Jump to content

Game of Thrones (2011-2017, 2019)

Mort13

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wordsmith

243

• heiron

232

• Eugenia Rose

100

• Sonya

78

Λοιπόν, για να μεταφέρουμε λίγο από τον φεϊσμπουκικό χαβαλέ: ποιον ψηφίζετε ως τον πιο ωραίο από τους άντρες του Game of Thrones;

post-2372-0-30113200-1357937336.jpg

1)Jon Snow/Kit Harington

2)Robb Stark/Richard Madden

3)Ned Stark/Sean Bean

4)Jaime Lannister/Nikolaj Coster-Waldau (βαράτε, θα αντέξω)

5)Tyrion Lannister/Peter Dinklage

6)Viserys Targaryen/Harry Lloyd

7)Jaqen H'ghar/Tom Wlaschiha

8)Renly Baratheon/Gethin Anthony

9)Robert Baratheon/Mark Addy

10)Benjen Stark/Joseph Mawle

11)Lancel Lannister/Eugene Simon

12)Jorah Mormont/Iain Glen

13)Petyr Baelish/Aidan Gillen

14)Theon Greyjoy/Alfie Allen

15)Loras Tyrell/Finn Jones

16)Khal Drogo/Jason Momoa

17)Gendry/Joe Dempsie

18)Tywin Lannister/Charles Dance

19)Bronn/Jerome Flynn

20)Joffrey Baratheon/Jack Gleeson

(Ουφ, κουράστηκα) Ενδεικτικά και σε τυχαία σειρά όλα αυτά, αν προτιμάτε κάποιον άλλον που δεν τον έχω γράψει, be my guest.

post-2372-0-64474000-1357937939_thumb.jpg

Και ερωτώ: ποιος είναι ο πάνω δεξιά σε αυτή την εικόνα; Σπάω το κεφάλι μου. Μήπως ο Renly;

Nαι, ο Gethin Anthony είναι. Πάνω κάτω αυτοί στις εικόνες είναι οι πιο γόηδες. Άντε πες ο Ρένλι δεν είναι τοπ. Ο Iain Glen αν και παραείναι όμορφος για το ρόλο του (αφού ο Mormont τζούνιορ υποτίθεται είναι άσχημος) νομίζω έχει περάσει τα καλά του χρόνια (όπως και ο Bean). Οπότε κάτι νεαροί τύπου Harry Lloyd και Joe Dempsie λογικά τους βάζουν κάτω σιγά σιγά, τουλάχιστον τον Sean.

Κορυφή είναι μάλλον ο Μομόα αφού έχει το πλήρες πακέτο ενώ τον πάνε κι όλοι οι φαν (ειδικά οι γυναίκες) του είδους λόγω ρόλων.

Αλλά γιατί μόνο τις προφανείς επιλογές;

Why not Sam?

tumblr_m72pvobOP81r4pwt8o3_250.giftumblr_m72pvobOP81r4pwt8o4_250.gif

Aλλά για κάτσε λίγο... Έχεις βάλει μπάρμπα Tywin και φάκιν νάνο και δεν έχεις βάλει τον Stannis-the manis-Baratheon; Νομίζω δεν θα το πάρει καλά ο τύπος... Έρχεται Αθήνα...

Edited by heiron

Το ήξερα ότι κάποιους είχα ξεχάσει... Αλλά τι προφανείς επιλογές; Είκοσι άτομα δε φτάνουν για αντιπροσωπευτικό δείγμα τουλάχιστον; Πόσους ακόμα θέλουμε; Και είκοσι πολλοί είναι.

Για τον Jorah Mormont η γνώμη μου είναι ότι, εφόσον είναι ερωτευμένος με τη Daenerys, έπρεπε να είναι όμορφος, γιατί αλλιώς το κοινό θα έπεφτε να τον φάει. Δε φτάνει που έχει τα διπλά της χρόνια, αν ήταν και άσχημος θα τον αντιμετώπιζαν σε στυλ "κάτω τα ξερά απ' το κοριτσάκι ρε παλιόγερε". Αν ήταν κανένας The Mountain, πχ, στο ρόλο αυτό, θα γινόταν χαμός.

O Momoa όντως έχει αυτό το hot'n'cute όπως και ο Αχώνευτος, αλλά για τα γούστα μου παραείναι γομάρι-φουσκωτός. Κα εννοείται, οι πενηντάρηδες και πάνω όχι στην πρώτη γραμμή καλλιστείων. Πάντως από όλους αυτούς νομίζω πως κανείς δεν είναι για πέταμα.

Θα έλεγα ότι o Nikolaj Coster-Waldau είναι ο πιο γόης. Είναι αντικειμενικά ωραίος και βγάζει και μια ωριμότητα, σε αντίθεση με τον Madden ή τον Harrington.

• Like 1

Lloyd for me, any day of the week. Ήταν ο δεύτερος λόγος που ανεχόμουν την μπούρδα το Robin Hood.

Θα έλεγα ότι o Nikolaj Coster-Waldau είναι ο πιο γόης. Είναι αντικειμενικά ωραίος και βγάζει και μια ωριμότητα, σε αντίθεση με τον Madden ή τον Harrington.

Ε καλά, τους ρίχνει και καμιά 15ριά χρόνια, γι' αυτό.

Εύγε, νέε μου, έχεις γούστο (και προφανώς όχι facebook).

post-2372-0-15763300-1358011730.gif

(Μα γίνεται πιο ωραίο χαμόγελο, όχι, πείτε μου)

Lloyd for me, any day of the week. Ήταν ο δεύτερος λόγος που ανεχόμουν την μπούρδα το Robin Hood.

Δηλαδή και από τον Jaqen προτιμάς τον Viserys;

Ο heiron υποθέτω ψηφίζει Momoa.

Άλλος κανείς; KELAINO; melkiades;

• Like 1

Ναι, προτιμώ το Ταργκαρυανό κάθαρμα. Με μακρύ μαλλί, εννοείται. Σε σκούρο χρώμα κιόλας, αν γίνεται.

Ο Σνόου είναι σαν Αγρινιώτης χεβιμεταλάς, που έλεγε κι ένας γνωστός μου.

Ξέρω μερικούς Αγρινιώτες χεβιμεταλάδες και πίστεψε με δεν μοιάζουν με τον Σνόου. Η φάτσα του ηθοποιού μοιάζει περισσότερο με Ισπανό, βοηθάει και το σπαστό μαλλί βεβαίω βεβαίως. Όπως ίσως και αυτός που παίζει τον Ρομπ γιατί έως ένα σημείο μοιάζουν.

• Like 1

Ευχαριστώ για το πρώτο, αλλά το δεύτερο από που το συμπεραίνεις? :p Edited by Carolus Rex

Ο τύπος που παίζει τον Ρομπ μου θυμίζει ένα φίλο μου από δυτική Μακεδονία. Ο Μομόα ένα παλικάρι που ήξερα παλιά στη Σαλόνικα και σκεφτόμασταν με τον κολλητό πως να τον χρησιμοποιήσουμε σαν κράχτη για την παρέα μας αλλά χωρίς να μας παίρνει όλες τις γκόμενες. :secret:

Ευχαριστώ για το πρώτο, αλλά το δεύτερο από που το συμπεραίνεις? :p

:rofl2: Επειδή στο προφίλ μου στο fb έχω ανεβάσει τόοοοσες φωτογραφίες του Nikolaj Coster Waldau όσα τα τριγλυκερίδια της μασκότ μας και γι' αυτό, όποτε αναφέρεται εδώ ο ncw, δεν παραλείπει όποιος τον αναφέρει να μου κάνει και μια ψιλοπλακίτσα για το κόλλημα. Ε ναι, είναι ο πιο :wub: τύπος που έχω δει ποτέ... και μη μου βάζετε "Χατζηγιώργης" εκεί που λέει "Nikolaj"(Ευγενία).

Περί Σνόου έχω να πω ότι μάλλον αυτός μου φαίνεται πως έχει τις πιο πολλές θαυμάστριες online και επιτέλους ένας στο GoT που δεν έχει ανοιχτόχρωμα μάτια. Τι μανία με την άρια φυλή είναι αυτή, όλοι γαλανομάτηδες, πρασινομάτηδες, άντε γκρίζα ανοιχτά το πολύ πολύ, και το αποκορύφωμα: ο Khal Drogo, πρασινομάτης στο original, φοράει σκούρους φακούς επαφής! Διότι οι βάρβαροι επιβάλλεται να έχουν σκούρα μάτια, λες και είναι το ίδιο με το χρώμα του δέρματος, μαύρο=Αφρικάνοι ή Άραβες-ανοιχτόχρωμο=Βορειοευρωπαίοι. Βαλκάνιοι και Μεσογειακοί, λευκοί με σκούρα μάτια, δηλαδή, δεν υπάρχουν.

(Ναι, το ξέρω ότι και του ncw γαλανά είναι, αλλά τουλάχιστον σκούρα και δε φαίνονται)

Ξέρω μερικούς Αγρινιώτες χεβιμεταλάδες και πίστεψε με δεν μοιάζουν με τον Σνόου.

Επειδή είστε διαφορετικών εσοδειών, παίζει να έχετε και οι δύο δίκιο. Προσωπικά δεν έχω άποψη περί Αγρινίου και των εν αυτώ μεταλλάδωνε.

Πλάκες πολύ καλές για να μείνουν μόνο στο fb:

post-2372-0-98875600-1359576339.jpg

post-2372-0-20991400-1359576371_thumb.jpg

Αυτό είναι από το Comic Con 2011:

post-2372-0-94586300-1359576349.jpg

post-2372-0-83277200-1359576057_thumb.jpg

Βαράτεεεε! Κοροϊδέψτε! Φάτε! Δαγκώστε! Ξεζουμίστεεεεεεεε! Γαβ! Άντε να δούμε αν θα τον ξετυλίξωσι καθόλου στην 3η σεζόν...

• 2 weeks later...

Η SanSan σκηνή δεν θα έπρεπε να κοπεί ενώ αυτή με την ασσασίνα Δορέα καλώς κόπηκε. Η πρώτη μου άρεσε αλλά δεν προσθέτει και τίποτα σπουδαίο.

Εγώ νομίζω ότι καμία από αυτές δεν προσθέτει τίποτα σπουδαίο, όπως και άλλες πολλές που δεν κόπηκαν. Γενικά μόνο στο Game of Thrones έχω δει να γίνεται αυτό, να υπάρχουν τόσες σκηνές που δεν είναι απαραίτητες για να καταλάβουμε τι γίνεται και να μην το απορρίπτει κανείς αυτό σαν tell όσο να'ναι, πχ η Robb+Jaime+Grey Wind στο s2e1. Όχι ότι δεν είναι πολύ ωραίες, βέβαια. Η πιο ενδιαφέρουσα απ'αυτές εδώ μού φαίνεται κι εμένα η Varys-Littlefinger. Η SanSan δε βρίσκω να έχει κανένα νόημα, εκτός και αν παρακάτω πρόκειται να παίξει κάτι μεταξύ San και San (ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ).