Jump to content

Συνέντευξη με τον Michael Moorcock


heiron
 Share

Recommended Posts

Moorcock.doc

 

Ο Δημητρης Κοντογιαννης πηρε μια ενδιαφερουσα συνεντευξη απο τον Μαικλ Μουρκοκ.Ριξτε μια ματια!

 

Η συνεντευξη αυτη δεν αναιρει προσπαθεια για συνεντευξη απο ατομα του sff.Ας πουμε οτι αυτο ειναι το ορεκτικο... :)

 

Στο φανζιν ειναι μεταφρασμενη στα ελληνικα.Εδω την εχω αφησει οπως μου την εδωσε ο Κοντογιαννης.

Link to comment
Share on other sites

Eνδιαφέρουσα συνέντευξη και αναφέρεται μάλιστα και στην ταινία για την οποία συζητάμε σε άλλο τόπικ.

Αλήθεια Χείρονα το Gangbang τι είδους φάνζιν είναι?

Link to comment
Share on other sites

Βασικα απο οτι εχω καταλαβει ασχολειται με μουσικη και διαφορες κουλτουρες που σχετιζονται εμμεσα.

Δεν εχει πεσει στα χερια μου κανενα τευχος.Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια στα σημεια διανομης του.Στο Βολο δεν ερχεται-για αυτο και δεν το ξερω.Απλα πετυχα τον τυπο να ζηταει συνεντευξη απο τον Μουρκοκ και του ειπα αν μπορει να μου τη στειλει να την ποσταρω εδω.

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρα, ειμαι ο Δημητρης απο το GangBang Press & Sound. Βασικα ειμαστε ενα rock 'n' roll fanzine που εκτος απο μουσικα θεματα (δισκοκριτικες, συναυλιακες ανταποκρισεις, συνεντευξεις απο rock, punk, metal, jazz μουσικους) ασχολουμαστε και με βιβλια, κομιξ και cult ταινιες. Σε προηγουμενα τευχη ειχαμε συνεντευξεις με τους Brian Lumley, John Shirley και Joe R. Lansdale, ενω ο Mick Farren (μουσικος, ακτιβιστης, φιλος του Moorcock απο τα sixties και συγγραφεας sf) μας αφησε να επανατυπωσουμε ενα αρθρο του. Στο τωρινο τευχος εχουμε και συνεντευξη με τον Brian Talbot (δημιουργος κομικ) και στο επομενο με τον Douglas Rushkoff.

Ειδα σε γειτονικο topic οτι κανετε κι εδω συνεντευξεις και νομιζω οτι ειναι εξαιρετικη ιδεα (οσο περισσοτερος κοσμος ασχολειται με τη λογοτεχνια του φανταστικου στη χωρα μας, τοσο το καλυτερο για τους αναγνωστες). Η φαση θελει υπομονη παντως, πολυς κοσμος δεν απανταει ποτε η κανει πολυ καιρο να απαντησει. Πχ., ο Warren Ellis και ο Grant Morrison με γραψανε κανονικα και ακομα περιμενω συνεντευξη απο τον Farren. Αλλοι, οπως η Ursula LeGuin η ο Harlan Ellison δεν εχουν καμια επικοινωνια online. Και φυσικα υπαρχουν και τυποι σαν τον Alan Moore που δε γουσταρουν να μιλανε ουτε με τους CEOs των στουντιο του Χολυγουντ (ποσο μαλλον με μενα). Ο Neil Gaiman ειναι ευγενεστατος αυτοπροσωπως (τον ειχα γνωρισει σε ενα signing) και απανταει σε μεμονωμενες ερωτησεις στο blog του, αλλα για ολοκληρη συνεντευξη χλωμο το βλεπω.

Τελος παντων καλη τυχη και αν ενδιαφερεστε θα μπορουσα να ποσταρω και τις συνεντευξεις του Talbot και του Rushkoff σε ξεχωριστα topics, αν υπαρχουν fans τους εδω.

Link to comment
Share on other sites

King Mob, καλώς ήρθες. Για τον Alan Moore το έχω ακούσει και γω αυτό που λες.

Τον Rushkoff δεν τον ξέρω, αλλά αν ο Talbot που λες είναι ο Brian Talbot, ένας από τους πιο απίστευτους καλλίτέχνες κόμικς θα ήθελα πολύ να δω συνέντευξή του! :)

Link to comment
Share on other sites

Σ΄ευχαριστω Dain. O Talbot οντως ειναι ο γνωστος συγγραφεας και σχεδιαστης κομικς. Θα ποσταρω τη συνεντευξη του σε ξεχωριστο τοπικ εντος των ημερων.

Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Συνέντευξη με τον Michael Moorcock

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..