Jump to content

Game of Thrones (2011-2017, 2019)

Mort13

Recommended Posts

Α ωστέ αυτή την σκότωσε την it is known! Αυτή αυτοπροσώπως! Καλά έκανα εγώ και χάρηκα που τους έκλεισε η Καλίσι στο θησαυροφυλάκειο. Τώρα χαίρομαι ακόμα περισσότερο μάλιστα! :diablo:

Αυτή η σκηνή με την Σάνσα νομίζω πρέπει να υπήρχε στο βιβλίο.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wordsmith

243

• heiron

232

• Eugenia Rose

100

• Sonya

78

Αυτό είναι χορταστικό trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw

-Προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που ουρλιάζει στο 0.41. Δε νομίζω ο Αχώνευτος πάνω στο γνωστό συμβάν...

-Οι δράκοι πετάνε! Επιτέλους, κάνουν και κάτι...

-Spoiler! Ο Jon Snow φιλιέται με την Ygritte. Άντε και μας πρήξανε.

-Να και το τραγούδι ολόκληρο:

http://www.youtube.com/watch?v=qoi0Z9zKE1M

-Προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που ουρλιάζει στο 0.41. Δε νομίζω ο Αχώνευτος πάνω στο γνωστό συμβάν...

Εντελώς "συμπτωματικά" εκεί την ώρα λένε "in his hand", if you know what I mean.

Άντε, death is coming for everyone and everything... το πιάσαμε το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε.

Επιτέλους Unsullied.

Edited by heiron
  • Like 1

Εντελώς "συμπτωματικά" εκεί την ώρα λένε "in his hand", if you know what I mean.

Χμμμμμμ.... Ιντρίγκουινγκ! :mf_swordfight:

Άιντε, death is coming for everyone and everything... το πιάσαμε το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε.

Επιτέλους Unsullied.

Λες, ε; Άντε, κόψτε τον κομματάκια, πολύ αργείτε! Γαβ! (=direwolf) Αλλά πάλι, το σπικάζ είναι του Ser Jorah, οπότε μόνο στο trailer θα συμπίπτουν. Τόοοσο καλή σκηνοθεσία πια το trailer;

Τι είναι το Unsullied;

Πάντως ο Richard Madden έχει πει ότι θα παίζει σε ΟΛΗ την 3η σεζόν, if you know what I mean. Οπότε από αλλού θα μας έρθει η κατραπακιά.

Μα δεν είναι πολύ ωραίο; Όχι κοράκια και ουρανοξύστες για 12 δευτερόλεπτα και τέτοιες σαχλαμάρες. Και η μουσική.

Εγώ απλά κατάλαβα ότι στο τελευταίο επεισόδιο θα γίνει ο μεγάλος χαμός. Η σκηνοθεσία του τρέηλερ πιστεύω ότι είναι τόσο προσεγμένη, ξαναδές το μετά το τέλος της σεζόν και πες μου.

Ζηλεύω πραγματικά όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμα τα βιβλία και

περιμένουν την Daenerys να κάνει πανικό στα επτά βασίλεια.

Edited by Zaratoth
  • Like 3

Ζηλεύω πραγματικά όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμα τα βιβλία και

περιμένουν την Daenerys να κάνει πανικό στα επτά βασίλεια.

Δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται πιο κάτω αλλά καταλαβαίνω ότι αν φτάσει η Danni πιο νωρίς από το τελευταίο βιβλίο στο iron throne θα είναι μάλλον νωρίς. O Martin πιστεύω θα το κρατήσει αυτό για το τελευταίο βιβλίο όπου θα γίνει και το Showdown του Ice και του Fire. :mf_swordfight: Έτσι μπορώ να αντιληφθώ τουλάχιστον. :p

Edited by Eugenia Rose

Δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται πιο κάτω αλλά καταλαβαίνω ότι αν φτάσει η Danni πιο νωρίς από το τελευταίο βιβλίο στο iron throne θα είναι μάλλον νωρίς. O Martin πιστεύω θα το κρατήσει αυτό για το τελευταίο βιβλίο όπου θα γίνει και το Showdown του Ice και του Fire. :mf_swordfight: Έτσι μπορώ να αντιληφθώ τουλάχιστον. :p

To θέμα είναι πότε θα ξεκουβαληθεί να πάει στο νησί. :boat:

Για το θρόνο βλέπουμε

Ε αυτά τα δύο ψιλοταυτόχρονα θα συμβούν. Το να φτάσει δηλαδή στο νησί και να ξεκινήσει ο χαμός. Δηλαδή προς το τέλος όπως το βλέπω εγώ.

Υποθέσεις κάνουμε, δεν κάνουμε σπόιλερς.

Εγώ είχα καταλάβει ότι είναι υποθέσεις πάνω σε αυτά που έχετε διαβάσει από τα βιβλία... οκ then... don't mind me... B-)

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία μόνο τις 2 σεζόν έχω δει και υποθέτω τι σκέφτεται ο Μαρτιν.

post-2372-0-55198200-1362062524.jpg

Εντάξει, αυτός είναι. Δεν τον γνώρισα από τη λίγδα.

Και εδώ οι τίτλοι των επεισοδίων της 3ης σεζόν, όσοι έχουν ανακοινωθεί:

Ep. 3.01 – Valar Dohaeris

Ep. 3.02 – Dark Wings, Dark Words

Ep. 3.03 – Walk of Punishment

Ep. 3.04 – And Now His Watch is Ended

Ep. 3.05 – Kissed by Fire

Ep. 3.06 – to be determined

Ep. 3.07 – The Bear and the Maiden Fair

Ep. 3.08 – to be determined

Ep. 3.09 – The Rains of Castamere

Ep. 3.10 – Mhysa

• Like 1

Βγήκανε κι άλλες αφίσες, τύπου "μισό κανονικό-μισό μπλε". Εγώ κατέβασα μόνο αυτήν, αλλά υπάρχουν και με τους άλλους.

post-2372-0-22430300-1362230219_thumb.jpg

(Γαβ!)

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία μόνο τις 2 σεζόν έχω δει και υποθέτω τι σκέφτεται ο Μαρτιν.

Σε εκείνο το σημείο όλοι κάπως έτσι ήμασταν, πιστεύοντας ότι το τέλος του επεισοδίου 9 ήταν απλά ένα twist... Δεν ξέραμε όμως...

ΥΓ:

Τα λεφτά μου ότι η Daeneris

δε θα προλάβει να φτάσει στο Westeros

Σε τέτοια περίπτωση θα δημιουργηθεί σύλλογος "Ελάτε να δαγκώσουμε τον G.R.R.Martin".

Να και οι υπόλοιποι. Πάντως από μακριά μοιάζουν και λίγο σαν Μοϊκανοί ή χούλιγκαν της Σκουάντρα Ατζούρα, δε νομίζετε;

post-2372-0-99627100-1362277155_thumb.jpg

Word, τώρα σώθηκες. Λες και τον δάγκωσε κανείς όταν σκότωσε τον καλό κεντρικό πρωταγωνιστή του.

Πόσοι αναγνώστες της σειράς όταν βλέπουν την παραπάνω εικόνα τσεκάρουν ποιοί τη βγάζουν ζωντανοί (λίγο έως πολύ) στο 3ο βιβλίο; :secret:

Edited by heiron

Μιλούσα με μια φίλη από ΗΠΑ μεριά που διαβάζει τώρα το 4ο. Έχω διαβάσει περίπου 200 σελίδες από το 5ο οπότε η συζήτηση δεν περιείχε spoilers. Εκείνη λέει περίτρανα "In Daenerys we trust" και πως εκεί θα παιχτεί και η όλη φάση ως το τέλος.

Οι metaσκέψεις μου για την Daenerys:

Ο Μάρτιν έκανε κάτι ασύλληπτο για fantasy τέτοιου διαμετρήματος. Σκότωσε τον βασικό χαρακτήρα του στο 1ο από τα Χ βιβλία. Όσο άσχημη εντύπωση κι αν έκανε (και έκανε σε άπειρο κόσμο), κι ακόμη κι αν θεωρώ πως το 2ο βιβλίο δεν ήταν εξίσου καλό ακριβώς λόγω της έλλειψης του Νεντ, είναι τώρα πια κάτι που συνέβη, και (με τη βοήθεια της σειράς) it's a huge deal.

Οπότε πώς το ξεπερνάς αυτό... (in his house at Santa Fe, George Martin waits scheming...)

Σκοτώνοντας τον βασικό χαρακτήρα πριν το τέλος. Το έχει ξανακάνει. Σιγά μην μασήσει. Better be hated than forgotten. Και ένα κλασσικό τέλος θα ξεχαστεί γρήγορα σε αντίθεση με τον θάνατο του Ned ας πούμε.

Υπάρχει κι αυτό το κόμπλεξ που σχηματίζουν πολλοί άντρες συγγραφείς με τις γυναίκες χαρακτήρες τους. (φάση: "She's mine, mine, only mine!") Και ο Μάρτιν έχει πει πως το τέλος είναι ένα νεκροταφείο μέσα στα χιόνια. Δεν θα μασήσει να το κάνει.

Δεν λέω ότι θα γίνει, αλλά δεν θα πέσω από τα σύννεφα όπως όταν πρωτοδιάβασα το A Game of Thrones και έφτασα στο χράτσωμα του Νεντ.

Ρε, είχα δει το τρέιλερ της πρώτη σεζόν πριν διαβάσω τα βιβλία (αλλά πρόλαβα και διάβασα κανα δυο πριν ξεκινήσει η σειρά) κι ήμουν σίγουρη ότι ο Νεντ θα ψοφήσει, ακριβώς επειδή είχα δει τον επαγγελματία νεκρό στον ρόλο του... παίζει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που το περίμενε ως το απολύτως αναμενόμενο. :Ρ