Jump to content

Game of Thrones (2011-2017, 2019)

Mort13

Recommended Posts

Ούτως ή άλλως το κείμενο αναφέρεται στην 3η σεζόν που θα προβληθεί το 2013 στην Αμερική. Δηλαδή απευθύνεται κυρίως στους πειρατές του διαδικτύου απλά για να πάρει μερικά κλικ παραπάνω. :glare: Στην Ελλάδα υποτίθεται θα το δείξει το ΣΚΑΙ αλλά προς το παρόν νομίζω μόνο το nova έχει αυτό το προνόμιο, άλλωστε έδειξε και την πρώτη σεζόν αν δεν κάνω λάθος.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wordsmith

243

• heiron

232

• Eugenia Rose

100

• Sonya

78

Το μόνο που δε λένε είναι αν θα παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση και πού. Αλλιώς γιατί το διαφημίζουν; Για (μας) τους ιντερνετικούς κλέφτες;

http://entertainment...ref=newsroombox

Το παίζει η Nova. Κανένα μη-συνδρομητικό κανάλι δεν θα τολμούσε να παίξει τέτοια σειρά υποθέτω. Πέρα από το κόστος απόκτησης των δικαιωμάτων, είναι και το αγαπητό ΕΣΡ...

http://www.youtube.com/watch?v=NSiXEdiBm6s

(Φά' του τη μύτη! Γαβ! :lion: )

Χμμμ... Δε βλέπω το λόγο να υπάρχει αυτή η σκηνή, εκτός του ότι είναι ούμπερ ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα, βεβαίως. Τι πάει να κάνει δηλαδή ο Robb στο κλουβί; Απλώς να του κολλήσει και να τον πληροφορήσει ότι τον πήρανε χαμπάρι τα Seven Kingdoms περί αιμομιξίας; Ενδεικτικό του άσκοπου της παρουσίας του Robb εκεί είναι το ότι ο σερ Αχώνευτος μιλάει πρώτος. Οκ, και στην 1η σεζόν έχουμε τέτοιες σκηνές απλώς πληροφοριακές και character-building, αλλά εκεί έρχεται πιο φυσικά, πχ ο Varys και ο Littlefinger συναντιούνται τυχαία σε μια αίθουσα του παλατιού και πετάνε μερικές κακίες, έτσι, να βρίσκονται. Αλλά εδώ το πράγμα θέλει φρουρούς, πυρσούς και ξεκλειδώματα, δεν είναι το ίδιο. Υπάρχει τέτοια σκηνή στο βιβλίο ή τη βάλανε για να δικαιολογήσουν το μισθό τους τα CGI μαστόρια και ένας ωραίος ψηλός Σκανδιναβός;

Να κι άλλο ένα από τα γυρίσματα, να μη βαριέστε.

Edited by wordsmith

Το μόνο που δε λένε είναι αν θα παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση και πού. Αλλιώς γιατί το διαφημίζουν; Για (μας) τους ιντερνετικούς κλέφτες;

http://entertainment...ref=newsroombox

Το παίζει η Nova. Κανένα μη-συνδρομητικό κανάλι δεν θα τολμούσε να παίξει τέτοια σειρά υποθέτω. Πέρα από το κόστος απόκτησης των δικαιωμάτων, είναι και το αγαπητό ΕΣΡ...

Το Mega έπαιζε Oz, το Star έπαιζε Carnivale, νομίζω κάπου είχε παίξει και το the L-Word τα τελευταία χρόνια, σιγά μην κολλήσουν στο Game of Thrones.

post-2372-0-61397300-1355952206_thumb.jpg

Κοροϊδέψτεεεεε! Λιανίστε! Φάτε τον! (και ξεράστε τον μετά γιατί είναι Αχώνευτος...) ΒΑΡΑΤΕΕΕΕ! ΧΑ-ΤΖΗ-ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΣ! (προσκοπική κραυγή θριάμβου κατά την περίσταση)

• Like 1

• 2 weeks later...

Η λίστα με τις πιο κατεβασμένες (παράνομα) τηλεοπτικές σειρές του 2012 Τα downloads ξεπερνούν τις τηλεοπτικές θεαματικότητες στις ΗΠΑ

http://www.lifo.gr/n...ital-life/20857

α)The things we do for love...

β)ZHTΩΩΩΩ!

γ)Πώς το συγκρίνουν δηλαδή αυτό με τις θεαματικότητες; Και πώς μετριέται με ακρίβεια το παράνομο κατέβασμα εκπομπών;

γ)Πώς το συγκρίνουν δηλαδή αυτό με τις θεαματικότητες; Και πώς μετριέται με ακρίβεια το παράνομο κατέβασμα εκπομπών;

Οι θεαματικότητες είναι και λίγο σχετικές, αφού άλλη τηλεθέαση θα έχει μια σειρά που προβάλλεται από "ελεύθερο" δίκτυο και άλλη μια που προβάλλεται από συνδρομητικό.

Τώρα, για το πως μετριέται με ακρίβεια το παράνομο κατέβασμα. Ε, είναι λίγο αφελές να νομίζουμε πως δεν έχουν αναπτυχθεί τα κατάλληλα εργαλεία για τον στατιστικό έλεγχο μιας τόσο διαδεδομένης πρακτικής.

Αυτό το είχαν φτιάξει για τη 2η σεζόν, αλλά το βάζω εδώ να υπάρχει, γιατί στην πλειοψηφία τους φαίνονται πιο ωραίοι από ποτέ, όχι μόνο ο γλυκούλης Nikolaj, αλλά και η Emilia Clarke και περισσότερο απ' όλους ο μέγας Peter Dinklage. Τους πέφτει πολύ φως στα μούτρα, ίσως γι' αυτό.

http://www.dailymotion.com/video/xpnkug_game-of-thrones-2-win-or-die-featurette_shortfilms#.UOcefZGYFbw

GQ: Do you have a favorite fictional villain?

Jack Gleeson: The HAL computer from 2001: A Space Odyssey. It's terrifying because it has no empathy, and you can't rationalize with it as you would a human being. As for actors, Rutger Hauer was pretty perfect in Blade Runner. Just his eyes...

Μου φαίνεται ότι είναι σουφουφάς.

:secret:

GQ: Do you have a favorite fictional villain?

Jack Gleeson: The HAL computer from 2001: A Space Odyssey. It's terrifying because it has no empathy, and you can't rationalize with it as you would a human being. As for actors, Rutger Hauer was pretty perfect in Blade Runner. Just his eyes...

Μου φαίνεται ότι είναι σουφουφάς.

:secret:

Ορίστε, που πέσατε να τον φάτε όλοι λόγω Joffrey.

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή αυτό το παλικάρι θα φάει ξύλο στον δρόμο από fans της σειράς :p. Παίζει άψογα τον ρόλο του! Το ίδιο κι ο Charles Dance που κάνει τον υπεργαμάτο Tywin Lannister!

Edited by Carolus Rex
  • Like 1

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή αυτό το παλικάρι θα φάει ξύλο στον δρόμο από fans της σειράς :p. Παίζει άψογα τον ρόλο του! Το ίδιο κι ο Charles Dance Που κάνει τον υπεργαμάτο Tywin Lannister!

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τελευταία, ότι καλύτερα να πεθάνει ο Joffrey το ταχύτερο, γιατί θα τον μισήσουν τόοοσο πολύ τον ηθοποιό οι θεατές που δε θα μπορεί να βγει έξω. Αλλά με τόσο καλή ερμηνεία υποθέτω και ελπίζω ότι θα τον ξαναδούμε σύντομα και αλλού.

Ο Tywin δε νομίζω ότι είναι και τόσο αντιπαθητικός προς το παρόν, τουλάχιστον με τα δεδομένα της σειράς, για τα βιβλία δεν ξέρω.

Στα βιβλία ο Tywin είναι κομμάτι πιο αντιπαθητικός. Στην τιβί είχε κι αυτές τις σκηνές με την Άρυα όπου έμοιαζε με έναν κουλ πατριό κι έγινε κάπως συμπαθής. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα δείξουν τη μπινιά(στο Κινγκ'ς Λαντινγκ, όχι την άλλη μέγιστη μπινιά) που έπαιξε στο 3ο βιβλίο. Που θα τη δείξουν γιατί είναι εξαιρετικά κρίσιμη αλλά νομίζω ότι θα την αλλάξουν κάπως.

Ο Τζακ νομίζω έχει λαμπρό μέλλον αφού πέρα από σπουδαίο ταλέντο είναι κι από τους λίγους (γνωστούς) ηθοποιούς της γενιάς του που είναι ομορφούλης ξανθός κτλ. Κάθε γενιά έχει έναν τέτοιο σούπερ σταρ, ίσως να είναι η σειρά του. Και μια που λέμε για ξανθούς παρανοϊκούς, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ κι ο τύπος που έπαιξε τον Βισέρις (απλά μας την έκανε νωρίς και έτσι δεν προκαλεί τόση εντύπωση).

Harry Lloyd. Εξαιρετικός ηθοποιός και εξαιρετικός κούκλος. Τον προτιμώ στην κανονική, μελαχρινή του βερσιόν, βεβαίως βεβαίως...

Harry-harry-lloyd-30182443-500-500.jpg

Μπορεί να κρατήσει αυτό το αυθάδικο μούτρο και να προσθέσει καμιά τριανταριά πόντους μαύρο μαλλί; Αφού του πάει...

εδίτιον το προσθετικόν με την useless information of the day: o Lloyd είναι τετρασέγγονο (υπάρχει τέτοια λέξη;) του Charles Dickens.

Edited by Sonya

post-2372-0-00946000-1357392190.jpg

Κι εγώ από τους δύο ψηφίζω Viserys, τουλάχιστον στην εμφάνιση. Και με σκούρο μαλλί. Ειδικά στις συνεντεύξεις, που δεν έχει αυτό το υστερικό ύφος, είναι πολύ νοστιμούλης.

Ο Jack Gleeson δε νομίζω ότι είναι όμορφος, καθίστε να μεγαλώσει λίγο και θα φανεί το στραβομούρικο της φάτσας του.

Ο Gleeson όντως έχει περίεργο πρόσωπο (φαίνεται στο προφίλ αυτό) απλά επισημάνω ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε δει αρκετούς νεαρούς ξανθούς με ταλέντο και διαχρονικά τέτοιοι τύποι κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ. Μπορεί να μην θεωρηθεί ποτέ παιδαράς - άλλωστε δεν είναι Μπραντ Πιτ ούτε καν Ντι Κάπριο - αλλά δεν είναι κι άσχημος να παίρνει κωμικούς ή δεύτερους ρόλους.

Στα βιβλία ο Tywin είναι κομμάτι πιο αντιπαθητικός. Στην τιβί είχε κι αυτές τις σκηνές με την Άρυα όπου έμοιαζε με έναν κουλ πατριό κι έγινε κάπως συμπαθής. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα δείξουν τη μπινιά(στο Κινγκ'ς Λαντινγκ, όχι την άλλη μέγιστη μπινιά) που έπαιξε στο 3ο βιβλίο. Που θα τη δείξουν γιατί είναι εξαιρετικά κρίσιμη αλλά νομίζω ότι θα την αλλάξουν κάπως.

Δεν έκανε μόνο αυτός την μπινιά στο King's Landing (άμα λέμε για την ίδια), έβαλε και η άλλη το χεράκι της. Εγώ τον πήγαινα και στο βιβλίο τον Tywin, δεν έχει περάσει και λίγα...

Ο Gleeson όντως έχει περίεργο πρόσωπο (φαίνεται στο προφίλ αυτό) απλά επισημάνω ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε δει αρκετούς νεαρούς ξανθούς με ταλέντο και διαχρονικά τέτοιοι τύποι κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ. Μπορεί να μην θεωρηθεί ποτέ παιδαράς - άλλωστε δεν είναι Μπραντ Πιτ ούτε καν Ντι Κάπριο - αλλά δεν είναι κι άσχημος να παίρνει κωμικούς ή δεύτερους ρόλους.

post-2372-0-40813700-1357413958.png

Φαίνεται γι' αυτό αυτός εδώ δεν κατάφερε να γίνει διάσημος είκοσι χρόνια ηθοποιός(τρομάρα του) :επειδή δεν είναι ακριβώς ξανθός. :tease: Του έφαγε τα καλύτερα γονίδια το βλαμμένο...

Και πιο on topic:

http://www.motherjon...ones-attack-ads

ΟΥΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΟΥΧΟΥΧΟΥ! Κοροϊδέψτεεεεε! Φάτε! Ισοπεδώστεεεεε! :first: Hear me roar! Γαβ! Νιαρ! Κικιρίκου! :animal_rooster: Όλα μαζί!