Δημήτρης Posted Sunday at 11:21 AM Posted Sunday at 11:21 AM (edited) Διάβασα ''Το κρησφύγετο''. Νεκρός από τροχαίο, επιστρέφει στη ζωή με τις νέες ιατρικές, επαναστατικές μεθόδους που υπάρχουν. Μαζί του όμως έχει έρθει και κάτι άλλο, όχι καλό. Παράξενος δεσμός τους ενώνει, μπορούν σχεδόν να βλέπουν ο ένας με τα μάτια του άλλου. Η σύγκρουση λοιπόν θα είναι αναπόφευκτη, με τον ''επισκέπτη'' παράλληλα να στρώνει το έδαφος μέχρι τότε. Έτσι, απλά και μόνο επειδή το απολαμβάνει. Ισχύει ότι και με τα προηγούμενα, καλούτσικο αλλά ξεχνιέται με το πέρας της ανάγνωσης. Και δεν θα αναφερθώ στο σύνολο του έργου του. Που όπως είπα και σε προηγούμενη μου ανάρτηση, είναι τεράστιας έκτασης. Παρά μόνο στα λίγα που έχω διαβάσει, μου φαίνεται σαν να επαναλαμβάνεται. Αναφορικά με τα μοτίβα και τις πλοκές. Δεν ξέρω, ίσως και να κάνω λάθος, να είναι ιδέα μου. Θα διαβάσω ένα ακόμη τώρα στα κοντά για να δω τι παίζει και με δαύτο. Edited Sunday at 05:02 PM by Δημήτρης Quote
Recommended Posts