wordsmith Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Χμμμ... Δίκη, ε; Τώρα είναι που δε μπορώ να φανταστώ πώς θα γίνει gothic μια τέτοια σκηνή αν είναι αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης. Όχι ότι θα είναι καμιά δίκη κανονική και αντικειμενική, αλλά και πάλι. Ανυπομονώ να δω: -το ξανθοψειροβλαμμένο μαθαίνει ποτέ επισήμως και από τους ίδιους τους γονείς του τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχανε πατέρα; (φαντάζομαι όχι, αλλά θα είχε ενδιαφέρον) -υπό ποιές συνθήκες θα συναντηθούν ο Robb Stark και Theon Greyjoy; Οκ, θα πλακωθούν, αλλά πώς ακριβώς; -την πήρε χαμπάρι την Arya ο Littlefinger; Μάλλον ναι, αλλά το μαθαίνει ο Tywin ποιο ήταν αυτό το κοριτσάκι; Θα είχε επίσης ενδιαφέρον καμιά τέτοια σκηνή, αλλά δεν πολυελπίζω. -πείτε μου ότι δεν ισχύει αυτό που πήρε κάπου το μάτι μου, ότι παντρεύεται ο Tyrion τη Sansa! (ΝΤΟΥΠ!) Από πού και ως πού; Αφού και οι οικογένειες είναι μαλλιοτραβηγμένες πολύ γερά, ούτε σαν πολιτική κίνηση δεν κολλάει. -μα είναι δυνατόν ο Tyrion, η διαόλου κάλτσα, να μην είχε πάρει χαμπάρι τι κάνουν τα δίδυμα τόσα χρόνια; Καλά ο γέρος, αυτός είχε άλλα να ασχοληθεί. -καταφέρνει να τα μαζώξει καμιά φορά και τα πέντε της παιδιά αυτή η μάνα κουράγιο, η Catelyn; Γιατί δεν το βλέπω και πολύ πιθανό, τόσο σκορποχώρι που έχουν γίνει. -αυτοί οι τρεις επίσημοι κουτσομπόληδες, Littlefinger, Varys και Pycell, κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους εκτός από παρασκηνιακό μπλαμπλά; Προχωράει καθόλου καμιά δική τους φιλοδοξία/υπόθεση; Κυρίως του Littlefinger που είναι και πιο φιλόδοξος, τρομάρα του... -πώς αντιδράει ο Μέγας Παλιόγερος Walder Frey όταν μαθαίνει το γάμο του Robb; Θα το δούμε άραγε αυτό; και το κυριότερο απ'όλα, που δε θα το ξέρετε ούτε εσείς που έχετε διαβάσει τα βιβλία -πόσο θα κουρέψουν άραγε τον σερ Αχώνευτο; Ελπίζω όχι παραπάνω από τόσο (ματάκια+λακκάκια! ) Και επίσης ρίξτε μια ματιά εδώ http://io9.com/58980...eorge-rr-martin (ΟΥΑΑΑΧΑΧΑ! Πολύ γελοίο!) Τρελαίνομαι που τους κάνουν τόοοσο ρόμπα και με την άδεια του Μάρτιν μάλιστα. Τι λέτε οι Λαβκραφτικοί; (αχ..., μου λείπει ο χοντρός... μας τελείωσε νωρίς κι αυτός ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Δε θέλω να κάνω spoiler, Κέλλυ, αλλά κάποιες από τις ερωτήσεις σου δεν έχουν απαντηθεί ακόμα και σε κάποιες άλλες δε θα περιμένεις τις απαντήσεις που θα δωθούν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 (edited) -μα είναι δυνατόν ο Tyrion, η διαόλου κάλτσα, να μην είχε πάρει χαμπάρι τι κάνουν τα δίδυμα τόσα χρόνια; Καλά ο γέρος, αυτός είχε άλλα να ασχοληθεί. E, όσο να΄ναι κι ο Τύριον είχε άλλα να "ασχοληθεί". Χώρια ότι τον περισσότερο καιρό νομίζω ο Τύριον τον έβγαζε στο Κάστερλυ Ροκ οπότε δεν ήξερε τι έπαιζε στο Κινγκ'ς Λάντινγκ. Οι επίσημοι κουτσομπόληδες είναι αυλικοί. Ειδικά ο Βάρυς είναι ο master of koutsobols, δουλειά του είναι. Και πρέπει να έχει κάποιο σχέδιο αλλά δεν είναι σαφές ποιό είναι αυτό. Ο grand maester είναι απλά τσιράκι των Λανιστεραίων, δεν μπορεί να έχει και πολλά πλάνα για το μέλλον όντας maester, χώρια ότι είναι υπέργηρος. Στη σειρά είναι σε καλή κατάσταση αλλά στο βιβλίο είναι ένας πονηρος 80άρης, nothing more. Ο littlefinger έχει πλάνα, θα φανει στην πορεία τι θα γίνει. Edited November 23, 2012 by heiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Κέλλυ, ακολούθα τη συμβουλή της Χρύσας και για το καλό όλων μας, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Μα δεν μας ρωτάει. Είπε: Ανυπομονώ να δω: Αφήστε την, είναι διασκεδαστική τόση άγνοια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Δε θέλω να κάνω spoiler, Κέλλυ, αλλά κάποιες από τις ερωτήσεις σου δεν έχουν απαντηθεί ακόμα και σε κάποιες άλλες δε θα περιμένεις τις απαντήσεις που θα δοθούν. Δεν έχουν απαντηθεί ακόμα, σε 6-7 βιβλία; Έχετε δίκιο όσοι ανησυχείτε μήπως πεθάνει ο Μάρτιν πριν τα τελειώσει. Να δοθούν απαντήσεις πολύ απρόοπτες δε με πειράζει, κάθε άλλο. Μα δεν μας ρωτάει. Είπε: Ανυπομονώ να δω: Ακριβώς αυτό: ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ. Άντε το πολύ πολύ να μου πείτε αν θα απαντηθούν σε αυτή τη σεζόν όλα αυτά ή θα φάμε τα νιάτα μας περιμένοντας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Δεν έχουν απαντηθεί ακόμα, σε 6-7 βιβλία; Έχετε δίκιο όσοι ανησυχείτε μήπως πεθάνει ο Μάρτιν πριν τα τελειώσει. Να δοθούν απαντήσεις πολύ απρόοπτες δε με πειράζει, κάθε άλλο. Ποιος ανησυχεί μήπως πεθάνει; Άντε τον μουρλό που δεν έχει αφήσει πνευμόνι για πνευμόνι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι να βρει έναν/μία νέο/-α συγγραφέα, να ψιθυρίσει στο αυτί τη συνέχεια και μετά να τον/την κλειδώσει στα μπουντρούμια και ο ίδιος να χαρεί τη δόξα και τα πλούτη του, ρε παιδί μου. Αυτός θα χαριεντίζεται με πιτσιρίκες στα κονς, εμείς θα έχουμε τη συνέχεια πριν μας στραβώσει ο καταρράκτης και ένα φανφικ ταλέντο θα κάνει την τύχη του. Έβρυμπόντυ χάππυ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Εντάξει,αν έχει κάπου ένα γενικο σχεδιάγραμμα για το πως τελειώνει η ιστορία μπορεί να το αναλάβει καποιος καλος συγγραφέας ό,τι κι αν συμβεί. Πχ όταν πέθανε ο Ρόμπερτ Τζόρνταν, οι συνέχειες του Σάντερσον ήταν όχι απλά το ίδιο καλές αλλά ανώτερες κατά πολλούς. Έπειτα δεν είναι και υπέργηρος(τις προάλλες διάβαζα κάποια φρεσκότατα άρθρα του 93χρονου Pohl!) ούτε έχει κάποια σοβαρή ασθένεια. Κανονικά προλαβαίνει να τα γράψει. Τώρα οκ, κάθε σειρά που θέλει χρόνια για να ολοκληρωθεί κινδυνεύει να μεινει στη μέση αλλά πρακτικά και μια νουβέλα μπορεί να μείνει στη μέση από κάποιο ατύχημα του συγραφέα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ναι, δεν είναι και πολύ μεγάλος, αλλά αν βγάζει ένα βιβλίο κάθε 5-10 χρόνια και ακόμα δεν έχει δέσει αρκετά loose ends μέσα σε 7 βιβλία... δεν ξέρω. Και δεν πρόκειται να διαβάσω τα βιβλία, εκτός αν σταματήσει η σειρά. Βαριέμαι. Και προχωράμε με: Catelyn Stark Χμμμ, δε μου φαίνεται και πολύ πειστική η μανδάμ. Καταρχάς η ηθοποιός παίζει πολύ μελοδραματικά, όλο αγανακτεί και επικαλειται το αίσθημα τιμής κλπ των άλλων για να τους βάλει να κάνουν αυτό που θέλει αυτή. Και επίσης δε νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι τόσο αποκλειστικά μάνα κουράγιο το στυλ της, αφού και με τον άντρα της ήταν ακόμα ερωτευμένοι μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια γάμου (από συνοικέσιο κιόλας!) και έχουμε και τον Littlefinger να την γλυκοκοιτάει. Ίσως θα έπρεπε να βάλουν καμιά ηθοποιό πενηντάρα που στα νιάτα της να ήταν κάπως πιο φεμ φατάλ, για να δένει και με αυτήν την πλευρά και όχι μόνο με της μάνας-συζύγου. Δε μου αρέσει που κάνει τη σειρά πιο αφελώς δραματική- στυλ Ξανθόπουλος/Μάρθα Βούρτση, να πούμε- ενώ οι άλλοι χαρακτήρες όλο και κάνουν κάποιο αστειάκι/κακιούλα ή εμφανίζονται πιο κυνικοί τελοσπάντων, προσθέτοντας έτσι ρεαλισμό/προσγειωμένο δράμα. Α, και έχω μια ελαφρά απορία για εκείνη τη σκηνή που κοπανάει τον Αχώνευτο στα μούτρα με την πέτρα (έεετσι! )και πώς τη γυρίσανε χωρίς να του σπάσουν κανένα δόντι στ' αλήθεια, αλλά δεν έχω βρει καμία συνέντευξη ή βιντεάκι που να λέει τίποτα. (Ωωωχ, έκατσε απάνω μου ο Χατζηγιώργης με 38 γάτες... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 H Catelyn στα βιβλία είναι όσο αντιπαθητική είναι ο Goeffry στη σειρά. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Kαι που να τη δει μετά το γάμο. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Double post for winter has come, my sweet summer children. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2yj0e0r_yLI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 +++ Πολύ ενδιαφέρον! (Αν και τον Αχώνευτο δεν τον δείχνουν καθόλου. Φαντάζομαι ότι ακόμα και το αν τον κούρεψαν και κατά πόσον θα είναι spoiler...) Ρε παιδιά, αυτός ο ξανθός μακρυμάλλης που μοιάζει από μακριά με το Λέγκολας ποιος είναι; Κανένας καινούριος; Ο Βισέρυς Ταργκάρυεν σε ρόλο ζόμπι; (αν είναι αυτό ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolus Rex Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 +++ Πολύ ενδιαφέρον! (Αν και τον Αχώνευτο δεν τον δείχνουν καθόλου. Φαντάζομαι ότι ακόμα και το αν τον κούρεψαν και κατά πόσον θα είναι spoiler...) Ρε παιδιά, αυτός ο ξανθός μακρυμάλλης που μοιάζει από μακριά με το Λέγκολας ποιος είναι; Κανένας καινούριος; Ο Βισέρυς Ταργκάρυεν σε ρόλο ζόμπι; (αν είναι αυτό ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ!) Σε ποιό σημείο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Πες ποιά στιγμή είδες το σωσία του Λέγκολας. Τον Τζέιμι τον δείχνουν στην τελευταία σκηνή βρε. Επίσης είναι με το συνεργείο στο 1:38. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Στο 0:09-0:11; Αν είναι εκεί, ο "σωσίας του Λέγκολας" είναι η Ντενέρυς. Σωστά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Κι εγώ μόνο τη νεαρή Ταργκαρίαινα είδα με μακριά ξανθά μαλλιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι να βρει έναν/μία νέο/-α συγγραφέα, να ψιθυρίσει στο αυτί τη συνέχεια και μετά να τον/την κλειδώσει στα μπουντρούμια και ο ίδιος να χαρεί τη δόξα και τα πλούτη του, ρε παιδί μου. Αυτός θα χαριεντίζεται με πιτσιρίκες στα κονς, εμείς θα έχουμε τη συνέχεια πριν μας στραβώσει ο καταρράκτης και ένα φανφικ ταλέντο θα κάνει την τύχη του. Έβρυμπόντυ χάππυ. Έχει σφυρίξει από την δεύτερη σεζόν στους σεναριογράφους της σειράς πως ήθελε να συνεχίσει τα βιβλία, για να ξέρουν σε περίπτωση που πάθει κάτι, πως να τη συνεχίσουν. Και αυτοί το κοκορεύονταν μάλιστα και σε ερωτήσεις μούγκα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolus Rex Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Καμμιά ωραία κοπέλα θα βάλουν? Ή πάλι θα τις προλάβουν ο Spartacus και οι Βοργίες? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Χμμμ, μάλλον δεν το είχα δει καλά, πρέπει να είναι η Ντενέρυς, αλλά αυτό που φοράει μοιάζει με στολή και το μπέρδεψα - εκεί στην αρχή, στο 0:10 είναι. Και τον Αχώνευτο τώρα τον είδα. Στο τέλος τον είχα προσέξει, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Ακόμα δεν τον κουρέψανε, χμ, χμ. Καμμιά ωραία κοπέλα θα βάλουν? Ή πάλι θα τις προλάβουν ο Spartacus και οι Βοργίες? Καλά, δε σου φτάνουν τόσες γυμνές σκηνές που είχε ως τώρα; Ή σου φαίνονται άσχημες όοολες αυτές; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolus Rex Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Καλά, δε σου φτάνουν τόσες γυμνές σκηνές που είχε ως τώρα; Ή σου φαίνονται άσχημες όοολες αυτές; Μόνο η Daenerys (Emilia Clarke) και η Cersei (Lena Headey) μου αρέσουν. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Δηλαδή ούτε μία από τις παρακάτω δεν τις θεωρείς ωραίες κοπέλες;!; Natalie Dormer Esme Bianco Oona Chaplin Roxanne McKee αλλά και Sibel Kelili Carice van Houten Rose Leslie Amrita Acharia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolus Rex Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 (edited) Δηλαδή ούτε μία από τις παρακάτω δεν τις θεωρείς ωραίες κοπέλες;!; Natalie Dormer Μεχ, από το Tudors, μεχ, και δεν κολλάει με τον ρόλο της.Esme Bianco Αυτήν την είχα ξεχάσει ομολογώ, ίσως γιατί δεν είναι και στο βιβλίο.Oona Chaplin So-so.Roxanne McKee Αυτή μας τελείωσε πάνω που άρχισε να κάνει τα καλά.Sibel Kelili Πλάκα μου κάνεις ε?Carice van Houten Κι αυτήν την ξέχασα.Rose Leslie Μόνο πρόσωπο έχουμε δει, δεν τρελάθηκα κιόλας...Amrita AchariaΜπα... Το Borgias άλλο είχε Emmanuelle Chriqui, Lotte Verbeek, Joanne Whaley και Ruta Gedmintas κι εμείς την βγάζουμε με ημίμετρα. Πιάνω μόνο όσες είχαν όντως screentime, γιατί άμα πιάσουμε και τις άλλες...ψιλοβαρετοί οι Βοργίες, αλλά από γυναίκες σκίζουν. Καλά το Spartacus δεν το συζητάω θα τελειώσουμε αύριο.Με εντυπωσίασε η ΗΒΟ, έμεινε πίσω κατά την γνώμη μου, συνήθως έβαζε σε βασικούς ρόλους ωραίες κοπέλες, όπως στο Rome. Anyway, είναι εντελώς υποκειμενικά αυτά. Edited December 4, 2012 by Carolus Rex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Άρα στο AGOT είναι 4 που σου αρέσουν και η Leslie που έχει όμορφο προσωπάκι αλλά δεν έχει δείξει τίποτα (λογικό να μην κυκλοφορεί γυμνόστηθη εκεί στα υπερβόρεια). Ε, δεν είναι και λίγες λοιπόν αφού 4 ανέφερες απο Borgias. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις απογοήτευσε η HBO, ειδικά στην Γκρεητζόαινα ίσως (όπως λες κι εσύ) και στο γκομενάκι του Τύριον. Αλλά μολονότι όντως δεν είναι καμιά γκομενάρα η Kelili (που θα έπρεπε με βάση τις περιγραφές στο βιβλίο), ε μια όμορφη γυναίκα με θητεία σε πορνό δεν θα έπρεπε να χαλάει κανέναν straight. Δεν γίνεται να γκρινιάζεις που η άλλη δεν δείχνει τίποτα και να σε χαλάει αυτή. Στους υπόλοιπους ρόλους δεν μπορούσαν να βάλουν πιο σέξι γκόμενες, είναι μεταφορά βιβλίου βλέπεις. Δεν έχει νοήμα να βάλεις ένα καυτό μωρό να παίζει την Κέιτλιν από τη στιγμή που είναι μάνα κοτζάμ παλίκαρου ενώ είναι και μια δύστροπη μητριά, ηθική, τίμια νοικοκυρά κτλ. Οι κόρες της επίσης δεν είχε νόημα να είναι hot γκομενάκια αφού είναι πολύ μικρές. Ήδη έχουν διαλέξει κάπως μεγαλύτερες κοπέλες από ότι στο βιβλίο (ειδικά η Williams του χρόνου θα είναι ένα θέμα, 16 στα 17 να παίζει κορίτσι που δεν έχει μπει στην εφηβεία ακόμη). Την ερχόμενη σεζόν μάλιστα θα έχουν στο ρόλο ενός κοριτσιού (Missandei) μια νεαρή γυναίκα. Κι αυτή ομορφούλα. Τώρα οκ, γούστα είναι αυτά. Ειδικά όταν λες ότι γουστάρεις τη (σημερινή, γιατί οκ στα νιάτα της τρίζανε τα πεζοδρόμια) Whaley και βρίσκεις μεχ τη Dormer και λες μπα στην Acharia είναι εντελώς υποκειμενικό. It is known. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts