Jump to content

SFFwrimo νο2


trillian
 Share

Recommended Posts

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Νοέμβριο (σε λίγες μέρες δηλ) θα ξεκινήσει το δεύτερο Nanowrimo του Sff. Σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι να γράψει ο συμμετέχων ενα μυθιστόρημα 50.000 λέξεων (ή και παραπάνω, δεν το απαγορεύουν οι κανόνες απ όσο ξέρω) μέσα σε ένα μήνα.

To δεύτερο λοιπόν nanowrimo θα ξεκινήσει την Τετάρτη, πρώτη του μηνός, και θα λήξει στις 30 του μηνός τα μεσάνυχτα. Όποιος έχει καταφέρει να πιάσει το στόχο των 50.000 λέξεων θεωρείται νικητής. Δεν πρόκειται πάντως περι διαγωνισμού, δεν υπάρχει κανενα επαθλο, πέρα απο την προσπάθεια την ίδια - ειναι περισσότερο κίνητρο παρα διαγωνισμός.

¨Οπως και το πρωτο nanowrimo, έτσι και αυτη τη φορά, οι συμμετοχές θα μπουν στο εργαστήρι συγγραφης (για ευνόητους λόγους). Αν λοιπον ενδιαφέρεται κανείς να συμμετάσχει και δεν έχει γραφτεί, ας δει το σχετικό θέμα . :)

 

Να προσθέσω ότι, ακριβώς γι αυτό το λόγο, δεν έχει προβλεφθεί για τον άλλο μήνα διαγωνισμός σύντομης ιστορίας. Ο Nihilio και αρκετοι άλλοι (ανάμεσά τους κι εγώ) θα γράφουν το sffwrimo, οποτε δε θα μπορούν να διοργανώσουν διαγωνισμό. Μπορεί όμως να οργανώσει έναν όποιος άλλος θέλει, για όσους δε θα συμμετάσχουν στο sffwrimo - ειδικά εφόσον ο δεύτερος είχε τόση επιτυχία :). Αν κάποιος θέλει, ας το πει εδώ να το κανονίσουμε :)

Edited by trillian
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..