Rikochet Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 (edited) Πάω κι εγώ για λίγο στο μπάνιο Κανενός καζανακιού η χάρη δεν με άγγιξε ποτές. Καμιά κάθαρση στο βρώμικο, βρώμικο άσπρο. Η λύτρωση δεν ήρθε μήτε από χαλασμένο τουρσί, μήτε από μπαγιάτικη φρατζόλα. Ήρθε μιαν νύχτα, με σταφύλια: τρεις σάπιες ρώγες, με νέφτι: δυο γιομάτες κουταλιές και ένα μοναδικό σκίρτημα του συγχυσμένου στομαχιού – πάω κι εγώ για λίγο στο μπάνιο. Κανένα καζανάκι δεν τράβηξα, σφριγηλά! Μα τώρα, απόψε, καθισμένος ως Λωτός, πάνω στη λεκάνη, αρπάζω το κοσμικό μεγαλείο από τα αρχίδια και το κλείνω σε ένα, μόνο ένα, τάπερ με κεφτεδάκια. ----- Φλογητά, 3-7-2006. Edited July 3, 2006 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Έχει γίνει λίγο του κώλου η Βιβλιοθήκη ποίησης ή είναι ιδέα μου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Έχει γίνει λίγο του κώλου η Βιβλιοθήκη ποίησης ή είναι ιδέα μου; Όχι Μιχάλη. Απλώς εσύ δεν καταλαβαίνεις τη βου-κωλική ποίηση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 oh shit! You are so right... Αλλά μεταξύ μας χέστηκα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Ρίκο, είσαι θεός. Με πέτυχες, με πέτυχες πολύ! Μόνο το 'ποτές' δε μ' άρεσε. Βάζω διάφορους ιδιωματισμούς, αλλά όχι τόοοοσο μπανάλ. [Πώς σας ήρθε αυτή η άψογη ιδέα; Ακόμα γελάω!] Υ.Γ. Μήπως διαβάζεις CBextras; Φαίνεται να σε έχει επηρρεάσει ο Colon! Όλους μας μας έχει επηρρεάσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts