Anomantaris Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Αμέσως εσύ να με... Αφού η αγαπητή Zoyki δεν με παρεξηγεί! Ελπίζω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Είστε απίστευτοι. Η επιστήμη της ψυχολογίας μπορεί να εξασκηθεί σε όλα τα συμπτώματα τρέλλας, παράνοιας κλπ κλπ κλπ πάνω στον καθένα μας πιστεύω. Άσε που δεν αποκλείεται να ανακαλύψει και καινούριες ψυχολογικές ασθένειες. Τώρα με βάλατε στην πρίζα να ψάξω και για τις δικές μου παιδικές φωτογραφίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted September 5, 2004 Author Share Posted September 5, 2004 ...να εξασκηθεί σε όλα τα συμπτώματα τρέλλας Η τρέλα με ένα λάμδα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι τη γράφουν με δύο. Ειστε τρελλλοί; Μια κοινωνική προσφορά του ΠαΣυΚαΓραΤρέΛα (Πανελλήνιου Συλλόγου Καταπολέμησης του Γραψίματος της Τρέλας με δύο Λάμδα). Ο αγώνας μου συνεχίζεται... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Elf Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Τώρα φταίω εγώ να αρχίσω τον ΠαΣυΚαΓρΚλαΣι;(Πανελλήνιο Σύλλoγο Καταπολέμησης του Γραψίματος του Κλασικά με δύο Σίγμα;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Κλασσικά ξεκίνα τον! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Είστε όλοι τρεΛΛοί και κλαΣΣικά θα παίρνω το τρΑΊνο γιατί είναι καΛΎτερα. ΣυΓΓνώμη για την ενόχληση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Elf Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Είστε όλοι τρεΛΛοί και κλαΣΣικά θα παίρνω το τρΑΊνο γιατί είναι καΛΎτερα. ΣυΓΓνώμη για την ενόχληση. <{POST_SNAPBACK}> Τα τρια τελευταία είναι σωστά Το τραίνο τουλάχιστον είναι σίγουρα. Γράφεται και με τους δυο τρόπους. Τα άλλα, σωστά μου φαίνονται αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts