Jump to content

Game of Thrones (2011-2017, 2019)

Mort13

Recommended Posts

Έχω δει σε συζητήσεις πριν αρχίσει η σειρά, διάφορους που δεν είχαν διαβάσει τα βιβλία να λένε ότι περιμένουν το χράτσωμα του Νεντ, ακριβώς λόγω ηθοποιού.

Πάντως, αν μιλάμε για ανθρώπους που καταχάρηκαν και πανηγύριζαν στο χράτσωμα του Νεντ, εκεί δεν έχω συναντήσει άλλον εκτός από μένα. Αν και λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι, κάπου εκεί έξω.

Μ' άρεσε η έκφραση ''το χράτσωμα του Νεντ''.

• Like 1

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wordsmith

243

• heiron

232

• Eugenia Rose

100

• Sonya

78

Εγώ δε μπορώ να πω ότι το περίμενα ακριβώς, αλλά από τη στιγμή που άνοιξε τα χαρτιά του στη Cersei (ο απόλυτος βλαξ) και μετά επέμενε να τα ξαναπεί μπροστά στον Joffrey πάνω στο θρόνο, αν δεν τον εκτελούσαν θα τον πετούσαν στα σκουπίδια, θα τον έχωναν σε κανένα κελί, σε κανένα Nightwatch, κάπου όπου η ιστορία του θα γινόταν "συνταξιουχική", στυλ Maester Aemon, ας πούμε. Κυρίως με ξάφνιασε το ότι, παρόλο που ομολόγησε (και ψέματα), το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο, ελέω Joffrey. Και δεν έχω δει άλλες ταινίες με τον Sean Bean για να το περιμένω λόγω ηθοποιού, μόνο το LotR. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο Μάρτιν σκοτώνει αυτούς που γίνονται πολύ προφανώς καλοί ή κακοί και συνεπώς προβλέψιμοι.

Εσύ γιατί πανηγύρισες; Τόσο χάλια σου φάνηκε ο χαρακτήρας ή ο ηθοποιός; Εγώ μια μικρή ανακουφιση που δε θα ξανακούσω την προφορά του (τη δεύτερη πιο δύσκολη μετά του Richard Madden) την ένιωσα.

• Like 1

Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο Μάρτιν σκοτώνει αυτούς που γίνονται πολύ προφανώς καλοί ή κακοί και συνεπώς προβλέψιμοι.

Ναι, κάτι τέτοιο μου βγάζει κι εμένα. Έγινε από την αρχή γνωστό το ASOIAF για τους γκρίζους χαρακτήρες αλλά είχε αρκετούς καθαρά άσπρους και μάλλον μαύρους. Αυτό που το έκανε πιο δυνατό ήταν το ότι οι άσπροι και οι μαύροι ψοφάνε αρκετά εύκολα (λογικό αφού οι καλοί παραείναι αγαθοί για να επιζήσουν ενώ οι κακοί γεννούν αντιπάλους που τους τρώνε) αφήνοντας σιγά σιγά χώρο στους γκρίζους. Οι οποίοι γκρίζοι είναι είτε μαύροι που ξάσπρισαν είτε άσπροι που λερώθηκαν (είτε από γεννησιμιού τους γκρι).

• Like 1

Βίντεο καινούριο, πάνω σε θέμα παλιό: οι συντελεστές παρουσιάζουν τη 2η σεζόν, με ρούχα της 3ης. Υποθέτω επειδή αυτές τις μέρες βγαίνει νέα εκδοχή του DVD της 2ης στο εμπόριο (η οποία ΔΕΝ έχει ελληνικούς υπότιτλους).

(γλυκούλης με γρατσουνιές στα μούτρα)

Ύστερα από πρόσκληση/πρόκληση της Κέλλυς να κάνω ένα photoshop και να μπλέξω πρόσωπα και πράγματα έκανα αυτό:

post-2544-0-08129700-1362853141_thumb.jpg

Βρείτε ποια δύο πρόσωπα από το Game of thrones είναι mixed και κερδίστε (που λέει ο λόγος) το ένα είναι αρκετά εμφανές νομίζω. :p

Edited by Eugenia Rose

Κακία τελευταίας εσοδείας δια τον ψηλό και Αχώνευτο:

post-2372-0-67410800-1363033403_thumb.jpg

Αν βγάζουν ένα κάθε μέρα για δυο βδομάδες, τι spoiler μου λες τώρα...

• Like 2

Σπόιλερ; Δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από όσα δείχνουν τα περισσότερα τρέιλερ ταινιών. Κάποια πραγματάκια παραπάνω τα πιάνουν όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία αλλά αυτοί ούτως ή άλλως ξέρουν όλη την πλοκή.

Σπόιλερ; Δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από όσα δείχνουν τα περισσότερα τρέιλερ ταινιών. Κάποια πραγματάκια παραπάνω τα πιάνουν όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία αλλά αυτοί ούτως ή άλλως ξέρουν όλη την πλοκή.

Ναι, προφανώς δεν έχει αυτά που λέμε spoilers, σκηνές που να δείχνουν ακριβώς γεγονότα, αλλά έχουν βάλει πολλές από τις άλλες σκηνές, τις "ουδέτερες", στα τρέιλερ, οπότε, όταν αρχίσουμε να βλέπουμε τα κανονικά επεισόδια, όλα κάτι θα μας θυμίζουν και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό.

Η σοβαρή απάντηση γι' αυτό είναι ότι, εφόσον τα τρέιλερ παίζονται οποιαδήποτε ώρα, αν βάλουν λογοκριτέες σκηνές θα τους φάει το εκεί ΕΣΡ. Η λιγότερο σοβαρή είναι ότι, ναι, αυτά που υποθέτουν ότι θα τραβήξουν τον κόσμο περισσότερο δε θα τα βάλουν στο τρέιλερ.

Απορώ γιατί αυτού του είδους τη συνέντευξη την έκαναν μόνο σε αυτόν, λες και δεν υπάρχουν πιο μεγάλοι ρόλοι. Φαίνεται ότι είμαστε πολλές που θέλουμε απλώς να βλέπουμε τα μούτρα του (γλυκούλης) και δε μας νοιάζει αν τον βάζουν και λέει όλο τα ίδια και τα ίδια. Μόνο που, όπως φαίνεται εδώ, αυτό έχει αρχίσει να το βαριέται ο ίδιος.

Το είπα εγώ ότι θα βγάζουν ένα την ημέρα:

http://www.youtube.com/watch?v=R4XSeW4B5Rg

Και επιτέλους διέρρευσε και ένα commentary από τη 2η σεζόν, όπου ο Nikolaj Coster Waldau κάνει εντελώς ρόμπα τον Richard Madden και την ωραία του sex scene.

Χμμμ, να πάρω άραγε τα DVD μόνο για το commentary; Γιατί ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει η 2η, τους κόψανε.

Στο τρέιλερ ψαχνόμουν να κλείσω το παράθυρο ή την καρτέλα που είχα ξεχάσει ανοικτή κι έπαιζε το σάουντρακ του Τρον... :glare:

Βίβα ελ σερ Αχώνευτος! Μέλι στάζει το στόμα του πάλι... Και Ε-ΠΙ-ΤΕΛΟΥΣ κάποιος του λέει να ΣΚΑΣΕΙ! Μόνο που αυτό είναι το 2ο επεισόδιο, στο 1ο μάλλον δεν παίζουν.

Υπάρχουν και άλλα δύο κλιπ των 30 δευτερολέπτων από το 1ο, ένα Dany-Jorah και ένα Tyrion-Cersei, αλλά δεν τα βάζω, γιατί έτσι όπως πάει θα δούμε λίγη λίγη ολόκληρη τη σεζόν σε κομματάκια.

Κι αυτό επειδή τον δείχνει ατύλιχτο στη μπανιέρα, άσε που του ρίχνει και χαστούκι παρακάτω η ψηλή. Όρμα, κοπελιά! Λιάνισ'τον! Φάτον! Χούφτωσ'τον! Όλα μαζί!

http://www.youtube.com/watch?v=6pR1kjJBE_s

Γαβ!

Μερικά σημεία αυτού εδώ έχουν πολλή πλάκα. Ειδικά σε Littlefinger και Arya γέλασα πολύ.

Κάποιος ψηλός και γλυκούλης τρολάρει τις φωτογραφίσεις...

post-2372-0-83166300-1364029323.png

Μα πώς είναι ντυμένοι, κυρίως οι δυο μικροί, σαν συνταξιούχοι με τα γιλέκα... Τεσπά.

Βρείτε ποια δύο πρόσωπα από το Game of thrones είναι mixed και κερδίστε (που λέει ο λόγος) το ένα είναι αρκετά εμφανές νομίζω. :p

Κανείς δε έπαιξε;

Sansa και Bran;

• Like 1

Κανείς δε έπαιξε;

Sansa και Bran;

Άσε, το πήρε το ποτάμι: Sansa και Arya. Αλλά έχει ανακατέψει πολλά χαρακτηριστικά και μας μπέρδεψε.

• Like 1