SpirosK Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ένα απλό reply σε εκείνο το topic δεν έφτανε δηλαδή;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 (edited) Ένα απλό reply σε εκείνο το topic δεν έφτανε δηλαδή;; Ειλικρινά δηλαδή, θέλω να ξέρω. Καιγόσουν / φλεγόσουν να σώσεις την υπόληψη του φόρουμ; Είχες στέρηση και έπρεπε οπωσδήποτε να γράψεις ένα δύο ποστ; Βλέπεις τον εαυτό σου ως τον άγρυπνο εκδικητή του sff; Όχι το δεν σε σώζει. Και γιατί είναι η οποιαδήποτε επιλογή bump απαγορευτική μετά από 4 χρόνια; Επειδή έτσι πιστεύει ο Σπύρος Κου; Edited February 15, 2011 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Παιδιά, λίγο ήρεμα παρακαλώ. Μην αφήσετε αυτό τον Χάρι Πότερ, αυτό το έργο του Σατανά, να σας διαφθείρει τις ψυχές και τη γαλήνη του φόρουμ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ένα απλό reply σε εκείνο το topic δεν έφτανε δηλαδή;; Ειλικρινά δηλαδή, θέλω να ξέρω. Καιγόσουν / φλεγόσουν να σώσεις την υπόληψη του φόρουμ; Είχες στέρηση και έπρεπε οπωσδήποτε να γράψεις ένα δύο ποστ; Βλέπεις τον εαυτό σου ως τον άγρυπνο εκδικητή του sff; Όχι το δεν σε σώζει. Και γιατί είναι η οποιαδήποτε επιλογή bump απαγορευτική μετά από 4 χρόνια; Επειδή έτσι πιστεύει ο Σπύρος Κου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts