Jump to content
Sign in to follow this  
Nihilio

The Romantix

Recommended Posts

Nihilio

Είδος: Παρωδία

Βία; Όχι κάτι το ιδιαίτερο

Σεξ; Ναι

Αριθμός Λέξεων: 2700+

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: Είναι κάφρικο, μην προσβληθείτε λοιπόν διαβάζοντας...

 

Κεφάλαιο 13ο

 

Η Τζίνα μπήκε αργά στο σχολείο, έντονα προβληματισμένη από τα 12 προηγούμενα κεφάλαια που αποτελούσαν όλη την έως τώρα ζωή της. Ήταν δεκαέξι χρόνων, μικρόσωμη, αδύνατη, με γλυκό προσωπάκι, μακριά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Με άλλα λόγια το μπάζο μιας οποιασδήποτε ρομαντικής ιστορίας, όπου και όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι κουκλάρες. Παρά το ότι είχε άπειρες περιπέτειες στην προσωπική της ζωή, το μισό σόι της στο νοσοκομείο από ανίατες ασθένειες και πολλές υποχρεώσεις ως τραγουδίστρια σε ροκ συγκρότημα, πρόεδρος του πενταμελούς και πολλά υποσχόμενη ζωγράφος, κατάφερνε να παραμένει η καλύτερη μαθήτρια της τάξης της.

Η Τάνια την υποδέχτηκε πρόσχαρη. Ήταν μια ψηλή κι αδύνατη κοκκινομάλλα με υπέροχα πράσινα μάτια και πήρσινγκ στα αυτιά, στη μύτη και το πάνω χείλος. Οι μπότες της χτυπούσαν με δύναμη στο πλακόστρωτο καθώς την πλησίασε και την αγκάλιασε, προσέχοντας να μη την τρυπήσει με τα καρφιά που φορούσε στα χέρια της.

"Πώς είσαι γλυκιά μου," τη ρώτησε με ειλικρινές ενδιαφέρον; Η Τάνια, όπως και κάθε γκοθού σε παρόμοιες ιστορίες, ήταν λίγο προς πολύ λεσβία και γούσταρε την Τζίνα, άσχετο αν αυτή, παρά το υπεράνθρωπο IQ της, ήταν τόσο ζώον που δεν έπιανε τα θέλω-να-σε-πετάξω-κάτω-και-να-σου-ξεσκίσω-ότι-έχει-μείνει-αξέσκιστο βλέμματα που της έριχνε κατά καιρούς η Τάνια.

Και ειλικρινά είχε πολύ δουλειά μπροστά της, μιας και η Τζίνα, παρά την τελειότητα της δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία με το άλλο φύλο. Ο Αναξίμανδρος, ο μεγάλος της έρωτας, φαινόταν να μη της δείχνει καθόλου ενδιαφέρον, κάνοντας τη νεανική καρδιά της Τζίνας να μαραζώνει.

"Καλά," της απάντησε μουδιασμένα.

"Πώς είναι η θεία σου;"

"Ξεπέρασε το εγκεφαλικό που έπαθε," είπε η Τζίνα, "αν και ανησυχώ μήπως η κατάστασή της επηρεάσει αρνητικά την ανάρρωση του πατέρα μου από την ηπατίτιδα."

"Η αδερφή σου είναι ακόμα σε κώμα;"

"Ναι." Την αδερφή της την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο στο τέταρτο κεφάλαιο, ενώ πήγαινε να της πει ότι κρυφάκουσε τον Αναξίμανδρο να λεει στον κολλητό του ότι γούσταρε την Τζίνα, και από τότε ήταν στην εντατική σε κώμα και πιθανότατα όταν θα συνερχόταν θα είχε αμνησία.

"Κι εμένα η μάνα μου είναι ακόμα στο νοσοκομείο." Η μάνα της Τάνιας, χρόνια χρήστης ναρκωτικών είχε πάθει ένα ατύχημα από υπερβολική δόση ενώ σνίφαρε βενζινόκολλα: λιποθύμησε και το κεφάλι της κόλλησε πάνω στο τραπέζι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί εγχείρηση για να ξεκολλήσει.

"Πρέπει να είσαι πραγματικά αναστατωμένη," της είπε ανήσυχη η Τζίνα.

"Είμαι," απάντησε η Τάνια, "αλλά με παρηγορεί ο Αλέξανδρος," συμπλήρωσε πονηρά. Ο Αλέξανδρος ήταν ο ντράμερ του συγκροτήματος της Τζίνας και κολλητός της Τάνιας που ήταν για χρόνια κρυφά ερωτευμένος μαζί της, αν και αυτή προτιμούσε να κάνει σχέσεις με μουσικούς. Τρία κεφάλαιο πιο πριν έκανε βέβαια μια εξαίρεση, όταν έγινε τύφλα στο μεθύσι από τη ζήλια της που η Τζίνα χόρευε με έναν τύπο που γνώρισε σε ένα πάρτι που είχαν πάει και που την επαναλάμβανε τακτικά τον τελευταίο καιρό, όσο η Τζίνα δεν της καθόταν.

"Ο πατριός σου τι λέει για όλα αυτά;" την ρώτησε η Τζίνα. Ο πατριός της Τάνιας ήταν ένας πορνόγερος που δεν έχανε ευκαιρία να της βάζει χέρι (και συνεχώς διεκδικούσε περισσότερα, αλλά δεν ήταν μουσικός και έμενε με τα "περισσότερα" στο χέρι οπότε είχε συνηθίσει πλέον).

"Μουρμουρίζει, αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα," απάντησε η Τάνια. Μπροστά από τα δύο κορίτσια πέρασαν ο Σάκης και ο Αγιούκι. Ήταν δύο πανέμορφα αγόρια που όλες οι κοπέλες στο σχολείο λιποθυμούσαν όταν τους έβλεπαν και που έτριβαν το πιπέρι. Φυσικά το γεγονός ότι ο Αγιούκι ήταν ένας γιαπωνέζος με μπλε μαλλιά δεν παραξένευε απολύτως κανένα, έκανε όμως αυταπόδεικτη την υποψία πολλών αναγνωστών ότι η συγγραφέας στον ελεύθερο χρόνο της διάβαζε άπειρα γιαόι.

"Γεια σου Τζίνα," της είπε ξελιγωμένα ο Τάκης. Ο Τάκης ήταν ο απουσιολόγος της τάξης και κρυφά ερωτευμένος μαζί της (εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το "κρυφά" είχε μια ιδιαίτερα περίεργη ερμηνεία στο σχολείο αυτό, μιας και στον φυσιολογικό κόσμο και οι πέτρες θα είχαν καταλάβει ότι την γούσταρε) και, έχοντας ένα κοινότυπο όνομα, καταδικασμένος στον ρόλο του κομπάρσου.

"Γεια," του είπε αδιάφορα η Τζίνα και έκατσε στο θρανίο της, δίπλα στο παράθυρο.

Το μάθημα της πρώτης ώρας άρχισε. Ήταν ιστορία και η κ Κλάψα, η φιλόλογός τους, είχε τις μαύρες τις και, αντί να τους εξηγεί για το Μινωικό πολιτισμό τους εξιστορούσε κλαίγοντας με μαύρο δάκρυ πώς την παράτησε ο κριτικός γκόμενός της. Η Τζίνα, βαριεστημένη, ατένιζε την άδεια αυλή του σχολείου. Ξαφνικά το βλέμμα της έπιασε δύο παρουσίες στην αυλή: δύο γυναίκες ντυμένες με μαύρα δερμάτινα ρούχα και γυαλιά ηλίου. Παραξενεμένη τις παρατήρησε να την κοιτάζουν και να τις γνέφουν να βγει έξω.

"Συγνώμη κυρία," είπε στην καθηγήτρια, "μπορώ να βγω για λίγο έξω;"

"Και το γαϊδούρι," είπε μέσα σε αναφιλητά η κ. Κλάψα, "μου είπε ότι τα πόδια μου είναι πολύ χοντρά." Για μια στιγμή σταμάτησε να κλαίει και με καθαρή φωνή είπε "ναι Τζίνα," και συνέχισε το γοερό κλάμα μιλώντας για την υποτιθέμενη κυτταρίτιδα που είχε.

Η κοπέλα βγήκε από την τάξη και διστακτικά πλησίασε τις δύο γυναίκες, που είχαν κατευθυνθεί προς μια γωνία για να μη φαίνονται. Όταν έφτασε εκεί που βρίσκονταν η μία από αυτές, μια ψηλή μελαχρινή κοπέλα με τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα κατέβασε τα μαύρα γυαλιά της και την κοίταξε με ψυχρά πράσινα μάτια.

"Σε περιμέναμε Τζίνα," της είπε.

 

"Ποιες είστε;" ρώτησε φοβισμένη η κοπέλα.

"Είμαστε σαν κι εσένα," της απάντησε η μελαχρινή.

"Εσένα," επανέλαβε η άλλη, μια κοκκινομάλλα με κοντό καρέ μαλλί, καστανά μάτια και μια ουλή κάτω από το σαγόνι της.

"Τι εννοείτε;" ρώτησε η Τζίνα.

"Ήρθε η ώρα να μάθεις για την μοίρα της ανθρωπότητας αγαπητή μου," είπε η μελαχρινή. "Το ανθρώπινο είδος έχει δυστυχώς σκλαβωθεί χωρίς να το γνωρίζει από μια φυλή πλασμάτων που ονομάζονται φανμπόιζ και φανγκέρλς."

"Φανγκέρλς," επανέλαβε η κοκκινομάλλα.

"Δεν σε πιστεύω!" είπε η Τζίνα.

"Καλά θα κάνεις να με πιστέψεις," συνέχισε η μελαχρινή. "Τα πλάσματα αυτά χειραγωγούν τις ζωές μας με κάτι που λέγονται 'ιστορίες' για να περνάνε την ώρα τους."

"Ώρα τους," επανέλαβε η κοκκινομάλλα.

"Είσαι τρελή!" είπε με σθένος η Τζίνα, ενώ οι πρώτες αμφιβολίες είχαν αρχίσει να τη ζώνουν σαν φίδια.

"Για πες μου," την ρώτησε η μελαχρινή, "πόσο καθαρά θυμάσαι ότι έγινε πιο παλιά από τους τελευταίους τρεις μήνες;"

"Θυμάμαι πεντ…" ξεκίνησε να λεει η Τζίνα, αλλά οι αμφιβολίες ήταν πια ανακόντες που την έζωναν τόσο σφικτά που ήταν αδύνατον να τις αγνοήσει. "Τι μου συμβαίνει; Όλα είναι θολά στο κεφάλι μου!" είπε με δάκρυα στα μάτια.

"Είσαι το κέντρο μιας ιστορίας ενός φανγκέρλ," εξήγησε η μελαχρινή. "Κάποτε ήμασταν και εμείς οι δυο στη θέση σου, αλλά ξεφύγαμε και τώρα ήρθαμε να σου δείξουμε εσένα τον τρόπο να γλιτώσεις."

"Γλιτώσεις," επανέλαβε η κοκκινομάλλα.

"Πώς μπορώ να το καταφέρω αυτό;" ρώτησε ανήσυχα η Τζίνα.

"Κοίτα, μια ιστορία τελειώνει με δύο τρόπους, είτε όταν βαρεθεί το ον που τη δημιουργεί, είτε όταν 'ξενερώσουν' όσα από τα άλλα όντα την παρακολουθούν, τρέφοντας έτσι το ον-δημιουργό. Η πρώτη περίπτωση είναι και η πιο ριψοκίνδυνη, αφού είτε παγώνει ο χρόνος λόγω της έλλειψης δουλειάς από το ον, είτε τελειώνοντας απότομα την ιστορία. Και αυτό το τελείωμα ποτέ δεν είναι καλό, αφού είναι συχνό φαινόμενο ο βίαιος θάνατος βασικών χαρακτήρων. Για παράδειγμα σε μια ιστορία ο πρωταγωνιστής έγινε βρικόλακας και αυτοπαλουκώθηκε σε ένα μεγάλο μάτσο από οδοντογλυφίδες, σε μια άλλη η πρωταγωνίστρια έπεσε στις ράγες του τρένου, ενώ σε μια τρίτη ένα ολόκληρο σχολείο πνίγηκε από φονικό τσουνάμι τριάντα μέτρων, όπου και ο πρωταγωνιστής εξομολογήθηκε τον έρωτά του στην πρωταγωνίστρια, ενώ αυτή ήταν πάνω σε μια σπασμένη πόρτα που επέπλεε και αυτός αιμορραγούσε ακατάπαυστα από την μάχη που έδωσε με έναν καρχαρία," εξήγησε η μελαχρινή.

"Τριάντα μέτρων," επανέλαβε η κοκκινομάλλα.

"Αυτή γιατί μιλάει έτσι," ρώτησε η Τζίνα δείχνοντας την κοκκινομάλλα.

"Μια τραγική μοίρα έπεσε πάνω της. Στην ιστορία που πρωταγωνιστούσε τρελάθηκε και τις έκαναν λοβοτομή, και αυτό της άφησε κάτι προβλήματα ομιλίας. Δες και την ουλή της," είπε δείχνοντας το σαγόνι της.

"Μα…" είπε η Τζίνα, "η λοβοτομή γίνεται στον εγκέφαλο."

"Ναι, αλλά η δημιουργός της δεν το ήξερε," εξήγησε η μελαχρινή.

"Και πώς μπορώ να ελευθερωθώ;" ρώτησε η Τζίνα, ενώ εικόνες φριχτών βασανιστηρίων περνούσαν από το μυαλό της.

"Πάρε αυτό το χάπι," είπε η μελαχρινή, προσφέροντάς της ένα κόκκινο χαπάκι.

"Αυτό θα με ελευθερώσει;" ρώτησε η Τζίνα.

"Όχι, απλά με όλα αυτά που άκουσες θα χρειαστείς ένα ηρεμιστικό."

Δέκα λεπτά μετά η Τζίνα, ντυμένη στα δερμάτινα και με γυαλιά ηλίου έμπαινε στην τάξη της, γνωρίζοντας πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει.

 

Το μάθημα είχε τελειώσει και η επόμενη ώρα ήταν κενό, αφού ακόμα δεν είχε έρθει ο αντικαταστάτης του αντιπαθητικότατου μαθηματικού κ. Ανακατωσούρα, που είχε απολυθεί στο προηγούμενο κεφάλαιο εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του, αφού την έπεφτε στην Τζίνα από το δεύτερο κιόλας κεφάλαιο.

Καθώς λοιπόν οι μαθητές τριγυρνούσαν από εδώ κι από εκεί, η Τζίνα, που κανείς δεν είχε προσέξει ότι είχε αλλάξει ρούχα, πλησίασε τον Τάκη.

"Γεια σου Τάκη," είπε χαμογελώντας πονηρά, "έχεις δουλειά;"

"Έ-έλεγα να κάνω μια επανάληψη για τα αρχαία την τρίτη ώρα," της απάντησε κομπιάζοντας, "αλλά μπορώ να το αναβάλω αν θέλεις κάτι."

"Έλεγα να κάναμε σεξ στις τουαλέτες του σχολείου, αλλά δεν πειράζει," απάντησε η κοπέλα, κάνοντας ένα ποσοστό των αναγνωστών της ιστορίας που προσεγγίζει το 50% να σοκαριστούν από το παράδοξο αυτό γεγονός και να σταματήσουν να τη διαβάζουν.

Η παραδοξότητα όμως της δήλωσης αυτής καθόλου δεν παραξένεψε τον Τάκη. Οι καταπιεσμένες ορμές χρόνων τινάχτηκαν σαν ανενεργό ηφαίστειο που ξυπνά για να σπείρει τον όλεθρο. Με ταχύτητα που έσπαγε ολυμπιακό ρεκόρ την κουβάλησε μέχρι τις τουαλέτες, όπου και ακολούθησε μια περιγραφικότατη σκηνή άγριου σεξ μέσα από την οπτική γωνία της Τάνιας, που είχε παρακολουθήσει όλη τη σκηνή στα κρυφά, την οποία και δε θα την επαναλάβουμε εδώ γιατί διαβάζουν και ανήλικοι.

Αφού λοιπόν το ζευγάρι τέλειωσε τη δουλεία του και ξαναντύθηκαν, ο Τάκης ρώτησε την Τζίνα αν θα ήθελε να το επαναλάβουν.

"Ξέρεις," απάντησε η Τζίνα αδιάφορα, "αυτό το έκανα μόνο και μόνο ως μια τελευταία φορά με άντρα, επειδή αποφάσισα να γίνω λεσβία. Απλά εσύ ήσουν ο τυχερός." Το ήδη ασταθές σύμπαν της ιστορίας ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει χίλια κομμάτια, όπως είχε ήδη γίνει η καρδιά του φτωχού Τάκη, ο οποίος βγήκε έξω κλαίγοντας. Άλλο ένα 15% εγκατέλειψε το διάβασμα, ενώ ένα υπολογιζόμενο 30% πανηγύριζε για τη λεσβιακή σκηνή που θα ακολουθούσε. Το 2,5% κιόλας άνοιξε σαμπάνια κατά τους έξαλλους πανηγυρισμούς του.

"Το εννοείς αυτό που είπες;" ρώτησε η Τάνια την Τζίνα, καθώς εκείνη έβγαινε από τις τουαλέτες, ενώ το βλέμμα της υποσχόταν ατέλειωτες βραδιές ακολασίας για τις δυο τους και ευχαρίστησης για τους πιστούς αναγνώστες.

"Ξέρεις Τάνια," απάντησε η Τζίνα, "είσαι πολύ γλυκιά κοπέλα, αλλά εγώ θέλω μια πραγματική λεσβία. Ξέρεις, χοντρή, με μούσι, αξύριστες μασχάλες και να μισεί τους άντρες. Μπορούμε να παραμείνουμε φίλες."

Στο σημείο αυτό το 2,5% έμεινε με τη σαμπάνια στο χέρι, σε αντίθεση με το υπόλοιπο 27,5% που βολεύτηκε με ότι είχε πρόχειρο. Και τα δύο ποσοστά όμως και μόνο στην νοητική εικόνα του σεξ αποφάσισαν ότι είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να συνεχίσουν να διαβάζουν.

Η Τζίνα λοιπόν, αφήνοντας την Τάνια να κλαιει με αναφιλητά για τη χυλόπιτα που μόλις έφαγε, βγήκε στο προαύλιο. Ο Σάκης και ο Αγιούκι παρατηρούσαν την σκηνή που είχε προηγηθεί πιασμένοι αγκαζέ.

"Τι κοιτάτε ρε βρωμόπουστες!" τους φώναξε η Τζίνα, κάνοντας το 2,5% των αναγνωστών (ένα ομοφυλόφιλο δηλαδή που διάβαζε την ιστορία) να θιχτεί ανεπανόρθωτα και με ένα όλο νάζι γύρισμα του κεφαλιού μακριά από την οθόνη να εγκαταλείψει το διάβασμα στο σημείο εκείνο.

Η Τζίνα είδε τον Αναξίμανδρο στο βάθος του προαυλίου και ήταν έτοιμη για το τελειωτικό χτύπημα, όταν από τα μεγάφωνα του σχολείου ακούστηκε μια φωνή να την προστάζει να πάει στο γραφείο της λυκειάρχη. Δεδομένου του ότι ο λυκειάρχης ήταν άντρας, η πατρική φιγούρα με τη μακριά λευκή γενειάδα που έδινε πάντα συμβουλές στους μαθητές και δεν υπήρχε σύστημα για ανακοινώσεις στο σχολείο, η Τζίνα ήξερε ότι είχε έρθει η πιο κρίσιμη στιγμή στην επανάστασή της. Αφήνοντας κάθε άλλο που έκανε έτρεξε προς τα γραφεία.

 

Φτάνοντας στο γραφείο του λυκειάρχη η Τζίνα είδε στην γνώριμη καρέκλα του λυκειάρχη τους να κάθεται μια κοπέλα στην ηλικία της. Αν την περιέγραφες θα μπορούσες να πεις ότι της έμοιαζε, αρκεί να αντικαθιστούσες το 'μικρόσωμη' με το 'τάπα', το 'αδύνατη' με το 'αντιαισθητικά κοκαλιάρα' και προσέθετες στο 'γλυκό προσωπάκι' ένα ψηφιδωτό από ακμή που το έκρυβε με εκπληκτική επιτυχία.

"Είσαι η Συγγραφέας, έτσι δεν είναι;" τη ρώτησε η Τζίνα.

"Ναι," απάντησε η Συγγραφέας. "Κι εσύ μου καταστρέφεις την ιστορία μου!"

"Η ιστορία σου είναι η ζωή μου!" διαμαρτυρήθηκε η Τζίνα.

"Η ζωή σου είναι κατασκεύασμά μου!" τόνισε η Συγγραφέας. "Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την καταστρέφεις έτσι."

"Θέλω να είμαι ελεύθερη!" φώναξε η Τζίνα, χτυπώντας το χέρι της στο γραφείο.

"Μην ανησυχείς, θα είσαι ελεύθερη σύντομα," είπε με ένα σατανικό βλέμμα η Συγγραφέας. "Μεθαύριο στην γιορτή του σχολείου, η φυσικός σας, η κυρία Κακομοίρογλου, έχοντας φτάσει στα άκρα από τα καψώνια που της κάνετε, θα σας φέρει κεφτεδάκια με απορρυπαντικό ρούχων μέσα. Όλο το σχολείο θα πεθάνει από τροφική δηλητηρίαση και η ιστορία θα τελειώσει με τον Αναξίμανδρο και της Τάνια να σου εξομολογούνται τον έρωτά τους και να πεθαίνετε και οι τρεις αγκαλιασμένοι."

"Το απορρυπαντικό θα είναι για λευκά ή για χρωματιστά;" ρώτησε η Τζίνα.

Η Συγγραφέας δεν το είχε σκεφτεί και για μια στιγμή έκλεισε τα μάτια προσπαθώντας να αποφασίσει. Τη στιγμή αυτή επέλεξε και η Τζίνα για να αντιδράσει. Στο μυαλό της πέρασαν οι κινήσεις του Αναξίμανδρου, που είχε και μαύρη ζώνη στο Κουνγκ Φου και την είχε σώσει από κάτι ληστές στο πέμπτο κεφάλαιο, και, δίχως να χάσει καιρό έριξε ένα άπερκατ στο σαγόνι της Συγγραφέα. Πριν αυτή προλάβει να αντιδράσει της έριξε τρία απανωτά δεξιά ντιρέκτ στο πρόσωπο, συνέχισε με ένα αριστερό κροσέ και στο τέλος της σήκωσε στον αέρα, έκανε πέντε στροφές γύρω από τον εαυτό της και την πέταξε με την πλάτη πάνω στο γραφείο. Ο κόσμος όχι μόνο δεν αντέδρασε στο παραμικρό στο γεγονός ότι καμία από τις παραπάνω κινήσεις δεν υπάρχει στο κουνγκ φου, αλλά επιβράβευσε την προσπάθεια της Τζίνας με ουρλιαχτά πόνου της Συγγραφέα.

Όμως το ίδιο δεν ίσχυσε για τον τελευταίο από τους 40 αρχικούς αναγνώστες, ένα παιδί που μοναδική επαφή του με καλές τέχνες ήταν όταν είχε δει τον Ζαν Κλωντ Βαν Ντάμ με στολή μπαλέτου σε μια ταινία, ο οποίος, απογοητευμένος με την έλλειψη γνώσεων πολεμικών τεχνών από τη συγγραφέα σταμάτησε να διαβάζει.

"ΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!" ούρλιαξε η συγγραφέας, καθώς η πραγματικότητα άρχισε να ραγίζει και τελικά θρυμματίστηκε σε εκατομμύρια κομματάκια, αφήνοντας την Τζίνα να αιωρείται στο κενό. Όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Η Τζίνα ξεκίνησε να μαζεύει τα κομματάκια πραγματικότητας και να τα συναρμολογεί προσεκτικά σε ένα περίπλοκο παζλ, αφήνοντας απέξω περιττά τμήματα για χάρη της σταθερότητας. Στο τέλος, και κάτω από τις νότες του "Ναβουχοδόσορα" ολοκλήρωσε έναν μικρό γυαλιστερό κύβο που τον άφησε να αιωρείται πάνω από τα χέρια της.

Στο κενό εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι κύβοι αιωρούνταν, κάθε ένας μια διαφορετική ιστορία, αλλά μόνο ένας αντιστοιχούσε στην πρωταγωνίστριά μας. Τον κύβο αυτό ακούμπησε η Τζίνα και με μια λάμψη μπήκε μέσα του….

 

Η Τζίνα μπήκε αργά στο σχολείο. Ήταν δεκαέξι χρόνων, μικρόσωμη, αδύνατη, με γλυκό προσωπάκι, μακριά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Παρά τις υποχρεώσεις της ως τραγουδίστρια σε ροκ συγκρότημα, πρόεδρος του πενταμελούς και πολλά υποσχόμενη ζωγράφος, κατάφερνε να παραμένει η καλύτερη μαθήτρια της τάξης της.

Η Τάνια την υποδέχτηκε πρόσχαρη. Ήταν μια ψηλή κι αδύνατη κοκκινομάλλα με υπέροχα πράσινα μάτια και πήρσινγκ στα αυτιά, στη μύτη και το πάνω χείλος. Οι μπότες της χτυπούσαν με δύναμη στο πλακόστρωτο καθώς την πλησίασε και την αγκάλιασε, προσέχοντας να μη την τρυπήσει με τα καρφιά που φορούσε στα χέρια της.

"Πώς είσαι γλυκιά μου," τη ρώτησε με ειλικρινές ενδιαφέρον.

"Καλά εσύ;" την ρώτησε χαμογελαστή η Τζίνα.

"Μια χαρά," απάντησε εκείνη, "πώς σου φαίνεται το νέο μου κρικάκι;" ρώτησε, δείχνοντας τον κρίκο που κρεμόταν από την τρύπα στη μύτη της.

"Γαμώ είναι," σχολίασε, "σου πάει τρελά. Μακάρι να με άφηναν κι εμένα οι δικοί μου να βάλω ένα."

"Δεν το χρειάζεσαι μωρό μου, υπέροχη είσαι και έτσι," σχολίασε ο Αναξίμανδρος που χωρίς άλλα λόγια την αγκάλιασε και την φίλησε τρυφερά στα χείλη.

"Θέλω να είμαι η ομορφότερη για εσένα γλύκα," του απάντησε η Τζίνα, ενώ πιασμένοι χεράκι χεράκι κατευθύνονταν προς την τάξη τους. "Τα λέμε αργότερα Τάνια, ας πάμε για καφέ μετά την πρόβα" γύρισε και είπε στην κοπέλα, ενώ με το βλέμμα έλεγε 'θα σε ξεσκίσω σήμερα, μετά την πρόβα.' Εντάξει, έπρεπε να επαναφέρει την σταθερότητα στον κόσμο της, αυτό όμως δεν σήμαινε ότι Δε θα το διασκέδαζε κιόλας…

Share this post


Link to post
Share on other sites
RaspK
^_^ Γουστόζικο! Πετυχημένη κακιούλα, με τον τρόπο της, και το λέω σαν άνθρωπος που έχει κάνει fanfiction.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nihilio

Χαίρω πολύ, κι εγώ έχω κάνει fanfic, όπως νομίζω λίγο πολύ όλοι μας, οπότε μπορούμε να γελάσουμε λίγο με τα λάθη της νεότητάς μας :p

Share this post


Link to post
Share on other sites
month

πρέπει να γράψω τελικά αυτό που σκεφτόμουν. Είχα δει μια ιδέα όπου οι χαρακτήρες του Dragonlance, επιασαν όλους του fanfic writers, και τους έκαναν μαθήματα για να μην τους σκοτώνουν.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RaspK

Και ο Flint;

 

Βασικά, είναι σημαντικό να μπορεί να το κάνει κανείς αυτό, αλλά είναι άλλη υπόθεση. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oberon

Λοιπόν την απόλαυσα πάρα πολύ αυτή την ιστορία και τη διάβασα ως το τέλος, πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι σε τι είδους στατιστική θα καταλήξω τελικά, σύμφωνα με τα σχόλια του συγγραφέα τα οποία κάνει μέσα στην ιστορία για τους αναγνώστες του. :lol:

Fanfiction δεν είναι γιατί δεν αναφέρεται σε κανένα υπαρκτό κόσμο. Μπορώ να την παραβάλω μόνο με μερικά χιουμοριστικά παρανοικά "σχολικά" ανιμε αλλά δεν είναι derivative από κάποιο από αυτά. Αντίθετα πρόκειται για μια παρωδία, μια σάτιρα, εξαιρετικά επιτυχημένη και μοντέρνα, γεμάτη χιούμορ, σουρεαλισμό και....παράνοια! Πρωτότυπη δημιουργία, ασυνήθιστo γράψιμο για το Nihilio (αν και όχι ασυνήθιστη νοοτροπία επίσης για το Nihilio) και το αποτέλεσμα, παρά την ανάλαφρη και δεικτική διάθεσή του, είναι μια καλή και αξιόλογη ιστορία που φυσικά εμπεριέχει στοιχεία από κάθε είδος του φανταστικού και όχι μόνο. Το δε χιούμορ είναι καυστικό, ξαφνικό και επιτυχημένο, και με έκανε πραγματικά να γελάσω! Μπράβο! Γράψε και καμμια συνέχεια. Σου πάει το είδος αυτό!

Edited by Dain

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nihilio
Πρωτότυπη δημιουργία, ασυνήθιστo γράψιμο για το Nihilio (αν και όχι ασυνήθιστη νοοτροπία επίσης για το Nihilio)

 

Νομίζω ένα από τα πιο πετυχημένα σχόλια που μου έχουν κάνει. Το πέτυχες διάνα.

Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nienor

Λοιπόν, δεν έχω ιδέα πως σου ήρθε αυτό το πράγμα, ήθελε αρκετό χτένισμα ακόμα, δείχνει αρκετά... αισχρό (ή μάλλον πρόστυχο) αλλά (γιατί πάντα υπάρχει ένα τέτοιο) είναι εξαιρετικό και το ευχαριστήθηκα πολύ κι εγώ!

 

Όντως το στυλ είναι αρκετά περίεργο σε σχέση με αυτά που γράφεις γενικά, όμως μπορούσα να σε ακούσω να μιλάς διαβάζοντας το κι αυτό είναι πιστεύω που του δίνει την ιδιαίτερότητα που έχει: το ότι κατά το ήμιση είναι προφορικός λόγος και εντείνει την αίσθηση του ότι είναι ιστορία μέσα στην ιστορία (κόντρα ιστορία κτλ).

 

Το ότι είμαστε δύο άτομα ήδη εκτός στατιστικής (αφού όλοι οι άλλοι σταμάτησαν να διαβάζουν την ιστορία) λες να είναι κακό? λες να είμαστε περίεργοι? μπαααα δεν το νομίζω :p

Share this post


Link to post
Share on other sites
RaspK

Κάποια φίλτατη πρέπει να ξαναδεί τα νούμερα επειδή μοιάζει να τα μπέρδεψε. :tongue:

 

Όσον αφορά το κείμενο, btw, είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα metafiction, κι αυτό είναι, ίσως, που χτυπάει σε σχέση με το στυλ του Μιχάλη - η αναισχυντία (εν προκειμένω, η προστυχιά) δεν είναι και τόσο πρωτότυπο στοιχείο στα έργα του, χωρίς να είναι φτιαχτός, γενικά, ο λόγος του.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nienna

Είναι συμπαθητικό, αλλα αρκετά προβλέψιμο. Σου πάει σαν στιλ, στον καθ' ένα πάει να γραφει αυτό που τον απασχολεί/νοιώθει/σκέφτεται, και φαίνεται πως σε ελκύει αυτό το θέμα, φαίνεται μέσα στην ιστορία πως το ευχαριστήθηκες όταν την εγραφες.

 

Γενικά νομίζω πως θα ήταν καλο να γράψεις κι άλλες παρωδίες, αφού σε εκφράζει το είδος, και να πειραματιστείς με λιγότερες και περισσότερες χοντράδες, με διαφορα είδη χιούμορ κτλ. για να αποκτήσεις σιγά-σιγά περισσότερες επιλογές, να μπορείς να σατιρίζεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους - ως τώρα όλη σου η σάτιρα έχει σχεδόν το ίδιο ύφος.

 

[Είμαι ακόμα Ολλανδία και γράφω χρησιμοποιώντας τον μετατροπέα "All Greek to me" γι αυτό ενδέχεται να έχουν λάθη τα posts μου, ζητω συγγνώμη απ' όσους ταλαιπωρούνται διαβάζοντας. :tongue:]

Share this post


Link to post
Share on other sites
tetartos

Διασκεδαστικότατο το παλιό αυτό κομματάκι του Nihilio!

Λίγο κάφρικο, λίγο πρόστυχο και/αλλά πολύ αστείο! Είχε καιρό να σκάσει το χειλάκι μου! Ιδιαίτερα οι ατάκες:

"Μα…" είπε η Τζίνα, "η λοβοτομή γίνεται στον εγκέφαλο."

"Ναι, αλλά η δημιουργός της δεν το ήξερε," εξήγησε η μελαχρινή.

και

"Πάρε αυτό το χάπι," είπε η μελαχρινή, προσφέροντάς της ένα κόκκινο χαπάκι.

"Αυτό θα με ελευθερώσει;" ρώτησε η Τζίνα.

"Όχι, απλά με όλα αυτά που άκουσες θα χρειαστείς ένα ηρεμιστικό."

ήταν απίθανες!

 

Μυστικό: έχει και νούμερο 2 αλλά θα το αφήσω για κάποια επόμενη μέρα...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Glowleaf

Οχι μονο ηταν απιστευτα αστειο, ηταν και καλογραμμενο κιολας! Πραγματικα το απολαυσα, και σατιριζεις οποιο κλισε τολμησει να μπει στον δρομο σου. Φανταστικο! Αν οντως εχεις ορεξη και για επομενα, ανυπομονω.

Edited by Glowleaf

Share this post


Link to post
Share on other sites
mman

OK, αυτό είχε πλάκα! :lol:

Νομίζω πιο πολύ απ' όλα γέλασα με τη... σαμπάνια!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nihilio
Οχι μονο ηταν απιστευτα αστειο, ηταν και καλογραμμενο κιολας! Πραγματικα το απολαυσα, και σατιριζεις οποιο κλισε τολμησει να μπει στον δρομο σου. Φανταστικο! Αν οντως εχεις ορεξη και για επομενα, ανυπομονω.

Ευχαριστώ. Η συνέχεια είναι εδώ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eroviana

Μάλλον το είχα ξαναδιαβάσει, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Είναι περίεργο που δεν σχολίασα. Πάντως πρέπει να βαριόσουνα τρελά για να το γράψεις αυτό! Και να βαρέθηκες να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια. Τουλάχιστον, έτσι νομίζω ότι ξεκίνησες. Πολύ καλό ήταν, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να διαβάσω τη συνέχεια :whistling:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nihilio
Πάντως πρέπει να βαριόσουνα τρελά για να το γράψεις αυτό! Και να βαρέθηκες να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια. Τουλάχιστον, έτσι νομίζω ότι ξεκίνησες.

Νομίζω είχα πετύχει κάπου ένα παρόμοιο κείμενο (στο σοβαρό) και με έπιασε η μαλ... εμ, βαρεμάρα μου και το ξανάγραψα κάπως έτσι. Αλλά δε θυμάμαι και καλά.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tetartos

Διάβασα ξανά αυτό το διαμαντάκι, ώστε να ετοιμαστώ για το νούμερο 2 και (ξανα)ξεκαρδίστηκα από τα γέλια!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest roriconfan

Καλή φάση. Από εποχής Καφριλονίας είχα να το χαρώ αυτό το υφάκι. Μπήκε στα αγαπημένα μου.

Share this post


Link to post
Share on other sites
supermario

Τελικά κι εγώ είμαι εντελώς κάφρος!Μου άρεσε πολύ, το χιούμορ πολύ έξυπνο, η παρωδία επιτυχημένη!Γενικά, well done!(πάω να διαβάσω σίκουελ)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..