Jump to content

Tattoo Girl WIP


northerain
 Share

Recommended Posts

Μια χαρά δουλεύει, αν αντιγράψεις τη διεύθυνση και φορτώσεις την εικόνα χωριστά.

 

Η ίδια η εικόνα είναι πάρα πολύ καλοσχεδιασμένη (αν δεν απατώμαι πρόκειται περί drawn art), αλλά δεν είμαι σύμφωνος με κάποιες σκιές που μοιάζουν να υπάρχουν σχεδόν για να γεμίσουν το χώρο, παρά επειδή όντως θα υπήρχαν εκεί ή επειδή θ' απέπνεαν την ανάλογη αίσθηση.

 

Northerain, θα ήταν καλό, πάντως, ν' ανεβάσεις την εικόνα στο photobucket ή το imageshack: το πιο πάνω φαινόμενο συμβαίνει επειδή το deviantart αναγνωρίζει πρόσβαση στα κοιτάπια του από άλλη σελίδα, οπότε δεν επιστρέφει data - γι' αυτό και αυτό που έλεγα με το URL.

Link to comment
Share on other sites

Το χρώμα είναι ενδεικτικό της φύσης της δουλειάς σου. Είναι Photomanipulation υποθέτω...

 

Υπάρχει κάποιο Link της εικόνας σε μεγαλύτερη ανάλυση; Θέλω να τσεκάρω λεπτομέρειες :)

Edited by Isis
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο είναι το manip, κι όταν το τελειώσεις θα είναι και καλύτερο. Το κορίτσι δε με ενθουσιάζει, δεν είναι πολύ εκφραστικό, αλλά το background είναι ενδιαφέρον, το smudge ή το overpainting που του έκανες του πάει. Επίσης μ' αρέσει και το χρώμα. Το θέμα δε μου λέει κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι συμπαθητικό για διακοσμητικούς λόγους - χωρίς να έχει δηλαδή κανένα concept από πίσω.

 

Προτάσεις:

 

Θα μπορούσες να κάνεις την αντίθεση μεταξύ φωτός και σκιάς πιο έντονη, να κάνεις πιο αφύσικες, μακρυές σκιές για να γίνει πιο τρομακτικό/ατμοσφαιρικό. Θα μπορούσες να δουλέψεις λίγο περισσότερο με την κοπέλα, ίσως να βελτιώσεις την έκφρασή της.

Οι σκιές στο μπλουζάκι της στην περιοχή του στήθους, και στο στήθος, είναι σχεδόν ανύπαρκτες, δεν δικαιολογείται αυτό με τέτοιο μέγεθος στήθους, εκτός κι αν φταίει η αρχική φωτογραφία - μήπως είχε πολύ έντονο flash; Τέλος πάντων, φτιάξ' τες λιγάκι. Καν' το πιο τρισδιάστατο το σώμα και το ρούχο εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Nienna έχεις δίκιο σε όλα ουσιαστικά...δεν υπάρχει κάποιο υπόβαθρό γιατί πολύ απλα είναι πρώτη φορά που δοκιμάζω αυτό το στύλ και δεν σκεφτόμουν κατι συγκεκριμένο. Θα δοκιμάσω αυτό που είπες με τις σκιές αν και τα άλλα μου ακούγοντα δύσκολα.

Link to comment
Share on other sites

Αν θες, πάντως, μπορούμε να συζητήσουμε κι εδώ: τόσο καιρό το μεγαλύτερό μου πάθος στο manip είναι το shading/colouring, οπότε θα χαρώ πολύ να βοηθήσω αν μπορώ με όποια απορία μπορεί να έχεις, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρω και τίποτα περισσότερο. :blush:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συγχώρα με αν γίνομαι κακός , αλλά έχω το ελλάτωμα να λέω πάντα τη γνώμη μου χωρίς να την κάνω να ακούγεται αναγκαία φιλική . Αυτό μου θυμίζει μια κακή φωτογραφία του αρχικαραγκιόζη (Marilyn Manson) . Συγγνώμη για το σχόλιο .

Link to comment
Share on other sites

sorry, απλώς θα πω τη γνώμη μου, δεν έχω ιδέα από όλα αυτά τα τεχνικά που συζητάτε οι υπόλοιποι (κατεβαίνουν οι ασφάλειες όταν ακούω τεχνικά πράγματα <---καλύτερος ορισμός που μπορώ να δώσω για αυτά).

 

έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα, όπως το σχολίασε ήδη η nienna, το background δημιουργεί πολύ δυνατή εικόνα, και πολλές ιστορίες από μόνο του.

η κοπέλα δεν με ενθουσιάζει, ίσως το γεγονός ότι "έχει πάρει πόζα", κάτι τέλος πάντων, παρόλα αυτά προσθέτει στην ατμόσφαιρα και δύναμη της εικόνας. προσωπικά απλώς πιστεύω ότι θα μπορούσε να προσθέσει πολύ παραπάνω σε κάποια άλλη στάση.

άψογη λεπτομέρεια θεωρώ τη γάτα (δεν ξέρω άμα προστέθηκε μετά ή άμα υπήρχε, αλλά η στάση της και η θέση της είναι άψογες).

είχα δει σε ένα link σου και μερικές άλλες εικόνες που είχες φτιάξει, και είχαν επίσης πολύ ενδιαφέρον, αν και σε περιβάλλοντα χώρο και αποχρώσεις αυτή νομίζω κερδίζει :thmbup:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μου αρεσει το feeling αλλα δεν μου αρεσει καθολου η τυπισσα. Μου θυμιζει μια προσφατη γκομενα που δεν θελω να θυμαμαι. Το γενικο περιβαλλον μου αρεσει, μου θυμιζει κατι αναμεσα σε horror movie και τα σκηνικα του Eraserhead.

 

Could be better..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..