Jump to content

Game of Thrones (2011-2017, 2019)

Mort13

Recommended Posts

Επιφυλάσσομαι να απαντήσω όταν η γριά παίξει το βασικό της χαρτί κι εξηγήσει τους λόγους. Αν και μέχρι τότε, θα το 'χουμε ξεχάσει κι εσύ κι εγώ. :Ρ

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wordsmith

243

• heiron

232

• Eugenia Rose

100

• Sonya

78

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος που έγινε στη τηελεοπτική μεταφορά είναι με τον χαρακτήρα του Jaime στην μονομαχία με τον Ned. Ήταν ευκαιρία εκεί να δείξουν πόσο καλός πολεμιστής είναι (για πολλούς ο καλύτερος ξιφομάχος στον κόσμο μετά τον θάνατο του Sword of Morning) . Αντί γι'αυτό όμως είχανε μια ίση μονομαχία που λήγει με χτυπημα απο πίσω. Ότι και να κάναν μετά δεν μπόρεσαν να περάσουν το πόσο διάσημος και κάλός πολεμιστής είναι  (μέσα απο διαλόγους η εκτός σκηνής όταν σκόρπισε τον τρόμο στη μάχη του Δάσους). Που δημιουργεί πρόβλημα στο χαρακτήρα του μιας και το πόσο καλός πολεμιστής είναι αποτελεί την ουσία της ύπαρξής του. 

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι ο δίαλογος Davos-Melisandre ίσως είναι στο τελευταίο επεισόδιο. (Αν και έχουν αλλάξει κάπως το timeline για την σειρά).

• Like 2

Η κορύφωση της φετινής σειράς θα είναι λογικά στο 9ο και το 10ο θα έχει κάτι τύπου "shit just got real" όπως πέρσι και πρόπερσι. Ίσως Ντάβος-Μελισάνδρα, ίσως κάτι άλλο.

Σχετικά με δύναμη Τυρελέζων-Λανιστεραίων:

http://www.slate.com/blogs/moneybox/2013/04/17/goldbugs_in_westeros_house_tyrell_is_richer_than_house_lannister.html

• Like 1

Να μου το θυμηθείτε:

όταν τα δύο εύμορφα παιδιά του πηδιούνται μεταξύ τους και το μόνο λογικό παιδί είναι νάνος, δεν μπορεί ο μπαμπάς να μην έχει κάνει τις αμαρτίες του. Αν ο νάνος δε φαινόταν συνομήλικος με την αδερφή του (ή μεγαλύτερος), θα ορκιζόμουν ότι η μαμά του νάνου δεν πέθανε στη γέννα, αλλά καθόταν απέναντί του στην τελική σκηνή του 5ου επεισοδίου.

Καλά, από φάτσες και ηλικίες μην ψάχνεις αντιστοιχία. Ο Peter Dinklage είναι μεγαλύτερος από τον Nikolaj Coster Waldau και την Lena Headey, άσε που μικροδείχνουν κιόλας οι δυο αυτοί, σε αντίθεση με το νάνο. Και κατά τα άλλα λέει ο Jaime (41 τότε) τον Tyrion (42 τότε) "little brother" και ο Tyrion τη Cersei (38 τότε) "big sister". Από φάτσες και ταίριασμα το πιο ωραίο ήταν ένα σχόλιο άλλου φόρουμ όταν ανακοινώθηκε ότι ο NCW θα έπαιζε τον Jaime: "Τώρα πρέπει να βρουν μια ηθοποιό με τέτοια μύτη, να παίξει την Cersei" (ααχαχα!).

Για τους Tyrell δεν το έχω ψάξει πόσο ισχυροί είναι κλπ. Απλώς μου φάνηκε κάπως το ότι, ενώ ως τώρα δεν τους είχαμε ακούσει σχεδόν καθόλου, ξαφνικά ξεφύτρωσαν ως δύναμη και κάνουν ακόμα και τους φοβερούς και τρομερούς ως τώρα Λάνιστερ να αγχώνονται.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος που έγινε στη τηελεοπτική μεταφορά είναι με τον χαρακτήρα του Jaime στην μονομαχία με τον Ned. Ήταν ευκαιρία εκεί να δείξουν πόσο καλός πολεμιστής είναι (για πολλούς ο καλύτερος ξιφομάχος στον κόσμο μετά τον θάνατο του Sword of Morning) . Αντί γι'αυτό όμως είχανε μια ίση μονομαχία που λήγει με χτυπημα απο πίσω. Ότι και να κάναν μετά δεν μπόρεσαν να περάσουν το πόσο διάσημος και κάλός πολεμιστής είναι  (μέσα απο διαλόγους η εκτός σκηνής όταν σκόρπισε τον τρόμο στη μάχη του Δάσους). Που δημιουργεί πρόβλημα στο χαρακτήρα του μιας και το πόσο καλός πολεμιστής είναι αποτελεί την ουσία της ύπαρξής του. 

Συμφωνώ απολύτως, έπρεπε να βάλουν λίγη ξιφομαχία ακόμα ή έστω να τον δείξουν να εξασκείται ή κάτι τέτοιο. Βέβαια έβαλαν εκείνη τη σκηνή στο σ2ε7 που ο Jaime μιλάει με τόοοοσο θαυμασμό για τον Barristan Selmy και το ταλέντο του για να φανεί πόσο τρελαίνεται για την ξιφομαχία, αλλά τι να σου κάνει αυτό για μπάλωμα...

post-2544-0-86067000-1367415532.jpg

Χαχαχαχαχα...

Κάθεσαι ανύποπτος σε ένα event του GOT και χαζεύεις πχ. την Εμίλια που είναι κουκλάρα και ξαφνικά κάνεις μια δεξιά και βλέπεις δίπλα στου τον Alfie ο οποίος αρχίζει να σου λέει "Βλέπω τσεκάρεις την Emilia, το ξέρεις ότι στη σειρά παίζει την Καλίσι; Αν ήσουν τώρα στη σειρά δεν θα μπορούσες να της την πέσεις γιατί τα έχει με τον Καλ Ντρόγκο. Περίμενε λίγο όμως γιατί θα κάνουν επιδρομή σε κάτι χωρία και θα εμφανιστεί μια μάγισσα και τότε θα εκδικηθεί κάνοντας τον Ντρόγκο φυτό και το έμβρυο της Καλίσι τέρας. Και μετά να πεθάνουν και οι δύο. Τότε ναι, τότε θα μπορείς να της την πέσεις". :p

Edited by Eugenia Rose

Ατιμούλης, δεν φτάνει που έχει τον χαρακτήρα του Theon Greyjoy είναι και μαρτυριάρης...

Ατιμούλης, δεν φτάνει που έχει τον χαρακτήρα του Theon Greyjoy είναι και μαρτυριάρης...

He pulls Theons all the time...

Fittingly, ορίστε τι αξίζει σε όσους κάνουν σπόιλερς  :glare:

mqdefault.jpg

Edited by DinMacXanthi
  • Like 1

Κάνοντας μια μικρή επανάληψη στο τελευτάιο επεισόδιο, πέφτω στο σημείο που ο Tywin μοιράζει παντριές. (τι φωνή... θα μπορούσα να τον ακούω να απαγγέλει τον τηλεφωνικό κατάλογο)

Οπότε,

Αν ο Τζόφρι παντρευτεί τη Μάρτζερι...

και η μάνα του Τζόφρι παντρευτεί τον αδερφό της Μάρτζερι...

wtf does that make them?
#headhurts

• Like 1

Κάνοντας μια μικρή επανάληψη στο τελευτάιο επεισόδιο, πέφτω στο σημείο που ο Tywin μοιράζει παντριές. (τι φωνή... θα μπορούσα να τον ακούω να απαγγέλει τον τηλεφωνικό κατάλογο)

Οπότε,

Αν ο Τζόφρι παντρευτεί τη Μάρτζερι...

και η μάνα του Τζόφρι παντρευτεί τον αδερφό της Μάρτζερι...

wtf does that make them?

#headhurts

Γι'αυτό "half the Targaryens went mad": γιατί προσπαθούσαν να βρουν, μετά τις αιμομιξίες, πώς λέγονται κάτι τέτοιες συγγένειες...

post-2372-0-14036100-1367523681.jpg post-2372-0-47049700-1367523894.jpg

Αυτός ο πολύ φοβερός και απειλητικός τύπος από το Charlie and the Chocolate factory είναι ο ίδιος που

post-2372-0-78730400-1367523997_thumb.jpg post-2372-0-37723600-1367524076.jpg

πετσόκοψε τον Jaime Lannister! (ΦΑΤΟΝΕ! Δεν του έπαιρνες και λίγο τη μύτη, μια που μπήκες στον κόπο; )

τολμώ να πω ότι μετά το "Game of thrones" ο συγκεκριμένος κυριούλης μπορεί να παίξει άνετα τον Λίνκ σε κινηματογραφική ταινία "Zelda"...

tumblr_lmn4nzFkao1qjuha7o1_500.jpg

Link%20and%20Zelda.jpg

• Like 3

Ρε σεις, εμένα περιμένετε να σχολιάσω πρώτη; Κοπρόσκ Εδώ ενεφανίσθη ο Χατζηγιώργης, με τον Αχώνευτο θα ασχολούμαστε; (χαρ χαρ)

-Ζήτωωωω! Επιτέλους γριά vs γέρος! Και λήγει με ισοπαλία, αν και θα έλεγα μάλλον νίκη γριάς. Άντε, να τον ζορίσει κάποιος κι αυτόν λίγο, μας είχε πρήξει. Τώωωρα που τα βρήκαν οι δυο γέροι, τρέμετε Tyrion +Cersei.

-ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ! Ο Αχώνευτος σε σκηνή

"Ψαλιδοχέρης μπροστά στον αρακά"

. Ε, ναι, έχει και την πλάκα του το όλον θέμα, πέρα από το πόσο τρομερό είναι. Άσε που τον ξεβρωμίσασι επιτέλους, να τον δούμε λίγο καλύτερα, καθότι και γλυκούλης :wub:  ( :woot_jump: =πίεση Χατζηγιώργη όταν βάζω καρδούλες).

-Βρε την κακομοίρααααα

την Esme Bianco!

Πάει κι αυτή, και την είχα συμπαθήσει.

-Ωχ, ωχ! Με τον Theon αρχίζω να μην είμαι σίγουρη αν θέλω να μάθω λεπτομέρειες. Και δεν το βλέπω να συνδέεται αυτό με τις υπόλοιπες storylines και πολύ σύντομα. Δε μας έφτανε η δρακοξανθούλα, δηλαδή.

-Με τη Mellisandre καλό ανακάτεμα χαρτιών, αλλά δε θα αντέξω κι άααλλη μία storyline να ξεφυτρώνει από το μηδέν και να πρέπει να την παρακολουθήσουμε.

Γενικώς όχι από τα πιο καλά επεισόδια, αλλά είχε να συγκριθεί με δυό φο-βε-ρά που προηγήθηκαν. Πάντως δεν το βαρέθηκα, έκανε λίγο tying the loose strings που χρειαζόταν. Και εννοείται πολύ μπλα μπλα χωρίς δράση. Νομίζω ότι σιγά σιγά πέφτει στη λούμπα του να βασίζεται στο ότι τους χαρακτήρες τους ξέρουμε ήδη και μας νοιάζει τι θα τους συμβεί και έτσι πάνε περίπατο οι λιγότερο φανατικοί θεατές. Not the first, not the last...

Αρπάχτε και το επόμενο preview:

(Όντως, ο Lancel τι έγινε; Υποτίθεται ότι σκοτώθηκε στη μάχη; Γιατί τον χάσαμε από τότε)

Ο Λάνσελ πέρσι στο τέλος είχε τραυματιστεί αλλά μάλλον λιγότερο σοβαρά από Τύριον-Ντάβος. Δεν έδειξε να σκοτώνεται αλλά φέτος δεν παίζει καθόλου.

Μέτριο επεισόδιο, πολύ μπλα μπλά κι από τηγανίτα τίποτα. Βέβαια βάζει το νερό στο αυλάκι για τη συνέχεια αλλά δεν είχε τις επικές στιγμές των προηγούμενων. Αναλυτικότερα:

Η Μελισάνδρα δεν είναι άλλο στόρυ, απλά μπλέξανε λίγο τους χαρακτήρες να δέσει το γλυκό. Στο βιβλίο αυτό δεν γίνεται οπότε μόνο υποθέσεις για το τι θα γίνει με αυτό το arc μπορούμε να κάνουμε.

Για τον Θήον καλύτερα να μην ξέρεις ακόμη. :secret:  Πολύ τρολάκι αυτό το καλό παλικάρι που τον περιποιείται όμως ε; Η βουβουζέλα μου θύμισε το περσινό σκηνικό.

Κι εγώ φαν της κακομοίρας αλλά για διαφορετικούς λόγους. :angel:  Πάντως έχουν τη φάση τους οι χαρακτήρες που δεν υπάρχουν στα βιβλία, απρόβλεπτο το μέλλον τους.

Edited by heiron

Κι εγώ φαν της κακομοίρας αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Once in London, Esmé started to pursue a career in modeling, posing for lingerie label 'Agent Provocateur' in their 2003 campaign, and going on to record vocals for two tracks on their album Peep Show. While attending university, Esmé started performing in neo-burlesque and cabaret shows, and has performed in them across the globe. Her signature show was 'White Wedding' in which she burst out of a giant wedding cake.

post-2544-0-50845800-1368016888.jpg

Edited by Eugenia Rose
  • Like 2

Τα ουρλιαχτά έπρεπε να μπούνε για να φανεί πόσο υποφέρει και πόσο θέλει να υποφέρει ώστε να φανεί μία κάποια αλλαγή στο χαρακτήρα του και να γίνει κομμάτι πιο :db:Χωνευτός.

Πάνω σ' αυτό διάβασα μια καλύτερη εξήγηση, στο γιατί δηλαδή δε θέλει

milk of the puppy εκεί που του ξανακόβουν το χέρι: επειδή ο άλλος θέλει να του κόψει όλο το μπράτσο για να είναι σίγουρος, ο δικός μας φοβάται ότι άμα τον ναρκώσει δε θα μπορεί να αντιδράσει και θα συνέλθει με το μπράτσο κομμένο ως τον ώμο.

Το οποίο μου φαίνεται πολύ πιο λογικό. Το άλλο που λες εσύ θα ήταν πολύ μελό χωρίς λόγο, ίσα ίσα για να τον λυπηθούμε. Το βιβλίο τι λέει;

• Like 1

...milk of the puppy...

Μια ηχητική παρανόηση: Το βιβλίο -και η σειρά- λέει milk of the poppy (γάλα της παπαρούνας, σαν να λέμε όπιο) το milk of the puppy είναι για να μεγαλώνει-μεγαλώνει γερά κουταβάκια  :rofl: 

Αν και γι'άλλο πράγμα ξεκίνησε το ποστ, κι αλλού πήγα: Στη σκηνή μεταξύ Tywin - Olenna, θεωρώ πως ο γέρος νικάει κατα κράτος. Ήθελε να παντρέψει τη Σέρσι με τον Λόρας, η γριά δεν ήθελε επ'ουδενί κάτι τέτοιο, και η κουβέντα κατέληξε με ματ του Λάνιστερ. Είτε να γράψει τον εγγονό στους χρυσοσκούφηδες, είτε να τον παντρέψει με την Σέρσι.

Μια πρόταση που η Lady of Thorns δεν μπορεί να αρνηθεί.

"Καλά μου το λέγανε πως είσαι μέγας μπάσταρδος/καταφερτζής" του λέει στο τέλος αυτή -ελεύθερη μετάφραση- και του σπάει την πένα, τύπου "οκ, νίκησες, μη γράψεις τώρα καμιά βλακειά και τρέχουμε".

Τυχερό παλικάρι ο Λόρας, θα πάρει γυναίκα με τόσα και τόσα ωραία φορέματα...

• Like 1

Στη σκηνή μεταξύ Tywin - Olenna, θεωρώ πως ο γέρος νικάει κατα κράτος. 

Όχι απλά κατά κράτος, την ρημάζει! Είτε έτσι είτε αλλιώς ο εγγονούλης σου ειναι fucked, της λέει. Διάλεξε εσύ το πως!

το επεισόδιο κατά τα άλλα ήταν απλώς για να συνεχίσει η ροη και να αρχίσουν να κλείνουν κάποια κενά. Για εμένα που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, ενδιαφέρουσες ήταν οι σκηνές που η κόκκινη γυναίκα παίρνει τον πιτσιρικά, αλλά και η σκηνή βασανισμού του Θήον (που κοντεύω να σκάσω επειδή το μυαλό μου δεν πάει πουθενά).

...milk of the puppy...

Μια ηχητική παρανόηση: Το βιβλίο -και η σειρά- λέει milk of the poppy (γάλα της παπαρούνας, σαν να λέμε όπιο) το milk of the puppy είναι για να μεγαλώνει-μεγαλώνει γερά κουταβάκια  :rofl:

:lol: Άλλο ένα από τα πολλά που δε βγάζανε νόημα μέσα σε όλο αυτό το χάος λεπτομερειών μεσαιωνικών-ευρωπαϊκοασιατικών και δε συμμαζεύεται. Εγώ το είχα πάρει σαν κάτι όπως τα ravens που κάνουν τη δουλειά των περιστεριών, το υγρό πυρ, τα πιρούνια που δεν είχαν εφευρεθεί στον κανονικό μεσαίωνα αλλά προφανώς έχουν εφευρεθεί στο μεσαίωνα του Westeros, τους wargs και τους direwolves που είναι μαγικοί αλλά δεν ξέρουμε ακόμα κατά ποιον τρόπο, τον τίτλο Hand of the king που δεν νομίζω να υπήρχε στον δικό μας μεσαίωνα και δε βλέπω για ποιο λόγο να επινοηθεί, και άλλα πολλά που η συνέπεια τούς τρέχει από τα μπατζάκια. Και στο κάτω κάτω τα σκυλιά κάνουν γάλα, όχι οι παπαρούνες :p . Μπορούσε να είναι καμιά έκφραση όπως τα "μαλλιά αγγέλου" ή η "γλώσσα της γάτας" ή τα "ματάκια της παναγίας" και κάτι τέτοια.

Πάντως περί γέρου και γριάς διαφωνώ. Οκ, περνάει του γέρου το θέλημα στο τέλος, αλλά καθόλου δεν δείχνει να βάζει την ουρά στα σκέλια η γριά. Δίνει τη συγκατάθεσή της, αλλά δείχνει καθαρά ότι δεν τον φοβάται, τολμάει να του πει ότι όλοι, ίιισως και ο ίδιος στα νιάτα του, να έκαναν ένα φεγγάρι ό,τι και ο Λόρας, δεν τον αφήνει να της βάλει κρασί και στο τέλος τού σπάει και την πένα, χωρίς ούτε να υπονοήσει ότι "εσύ έχεις δίκιο, εγώ άδικο". Εμένα μου φαίνεται σαν να ήθελε απλώς να τον παιδέψει, σαν να είχε αποφασίσει από την αρχή να συμφωνήσει, αλλά όχι χωρίς να τον ζορίσει πρώτα. Αυτός φαίνεται κάπως πιο νευρικός, σηκώνεται, πάει, έρχεται, βάζει κρασί κλπ.

Υπέροχη σκηνή, εν πάση περιπτώσει.

http://www.youtube.com/watch?v=AnX-mj441WM

(για τα πιρούνια δεν ακούω κουβέντα, το έχω ψάξει)

• Like 1

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=UZyVYrNTaAc&feature=endscreen

Τι δε (μου) πάει καλά με αυτή τη σκηνή:

-Μετά από τόσον καιρό που έχει να φάει σαν άνθρωπος, δε θα έπρεπε να ορμάει στη μπριζόλα σαν λύκος; Αλλά βέβαια θα του πέσει η μύτη, καθότι και αριστοκράτης ο αχαΐρευτος.

-Το stump δεν έπρεπε να είναι πιο κοντό ή τουλάχιστον πιο χοντρό; Γενικά έχω μια απορία πώς ακριβώς το έφτιαξαν αυτό και πού είναι κρυμμένο το δεξί χέρι του Nikolaj Coster Waldau. Και με άλλες τέτοιες σκηνές σε ταινίες, δηλαδή.

-Η σφουγγαρίστρα είναι χτενισμένη με το πιστολάκι. Γι' αυτό μου φαινόταν αγνώριστος στην τρίτη σεζόν, του άλλαξαν κομμώτρια :p

-Τα πιρούνια εφευρέθηκαν μετά το 1800-1900, είπαμε.

-Που βρήκαν φόρεμα που να χωράει στην Brienne; Λες και υπάρχουν πολλές γυναίκες με ύψος 1,91. Άλλο σήμερα, με τη μαζική παραγωγή.

Όχι και πολύ ενδιαφέρουσα σκηνή κατά τα άλλα. Εκτός από τη μάχη Kingslayer-μπριζόλας- σημειώσατε 2.

Από τη στιγμή που δεν είπαν ότι ήταν πεινασμένος κι αδύνατος όταν μονομάχησε με τη Μπριεν το σωστό είναι να φάει χαλαρός και χωρίς μεγάλη όρεξη.

Για τη Μπριεν μπορεί να πηραν μεγάλα υφάσματα (ρούχα μεγαλόσωμων ανδρών πχ) και να έφτιαξαν στα γρήγορα ένα φορεματάκι. Σίγουρα δε μοιάζει και πολύ ρεαλιστικό αλλά τέτοια βλέπουμε σε ταινίες όλη την ώρα.

Δεν έχει ουδεμία σχέση πότε άρχισαν να χρησιμοποιούνται πιρούνια στη Γη. Δεν χρειάζεται σπουδαία τεχνολογία. Βρε μανία...

Κέλλυ, εδώ πίστεψες ότι  έπαιρναν το γάλα από τα κουτάβια (από τις σκύλες, για να ακριβολογούμε) και το έδιναν για φάρμακο στους ανθρώπους, στα πιρούνια κολλάς; :tease:

Εγώ είδα μέχρι και το πέμπτο επεισόδιο, δεν έχω δει το έκτο ακόμα. Καλά, πολύ επικίλες τα 4-5, πραγματικά. Αφού έτσι μου έρχεται να συνεχίσω τα βιβλία (έχω σταματήσει στη μέση του τέταρτου, δηλαδή έχω διαβάσει όλον τον τρίτο κύκλο της σειράς). Αλλά ξέρω ότι θα είναι απογοητευτικό να περιμένω την άλλη που με πόρωσε με τους δράκους και τους στρατούς της και να την παρακολουθώ να χτενίζεται για δυο βιβλία (υποθέτω, σπόιλερς δεν κάνω, δεν ξέρω :secret: ).

Ευτυχώς που θυμήθηκαν τα δυο παιδιά, και τα έβαλαν να βρίσκουν τον Μπραν και τον Ρίκον στο δρόμο... Άμα το προσπερνούσαν αυτό, θα ήσαν για φτύσιμο.

Κέλλυ, εδώ πίστεψες ότι  έπαιρναν το γάλα από τα κουτάβια (από τις σκύλες, για να ακριβολογούμε) και το έδιναν για φάρμακο στους ανθρώπους, στα πιρούνια κολλάς; :tease:

Εγώ είδα μέχρι και το πέμπτο επεισόδιο, δεν έχω δει το έκτο ακόμα. Καλά, πολύ επικίλες τα 4-5, πραγματικά. Αφού έτσι μου έρχεται να συνεχίσω τα βιβλία (έχω σταματήσει στη μέση του τέταρτου, δηλαδή έχω διαβάσει όλον τον τρίτο κύκλο της σειράς). Αλλά ξέρω ότι θα είναι απογοητευτικό να περιμένω την άλλη που με πόρωσε με τους δράκους και τους στρατούς της και να την παρακολουθώ να χτενίζεται για δυο βιβλία (υποθέτω, σπόιλερς δεν κάνω, δεν ξέρω :secret: ).

Ευτυχώς που θυμήθηκαν τα δυο παιδιά, και τα έβαλαν να βρίσκουν τον Μπραν και τον Ρίκον στο δρόμο... Άμα το προσπερνούσαν αυτό, θα ήσαν για φτύσιμο.

Αφού εδώ πρέπει να πιστέψουμε σε ταχυδρομικά κοράκια, υγρό πυρ κλπ κλπ που έγραφα πιο πάνω, το γάλα των σκυλιών θα μας χαλάσει την αληθοφάνεια; :bleh: Πιο πολύ το θεώρησα μια έκφραση όπως τα "μαλλιά αγγέλου", να σου πω την αλήθεια.

Για τη storyline Bran+Rickon και σία δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι κάποιος από την ομάδα των σεναριογράφων θα σκέφτηκε κάποια στιγμή "ωχ, έχουμε κι αυτούς να τους πάμε παρακάτω, τι τη θέλαμε αυτήν τη storyline, πιο πολύ μπελάς είναι".

Προειδοποιώ, αν δεν έχεις διαβάσει το τόπικ, ότι το 6ο δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο τα δύο προηγούμενα. Πάντως αργοκίνητη η 3η σεζόν. Ακόμα δεν παντρεύτηκαν το βλαμμένο και η Μάρτζορι, που το είχαν δηλώσει από το τέλος της 2ης. Για να μην πω για τον Jon Snow όπου δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα στην ουσία. Και στα υπόλοιπα οι εξελίξεις είναι ακόμα στη φάση μπλα μπλα (Robb+Lannisters). Τουλάχιστον ο Αχώνευτος έφαγε το χρατς πολύ νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα.