Balidor Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ένα μικρό φωτάκι, είναι κάθε μικρό μας συναίσθημα, μέσα στο σκοτάδι του δωματίου, μεγαλώνει όσο ζούμε. Έτσι ζούμε, δεν μετράμε τις στιγμές, με ανάσες αλλά με την μουσική που κρύβει ο καθένας μέσα του. Πλέον αφού νιώσεις την στιγμή, η ψυχή σου την ποτίζει, γίνεται κτήμα σου και σαν παιδάκι, πάντα μεγαλώνεις και διδάσκεσαι από αυτά που νιώθεις Γι αυτό ζεις, για να νιώθεις, να βλέπεις το αύριο και να το αντιμετωπίζεις, όσο τετριμμένο και αν φαίνεται, Γιατί να συναισθήματα είναι μικρές φλόγες, είναι η μοναδική εικόνα, που έχω γι αυτές, μέσα μου εδώ, στο σκοτάδι. Μέσα στο σκοτάδι η φλόγα φαίνεται πιο μεγάλη και εγώ νιώθω πιο άνθρωπος. Αλλά δεν μπορώ, να βρω μία μελωδία ένα τραγούδι Ένα κομμάτι που να μπορεί να λέει για μένα, έχασα πια την μουσική μου, ξέρω όμως, κάποια στιγμή, κι αυτή η φλόγα θα ανάψει Για να νιώσω πιο άνθρωπος και να δακρύσω κοιτώντας το μέλλον… Γι αυτό ζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Αισιόδοξο, με καλές εικόνες. Αν και δεν ξετρελάθηκα κι όλας Edited June 7, 2006 by month Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Δεν ήταν ακριβώς ποίημα αλλά σκέψεις ... σκέψης που δημιουργήθηκαν απο μία σπίθα και είμαι ευτυχησμένος που αναπνέω ακόμα πιο δυνατά απο ψηλά !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 αναρωτιάμαι τι σπίθα ήταν αυτή που τροφοδώτησε τέτοιες σκέψεις. Το ζήτημα είναι ότι μάλλον πρέπει να τις βάλεις σε λίγο καλήτερη φόρμα. Παραπάνω δεν ξέρω να σου πώ, ρώτα τους ποιητές που κυκλοφωρούν εδω μέσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts