Naurgul Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Πρώτα-πρώτα, να πω ότι έχω δει μόνο τα 20 πρώτα επεισόδια. Αυτό το anime, μου δίνει συνεχώς την αίσθηση ότι δεν έχει ψυχή. Νομίζω πως παρουσιάζει τα πράγματα πολύ στερεότυπα, χωρίς καμία πρωτοτυπία σε κανέναν τομέα, ότι δε έχει ιδιαίτερα καλή ιστορία, και είναι γεμάτο eye-candy για να σε κάνει να πεις "Oh! Cool!!". Επίσης, οι δραματικές σκηνές μου φαίνονται χωρίς ουσία και για αυτό με αφήνουν με μια αίσθηση υποκρισίας από μέρους των χαρακτήρων. Μου φαίνεται ότι είναι σα να βάζουν τα διάφορα συστατικά σε ένα μεγάλο καζάνι αλλά αντί για χημική αντίδραση να είναι απλώς ένα μείγμα... δε νιώθω ότι μου προσφέρει κάτι όταν το βλέπω. Τι έχετε να πείτε εσείς για αυτό το anime; Μήπως τελικά κάνω λάθος και χάνω κάποιο νόημα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Δεν το έχω δει ακόμα και άρα αδυνατώ να κρίνω. Μόλις το δω θα σου πω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurgul Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Τώρα έχουμε δει μέχρι το 44. Μετά το επεισόδιο 20, τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν προς το καλύτερο αλλά από το τριαντα-τόσο και μετά παρατηρούμε άλλη μια κοιλιά. Ειδικά τώρα, που είναι τα τελευταία επεισόδια, εγώ περίμενα κάποια καλύτερη κορύφωση, κάτι που δε βλέπω προς το παρόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts