Oberon Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Nα ένας ιστοχώρος που ανακάλυψα ψάχνοντας για πληροφορίες και εικόνες για τον Tony DiTerlizzi (δέστε σε πιό καινούργιο topic αργότερα). Εχει δεκάδες εικόνες μάγων (αρσενικών θηλυκών και ποιός ξέρει τι άλλο) από πολλούς γνωστούς και μη καλλιτέχνες. http://www.phoenixarises.com/wizards/ Dain 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Elf Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Δεν ξέρω αν φταίω εγώ αλλά δεν εμφανίζεται καμία εικόνα και όταν πατάω για να δω την μεγαλύτερη έκδοση μου βγάζει "Forbidden". Κρίμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 11, 2004 Author Share Posted August 11, 2004 Περέργο, Drunk Elf. Σε μένα όλα φαίνονται μια χαρά στο συγκεκριμένο ιστοχώρο. Το μόνο που αντιμετώπισα για μια στιγμή ήταν πως δεν έβρισκε κάποια εικόνα σε πλήρες μέγεθος. Ισως να μη μπορούσες να δεις τις μεγάλες εικόνες γιατί υπήρχε πρόβλημα με το bandwidth τη στιγμή που ήσουν μέσα. Πάντως περίμενε να κατέβει όλη η σελίδα προτού δοκιμάσεις να ανοίξεις κάποια μεγάλη εικόνα σε άλλο παράθυρο. Αντιμετώπισε κανείς άλλος πρόβλημα με αυτό το site? Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted August 11, 2004 Management Share Posted August 11, 2004 Works fine ... great site. Lots of D&D (FR) images and not only ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Φίλε, πολύ καλό το site. Αν και μερικές ζωγραφιές είναι κάπως..."παιδικές" ή σαν να ξεπετάχτηκαν μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού, υπάρχουν πολλές που είναι απίστευτες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 It rocks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 Αν και μερικές ζωγραφιές είναι κάπως..."παιδικές" ή σαν να ξεπετάχτηκαν μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού, υπάρχουν πολλές που είναι απίστευτες. Αν και έχω δει σχέδια σε "παιδικά" βιβλία και παραμύθια που με άφησαν άναυδο, χαίρομαι που σ'αρέσει το site. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philip Marlowe Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 On 8/11/2004 at 10:54 PM, Oberon said: Περέργο, Drunk Elf. Σε μένα όλα φαίνονται μια χαρά στο συγκεκριμένο ιστοχώρο. Το μόνο που αντιμετώπισα για μια στιγμή ήταν πως δεν έβρισκε κάποια εικόνα σε πλήρες μέγεθος. Ισως να μη μπορούσες να δεις τις μεγάλες εικόνες γιατί υπήρχε πρόβλημα με το bandwidth τη στιγμή που ήσουν μέσα. Πάντως περίμενε να κατέβει όλη η σελίδα προτού δοκιμάσεις να ανοίξεις κάποια μεγάλη εικόνα σε άλλο παράθυρο. Αντιμετώπισε κανείς άλλος πρόβλημα με αυτό το site? Dain Δυστυχώς, ο ιστότοπος αυτός είναι πλέον προς πώληση. Παρεμπιπτόντως, τελευταία έπεσα σε μια εικονογράφιση που μου άρεσε πολύ. Voila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts