Jump to content

Game of Thrones (2011-2017, 2019)


Mort13
 Share

Recommended Posts

Ναι, είναι γεγονός. Ο G.R.R. Martin συμφώνησε με το κανάλι HBO για την τηλεοπτική μεταφορά του έπους του. Στόχος είναι κάθε βιβλίο να αντιστοιχεί σε ένα season. Ο Martin θα γράφει ένα επεισόδιο για κάθε season (δεν μπορεί να αναμιχθεί περισσότερο γιατί πρέπει ταυτόχρονα να γράψει και τα υπόλοιπα 3 βιβλία της σειράς) και όλα τα υπόλοιπα θα τα επιμελούνται οι David Benioff και D.B. Weiss. O Benioff έχει γράψει το 25th Hour (αυτό είναι καλός οιωνός) αλλά επίσης έγραψε και το σενάριο του Troy (αυτό δεν είναι τόσο καλός οιωνός). Οι δυό τους επίσης γράφουν και το σενάριο για την κινηματογραφική μεταφορά του Ender's Game (trillian ακούς; <img src='http://community.sff.gr/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt=':tongue:' /> )

 

Ακόμα βέβαια είναι νωρίς αλλά αφού έγινε η επίσημη ανακοίνωση, κάποια στιγμή θα δούμε τον Tyrion, την Arya, τον Jon και όλους τους υπόλοιπους αγαπημένους και μη ήρωες στη μικρή οθόνη. Μακάρι η σειρά να είναι αντάξια των βιβλίων και των προσδοκιών μας.

 

Εδώ είναι το link του Variety που πρώτο ανακοίνωσε τα νέα κι εδώ το τι λέει ο ίδιος ο Martin για αυτή την εξέλιξη.

Edited by Dreamer
Προστέθηκαν τα έτη που κυκλοφόρησε η σειρά στον τίτλο του topic καθώς και το τρέιλερ της σειράς
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • heiron

    232

  • Sonya

    78

  • wordsmith

    243

  • Eugenia Rose

    100

Tauntaun13 αυτό ίσως είναι το καλύτερο νέο που άκουσα σήμερα.Αντέ να το δούμε όσο πιο σύντομα γίνεται στην τηλεόραση. :)

Link to comment
Share on other sites

Κι ενώ το κύμα χαράς και ενθουσιασμού αρχίζει να φουσκώνει κάπου μέσα στο στομάχι, εντείνεται, ανεβαίνει, παλεύει να πάρει τον έλεγχο του στόματος και να βγει στον κόσμο ως μια κραυγή 30 ντεσιμπέλ, ανεβαίνει, ο εγκέφαλος παλεύει, προσπαθεί να το συγκρατήσει, η μάχη μαίνεται μέσα στο στήθος, το σώμα τραντάζεται και η μάχη είναι αμφίρροπη μέχρι που ο εγκέφαλος βάζει μπροστά το υπέρτατο όπλο: σκηνές από τη Γεωθάλασσα αρχίζουν και περνούν μπροστά απο τα μάτια, και το κύμα του ενθουσιασμού δεν μπορεί παρά να υποχωρήσει μπροστά στην παλίρροια της αμφιβολίας και περιορίζεται ξανά στο στομάχι, με μακροχρόνια σχέδια εκδίκησης...

 

(Κάπως έτσι :tongue: )

Link to comment
Share on other sites

O Martin κάνει ειδική αναφορά στο φιάσκο της Γεωθάλασσας, κάτι που σημαίνει ότι θα το έχει υπόψιν του. Πάντως άλλο τηλεταινία (που έχει περιορισμένη διάρκεια) κι άλλο τηλεοπτική σειρά που θα έχει 12 ώρες δράσης η κάθε σεζόν.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, το λέει ο άτιμος! :D Και θυμήθηκα ότι και ο ίδιος έχει εμπειρία στην τηλεόραση - Beauty and the beast ;) - και άρα όντως είναι ελπιδοφόρο....

 

ΓΑΜΩΤΟ! ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!!!! :D :D d: :D :D

Link to comment
Share on other sites

The series will begin with the 1996 first book, "A Game of Thrones," and the intention is for each novel (they average 1,000 pages each) to fuel a season's worth of episodes. Martin has nearly finished the fifth installment, but won't complete the seven-book cycle until 2011.

 

Αυτό μόνο με ανησυχεί. Δηλαδή παίζει με τα νέυρα μας; :death:

Link to comment
Share on other sites

Αντε μπας και δουμε και τιποτα ποιοτικο στο χαζοκουτι... αν και με ανυσηχει πολυ το οτι δεν αναφερουν τι R θα ειναι....

 

επισεις καλα θα κανει ο μαρτιν να αφησει τα tv series και να γραψει τα βιβλιαααααααααααααααα :p :P

 

2011!!!!!!!!!!!! γαμωτο! μεχρι τοτε θα χουμε παιδια και αγγονια :( ( λεμε τωρα :p )

Edited by Celestial
Link to comment
Share on other sites

Αν κρίνουμε από άλλες παραγωγές του HBO (Sopranos, Rome) δε νομίζω ότι θα έχουν λόγο να κόψουν σεξ και βία.

Link to comment
Share on other sites

Ποιος το γα*ει το σεξ... δε θελουμε να δουμε το κωλο της cersei τη βια θελουμε :p :P :p

 

βασικα πλακα κανω για το παραπανω αλλα ολοι οι χαρακτηρες του μαρτιν οριζονται κατα ενα μεγαλο μερος με το πως αντιμετωπιζουν τη βια και αν μειωθει η ομωτητα του εργου θα χασει παρα πολυ κατα τη γνωμη μου...

Link to comment
Share on other sites

Αν κρίνουμε από άλλες παραγωγές του HBO (Sopranos, Rome) δε νομίζω ότι θα έχουν λόγο να κόψουν σεξ και βία.

 

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ. Σε τελική οι του HBO έβγαλαν και το Carnivale

Link to comment
Share on other sites

Για πείτε λοιπόν....ηθοποιοί! Θέλετε κάποιον γνωστό για κάποιο συγκεκριμένο ρόλο; Και μη μου πείτε ότι κανεις γνωστός δε θα έμπαινε - νομίζω ότι το Lost έσπασε αυτό το ταμπου ;)

Link to comment
Share on other sites

Γιατί, ποιός πραγματικά γνωστός ηθοποιός παίζει στο Lost; Άλλο γνωστός σε εμάς τους σινεφίλ κι άλλο γνωστός σε αυτούς που περιστασιακά παρακολουθούν κάποια ταινία στην τηλεόραση. Λογικά θα εμφανιστούν γνωστές τηλεοπτικές φάτσες με 2-3 πιο γνωστούς guest star να παίζουν διάφορους μικρούς αλλά σημαντικούς ρόλους (πχ Robert Baratheon).

 

Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον το casting του Tyrion... Αναρωτιέμαι αν θα βρουν κάποιο νάνο ηθοποιό ή αν θα ακολουθήσουν τις μεθόδους που χρησιμοποίησε το LotR με τα Hobbit (κανονικού ύψους ηθοποιός για τα κοντινά, νάνος stuntman για τα μακρινά πλάνα).

 

Εν πάσει περιπτώσει, προτιμότερο όπως συνήθως συμβαίνει σε τηλεοπτικές παραγωγές τα λεφτά να πάνε για σκηνικά, κουστούμια, εφέ κλπ παρά για να προσληφθεί ένας ή δύο γνωστοί ηθοποιοί. Εκτός αν ρωτάς θεωρητικά για το ποιούς ηθοποιούς θα θέλαμε να δούμε ανεξαρτήτως κόστους κι ονόματος.

Edited by Tauntaun13
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι εφόσον έχουν έναν χαρακτήρα μόνο νάνο, ίσως να μπορούν να το βγάλουν και με "κόλπα" μόνο, χωρίς να χρειαστεί να κανουν κάτι απ τα δύο...Και θα ναι καλυτερα βασικά να βρούν τον ηθοποιό πρώτα, κι αν ειναι καλός ας είναι και 3 μέτρα - ο Τυριον είναι πολύ κεντρικός χαρακτήρας, θέλω έναν σούπερ ηθοποιό!

Βασικά...ποιος χαρακτήρας του Μάρτιν δεν είναι περιπλοκος και δεν απαιτεί καλούς ηθοποιούς; Σκεφτείτε τον Τζον...τον Μπραν! ή την Άρυα - θα πρέπει να βρουν και πιτσιρίκια με προοπτικές....

(πήγα να αναρωτηθώ τι ψυχικά τραύματα θα πάθουν τα παιδια, αλλά μετά θυμήθηκα το κοριτσάκια του Εξορκιστή και του Poltergeist - ε, αυτά πέρασαν χειρότερα και ήταν και μικρότερα :tongue:

 

Έχεις ένα δίκιο για το Lost...αλλά δε με ενδιαφέρει, θέλω Νικόλ Κιντμαν για Cersei και Άντονι Χοπκινς για τον μπαμπα Λάννιστερ! Και...χμμ ποιος να κάνει τον Ed?

Edited by trillian
Link to comment
Share on other sites

Τα πιτσιρίκια μπορεί και να τα μεγαλώσουν 2-3 χρόνια από ότι στο βιβλίο, και για να είναι πιο εύκολη η δουλειά τους αλλά και για να μην χτυπάνε τόσο άσχημα οι απόπειρες παιδοκτονίας, βιασμού, κακοποίησης κλπ.

 

Ε όχι και Nicole Kidman η Σέρσει! Μιλάμε για τον ορισμό της blonde bimbo, για την Πάρις Χίλτον του Westeros :tongue: πιο πολύ θα της πήγαινε Catelyn Stark που είναι και κοκκινομάλλα.

 

Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει ο John-Rhys Davis (υπάρχει σχετικός νόμος άλλωστε που ορίζει την συμμετοχή του σε κάθε fantasy παραγωγή :lol: ) Δεν θα ήταν τέλειος Robert? Αν και λίγο γερασμένος, έτσι ακριβώς φανταζόμουν τη φωνή του Robert όποτε διάβαζα το βιβλίο. Του πάνε οι bon viveur fantasy χαρακτήρες.

 

Τεσπά, είναι ακόμα πολύ νωρίς βέβαια αλλά σίγουρα θα υπάρξει πολύ ενθουσιασμός στους fantasy fans. Εγώ προσωπικά έχω να ενθουσιαστώ τόσο από την αναγγελία των LotR. :D

Link to comment
Share on other sites

Παρομοίως!!! :D.

 

Όντως, τώρα που το λες, για τον Ρομπερτ είναι τέλειος! Είναι...τέλειος! Ό,τι πρέπει...είναι τόσο τέλειος που θα τσατιστώ πολύ αν δεν μπεί :tongue:

 

Γιατί, δε μπορεί η Κιντμαν να παίξει μια bimbo - σκύλα; Έλα τώρα, μια χαρά την έχει :tongue: - και για Τζέιμι θα έβαζα Μπραντ Πιτ (έχει τον συνδυασμο του ξανθομπάμπουρα και του άντρα ταυτόγχρονα, συν την καλή ηθοποιία).

Επίσης ο Μάριος πρότεινε Σον Κόννερι για τον Tywin - όχι άσχημη ιδέα....

Και μη μου βάλετε την...πέστε την...την Arwen? για Daenerys, σας τσάκισα! :tongue:

Link to comment
Share on other sites

O Robert είναι ένας: Brian Blessed! τον θυμάται κανείς απο την Μάυρη Οχιά;

 

brian_blessed_150_150x180.jpg

 

brian_001a.jpg

 

brian_blessed_2.jpg

 

brian%20blessed%20(376%20x%20300)%20(188%20x%20150).jpg

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά όχι από τη μαύρη οχιά, δεν πρέπει να την έχω δει. Είναι σχεδόν όπως ακριβώς τον είχα στο μυαλό μου! Είναι εντυπωσιακό όταν καταφέρνουν να συνδυάσουν την εικόνα σου σε ηθοποιό.

