RaspK Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Για να συμπληρώσω τα όσα είπε ο Dain: οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λατρέψει τις σειρές που προανέφερες, αλλά τ' anime και manga είναι άλλη κατηγορία - όχι Β' Εθνική, δηλαδή, αλλά βόλλεϋ κι όχι τέννις. Σημειωτέον, δεν έχω διαβάσει τις νουβέλες του Slayers (για προφανείς, δυστυχώς, λόγους, και μακάρι να γίνει κι αυτό κάποτε)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roriconfan Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Α, μάλιστα... Οι Ιππότες της Ελεεϊνής Τραπέζης είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές παρωδίες που υπάρχουν. Καλή η παρωδία των στερεοτύπων, αν τα έχεις βαρεθεί εννοείται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 (edited) Για να συμπληρώσω τα όσα είπε ο Dain: οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λατρέψει τις σειρές που προανέφερες, αλλά τ' anime και manga είναι άλλη κατηγορία - όχι Β' Εθνική, δηλαδή, αλλά βόλλεϋ κι όχι τέννις. Σημειωτέον, δεν έχω διαβάσει τις νουβέλες του Slayers (για προφανείς, δυστυχώς, λόγους, και μακάρι να γίνει κι αυτό κάποτε)... Ποιοί είναι οι προφανείς λόγοι? Μάλλον εννοείς κάτι άλλο από το οτι βγήκαν στα Ιαπωνικά στην αρχή, γιατί τελευταία όλο και περισσότερες "light novels" (πάνω στην οποίες βασίζεται ένας αυξανόμενος αριθμός manga/anime/videogames) βγαίνουν στα Αγγλικά. Πριν κανα δυο βδομάδες η Darkchilde πήρε μερικές Slayer novels από το Public και έχω πετύχει και στο Σολάρις κάποιες. Edited January 11, 2008 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Αναφέρομαι στο γεγονός ότι προς το παρόν είμαι άνεργος (πάω να τσεκάρω τη Δευτέρα, btw) και δεν υπάρχουν αρκετά λεφτά για να αγοράζω ότι θέλω μέχρι να ξεκινήσω να δουλεύω. Ναι, ξέρω ότι έχουν αρχίσει και μεταφράζονται όλο και περισσότερα, ακόμα και κανονικές νουβέλες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts