KELAINO Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Έχω δει σε συζητήσεις πριν αρχίσει η σειρά, διάφορους που δεν είχαν διαβάσει τα βιβλία να λένε ότι περιμένουν το χράτσωμα του Νεντ, ακριβώς λόγω ηθοποιού. Πάντως, αν μιλάμε για ανθρώπους που καταχάρηκαν και πανηγύριζαν στο χράτσωμα του Νεντ, εκεί δεν έχω συναντήσει άλλον εκτός από μένα. Αν και λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι, κάπου εκεί έξω. Μ' άρεσε η έκφραση ''το χράτσωμα του Νεντ''. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Εγώ δε μπορώ να πω ότι το περίμενα ακριβώς, αλλά από τη στιγμή που άνοιξε τα χαρτιά του στη Cersei (ο απόλυτος βλαξ) και μετά επέμενε να τα ξαναπεί μπροστά στον Joffrey πάνω στο θρόνο, αν δεν τον εκτελούσαν θα τον πετούσαν στα σκουπίδια, θα τον έχωναν σε κανένα κελί, σε κανένα Nightwatch, κάπου όπου η ιστορία του θα γινόταν "συνταξιουχική", στυλ Maester Aemon, ας πούμε. Κυρίως με ξάφνιασε το ότι, παρόλο που ομολόγησε (και ψέματα), το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο, ελέω Joffrey. Και δεν έχω δει άλλες ταινίες με τον Sean Bean για να το περιμένω λόγω ηθοποιού, μόνο το LotR. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο Μάρτιν σκοτώνει αυτούς που γίνονται πολύ προφανώς καλοί ή κακοί και συνεπώς προβλέψιμοι. Εσύ γιατί πανηγύρισες; Τόσο χάλια σου φάνηκε ο χαρακτήρας ή ο ηθοποιός; Εγώ μια μικρή ανακουφιση που δε θα ξανακούσω την προφορά του (τη δεύτερη πιο δύσκολη μετά του Richard Madden) την ένιωσα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο Μάρτιν σκοτώνει αυτούς που γίνονται πολύ προφανώς καλοί ή κακοί και συνεπώς προβλέψιμοι. Ναι, κάτι τέτοιο μου βγάζει κι εμένα. Έγινε από την αρχή γνωστό το ASOIAF για τους γκρίζους χαρακτήρες αλλά είχε αρκετούς καθαρά άσπρους και μάλλον μαύρους. Αυτό που το έκανε πιο δυνατό ήταν το ότι οι άσπροι και οι μαύροι ψοφάνε αρκετά εύκολα (λογικό αφού οι καλοί παραείναι αγαθοί για να επιζήσουν ενώ οι κακοί γεννούν αντιπάλους που τους τρώνε) αφήνοντας σιγά σιγά χώρο στους γκρίζους. Οι οποίοι γκρίζοι είναι είτε μαύροι που ξάσπρισαν είτε άσπροι που λερώθηκαν (είτε από γεννησιμιού τους γκρι). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Tywin Lannister: Hear me prrrrrrrrrr.... http://www.youtube.com/watch?v=-3POYx6IeeI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Βίντεο καινούριο, πάνω σε θέμα παλιό: οι συντελεστές παρουσιάζουν τη 2η σεζόν, με ρούχα της 3ης. Υποθέτω επειδή αυτές τις μέρες βγαίνει νέα εκδοχή του DVD της 2ης στο εμπόριο (η οποία ΔΕΝ έχει ελληνικούς υπότιτλους). (γλυκούλης με γρατσουνιές στα μούτρα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 (edited) Ύστερα από πρόσκληση/πρόκληση της Κέλλυς να κάνω ένα photoshop και να μπλέξω πρόσωπα και πράγματα έκανα αυτό: Βρείτε ποια δύο πρόσωπα από το Game of thrones είναι mixed και κερδίστε (που λέει ο λόγος) το ένα είναι αρκετά εμφανές νομίζω. Edited March 9, 2013 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Κακία τελευταίας εσοδείας δια τον ψηλό και Αχώνευτο: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Κι άλλοοοο! Οκ, πιο μικρό, αλλά κάτι είναι κι αυτό. http://www.youtube.com/watch?v=lCQnSokNfXY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Αν βγάζουν ένα κάθε μέρα για δυο βδομάδες, τι spoiler μου λες τώρα... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Και γαμώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Σπόιλερ; Δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από όσα δείχνουν τα περισσότερα τρέιλερ ταινιών. Κάποια πραγματάκια παραπάνω τα πιάνουν όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία αλλά αυτοί ούτως ή άλλως ξέρουν όλη την πλοκή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Game of Thrones - 1995 Style http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2fPgIIB67bw 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Σπόιλερ; Δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από όσα δείχνουν τα περισσότερα τρέιλερ ταινιών. Κάποια πραγματάκια παραπάνω τα πιάνουν όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία αλλά αυτοί ούτως ή άλλως ξέρουν όλη την πλοκή. Ναι, προφανώς δεν έχει αυτά που λέμε spoilers, σκηνές που να δείχνουν ακριβώς γεγονότα, αλλά έχουν βάλει πολλές από τις άλλες σκηνές, τις "ουδέτερες", στα τρέιλερ, οπότε, όταν αρχίσουμε να βλέπουμε τα κανονικά επεισόδια, όλα κάτι θα μας θυμίζουν και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Game of Thrones - 1995 Style http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2fPgIIB67bw xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Αν βγάζουν ένα κάθε μέρα για δυο βδομάδες, τι spoiler μου λες τώρα... http://www.youtube.com/watch?v=wfSXhMzWoA4 Θα βγάλουν και κανένα "The Breast" preview ή τα γυμνά τα κρατάνε για τη σειρά μόνο; :juggle: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Η σοβαρή απάντηση γι' αυτό είναι ότι, εφόσον τα τρέιλερ παίζονται οποιαδήποτε ώρα, αν βάλουν λογοκριτέες σκηνές θα τους φάει το εκεί ΕΣΡ. Η λιγότερο σοβαρή είναι ότι, ναι, αυτά που υποθέτουν ότι θα τραβήξουν τον κόσμο περισσότερο δε θα τα βάλουν στο τρέιλερ. Απορώ γιατί αυτού του είδους τη συνέντευξη την έκαναν μόνο σε αυτόν, λες και δεν υπάρχουν πιο μεγάλοι ρόλοι. Φαίνεται ότι είμαστε πολλές που θέλουμε απλώς να βλέπουμε τα μούτρα του (γλυκούλης) και δε μας νοιάζει αν τον βάζουν και λέει όλο τα ίδια και τα ίδια. Μόνο που, όπως φαίνεται εδώ, αυτό έχει αρχίσει να το βαριέται ο ίδιος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Το είπα εγώ ότι θα βγάζουν ένα την ημέρα: http://www.youtube.com/watch?v=R4XSeW4B5Rg Και επιτέλους διέρρευσε και ένα commentary από τη 2η σεζόν, όπου ο Nikolaj Coster Waldau κάνει εντελώς ρόμπα τον Richard Madden και την ωραία του sex scene. Χμμμ, να πάρω άραγε τα DVD μόνο για το commentary; Γιατί ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει η 2η, τους κόψανε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Στο τρέιλερ ψαχνόμουν να κλείσω το παράθυρο ή την καρτέλα που είχα ξεχάσει ανοικτή κι έπαιζε το σάουντρακ του Τρον... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Βίβα ελ σερ Αχώνευτος! Μέλι στάζει το στόμα του πάλι... Και Ε-ΠΙ-ΤΕΛΟΥΣ κάποιος του λέει να ΣΚΑΣΕΙ! Μόνο που αυτό είναι το 2ο επεισόδιο, στο 1ο μάλλον δεν παίζουν. Υπάρχουν και άλλα δύο κλιπ των 30 δευτερολέπτων από το 1ο, ένα Dany-Jorah και ένα Tyrion-Cersei, αλλά δεν τα βάζω, γιατί έτσι όπως πάει θα δούμε λίγη λίγη ολόκληρη τη σεζόν σε κομματάκια. Κι αυτό επειδή τον δείχνει ατύλιχτο στη μπανιέρα, άσε που του ρίχνει και χαστούκι παρακάτω η ψηλή. Όρμα, κοπελιά! Λιάνισ'τον! Φάτον! Χούφτωσ'τον! Όλα μαζί! http://www.youtube.com/watch?v=6pR1kjJBE_s Γαβ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Τώρα και με γεύση ΝΒΑ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Μερικά σημεία αυτού εδώ έχουν πολλή πλάκα. Ειδικά σε Littlefinger και Arya γέλασα πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Lord of the rings και Fort Boyard, lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Κάποιος ψηλός και γλυκούλης τρολάρει τις φωτογραφίσεις... Μα πώς είναι ντυμένοι, κυρίως οι δυο μικροί, σαν συνταξιούχοι με τα γιλέκα... Τεσπά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Βρείτε ποια δύο πρόσωπα από το Game of thrones είναι mixed και κερδίστε (που λέει ο λόγος) το ένα είναι αρκετά εμφανές νομίζω. Κανείς δε έπαιξε; Sansa και Bran; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Βρείτε ποια δύο πρόσωπα από το Game of thrones είναι mixed και κερδίστε (που λέει ο λόγος) το ένα είναι αρκετά εμφανές νομίζω. Κανείς δε έπαιξε; Sansa και Bran; Άσε, το πήρε το ποτάμι: Sansa και Arya. Αλλά έχει ανακατέψει πολλά χαρακτηριστικά και μας μπέρδεψε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts