γενικα πολλα χρονια τωρα artwork και manipulations που εχει κανει κοσμος με τη συγκεκριμενη ζωγραφια. Αλλα νομιζω οτι ειναι, νοηματικα, απο τα πιο χαρουμενα και αισιοδοξα τετοια που εχω δει, ισως και λογω της αισθητικης της ιδιας της ζωγραφιας, και της αντιφατικοτητας μ αυτην που αναφερεις κι εσυ. Ελπιζω να σε εβγαλε απ τις "μαυρες σου" ;)

 

Τα συννεφα με smudge ε; Μ' αρεσει που ψιλο-καθρευτιζουν και τη σταση του δρακου κατα καποιον τροπο, δεν ξερω αν ηταν επιτηδες αλλα φαινεται εξυπνο και προσδιδει στο νοημα.

 

Θα προτεινα το "στεφανι" γυρω απ το δρακο να ηταν με dodge η κατι (καποιο "μαγικο χρωμα" σε αλλο layer με ριγμενο το opacity ισως...), αντι για "συννεφα" η εστω αναλογο χρωμα-τεχνοτροπια, κατ εμε θα του πηγαινε περισσοτερο και θα "εστεκε" πιο πολυ, εκτος αν ηθελες να αποδωσεις κατι μ αυτο "νοηματικα", οχι απλα να τον ενωσεις αισθητικα με το background. Κατ εμε παντα.

Link to comment
Share on other sites

Guest silversoldier

Πολλά απο αυτά που λές δεν μου είχαν περάσει καν απ' το μοιαλό να χρησιμοποιήσω! Ευχαριστώ πάντος σήγουρα θα μου φανούν χρήσιμα....

 

Ωστόσο έχω αλλες τρείς εκδόσεις αυτής της ζωγραφίας. Για να 'χω γενικώς...

 

Τι θέλεις να πεις όμως σε σχέση με το στεφάνι? Μπορείς σε παρακαλώ να το πείς λίγο πιο αναλυτικά για να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς και φυσικά τι χρώματα προτείνεις!

Link to comment
Share on other sites

Ναι, γυρω-γυρω απ την original εικονα του δρακου, υπαρχει ενα στεφανι, σα συννεφα, ασπρο και smudged.

 

Θα μπορουσες εκτος απ τις ιδεες που αναφερω, να κανεις καποιο pattern, καποια "μαγικα σχηματα" ξερωγω (υπαρχει ενα brush ηδη στο photoshop που σου επιτρεπει πχ να κανεις "αστερακια" σε μονοχρωμο φοντο) - οσο για χρωμα, δεδομενου οτι εχεις ηδη γαλαζιο και αποχρωσεις του κιτρινου-πορτοκαλι-καφε, μπορεις να βαλεις ενα κιτρινο/πορτοκαλι πχ (μπορεις να χρησιμοποιησεις και το eyedropper tool πχ σε καποιο σημειο πανω στο δρακο, για να μη βγει εντελως ασχετο με την αισθητικη της εικονας γενικα. Μικρες μαγικες λαμψεις η κατι τετοιο.

Αν και τα συννεφα "στεκουν" υπο μια λογικη. Αλλα εμενα προσωπικα η ολη εικονα μου δινει την αισθηση κινησης, με τα συννεφα κλπ, σαν να "σερφαρει" ο δρακος μες τα συννεφα πανω στον πλωτο του βραχο, και το γυρω-γυρω του ασπρο/συννεφενιο πλαισιο μου φαινονται στατικα ("και πως μαζευονται δηλαδη πανω του, μαγνητικος ειναι;" :p)

Link to comment
Share on other sites

Guest silversoldier

Κατάλαβα από ότι λές φαίνεται ότι η προοπτική μου πήγε περίπατο! Για τις μαγικές λάμψεις με συγχωρείς αλλά θα διαφωνήσω. Για τα χρώματα και τις αντιθέσεις έχεις μεγάλο δίκιο όπως επίσης για το ότι τα σύννεφα φαίνονατια να τον περιτριγυρίζουν, δεν το 'θελα αυτό, ήθελα να φαίνεται ότι τα σύννεφα απλώνονται ως πέρα αλλά διαισθηκά το αποτέλεσμα δεν το δείχνει αυτό φαίνεται πραγματικά σα στεφάνι.... :mf_popeanim:

 

Θα το κοιτάξω και θα κάνω post τν διορθωση για να μου πείς. :friends:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..