 

Εγώ θα έλεγα πως η Νταινέρυς (που όχι αποκλείεται να βάλουν την .... Άργουεν, είναι ... τελείως εκτός) Ούμα Θέρμαν, αλλά είναι μεγάλη πλέον... πφφφφ. Δε θα της πήγαινε πολύ στα νιάτα της?

Link to comment
Share on other sites

Δε διαφέρει και πολύ ομως απο τον Davis - είμαι απολυτα ικανοποιημένη με οποιομδήποτε απο τους δύο :D.

Ούμα θέρμαν...χμμμ δεν ξέρω, μου έχει αφήσει μια εντύπωση τελείως διαφορετική απο την Νταινέρυς...

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά όχι από τη μαύρη οχιά, δεν πρέπει να την έχω δει.

 

και δεν ντρέπεσαι να το λές έτσι; :beerchug:

Link to comment
Share on other sites

H Daenerys, τουλάχιστον στην αρχή πρέπει να είναι λίγο παιδούλα, να εκπέμπει λίγη αθωότητα, να μην είναι κατευθείαν femme-fatale αλλά κάτι σε Λολίτα.

 

Φαντάζομαι ότι για τον ρόλο του Eddard Stark θα βρουν κάποιον γνωστό ηθοποιό. Θα είναι και το απόλυτο σοκ για όποιους δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο, θα νομίζουν ότι είναι ο πρωταγωνιστής και στο τέλος της πρώτης σεζόν θα πεθαίνει και... τέζα όλοι! Θα πρότεινα Sean Bean ή Liam Neeson αλλά αυτοί πεθαίνουν στο 95% των ταινιών που παίζουν οπότε θα το μάντευαν πολλοί. :D

 

Για να πάμε σε πιό εφικτά και τηλεοπτικά ονόματα, θυμάστε τον Alien Bounty Hunter/Shapeshifter από τα X-Files, ένα γομάρι ονόματι Brian Thompson; Θα ήταν ιδανικός για Gregor. Για Sandor ο Martin έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θα ήθελε τον Ron Perlman και λόγω της συνεργασίας τους στο Beauty and the Beast δεν το βλέπω απίθανο :2handed:

 

Γενικά προβλέπω να γίνεται της Σέρσεϊ σε αυτό το thread :lol:

Edited by Tauntaun13
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι βρήκα τον κατάληλο για τον Ser Ilyn Payne. David Bradley: αυτός που έπαιζε τον Argus Filch στις ταινίες του Harry Potter.Pίξτε μια ματιά στο ΙΜDb και δείτε το πρόσωπό του και θα καταλάβετε...

Link to comment
Share on other sites

Anthony Hopkins for Roose Bolton/Faceless Priest. Πιστεύω πως θα έκανε καλή δουλειά αν καταδεχόταν να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.

Επίσης Ian McDiarmid for Old Frey.

Edited by The Blackcloak
Link to comment
Share on other sites

Για να προσγειωθούμε και λίγο στο έδαφος, μιλάμε για μια ακριβή (αν είναι να γίνει σωστά) σειρά που θα χρειαστεί 6 ή 7 σεζόν για να ολοκληρωθεί οπότε θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί αυτό είναι μια μεγάλη επένδυση για τηλεοπτικό κανάλι... Διαβάζω πολλά σχόλια στο internet ότι ναι μεν είναι καλό που τη σειρά θα την αναλάβει το HBO κι όχι το Sci-Fi Channel αλλά το HBO έχει την κακή προϊστορία να ακυρώνει καλές σειρές μετά από 1-2 σεζόν για οικονομικούς λόγους (Rome, Deadwood, Carnivale). Νομίζω θα ήταν ότι χειρότερο να είναι καλή η σειρά αλλά μετά από 2 ή 3 σεζόν να κοπεί γιατί δεν θα έχει μεγάλη ακροαματικότητα. Από την άλλη μεριά, και το Lord of the Rings όλοι έλεγαν ότι είναι unfilmable αλλά τελικά το ρίσκο έπιασε.

Edited by Tauntaun13
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Game of Thrones (2011-2017, 2019)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..