Jump to content

Game of Thrones (2011-2017, 2019)

Mort13

Recommended Posts

Αν θεωρούμε μη ρεαλιστικό το υγρό πυρ και τα πιρούνια σε ένα κόσμο όπου έχουμε δράκους και παγοζόμπι και γυναίκες γεννάνε δολοφόνους καπνοδαίμονες...

2 σεζόν κράτησε ο αρραβώνας του λατρευτού Τζόφρι με τη Σάνσα, στη μισή σεζόν Τζόφρι-Μάρτζερι λέμε ότι το πάνε πολύ σιγά; Του Σνόου προχώρησε αρκετά το στόρι βασικά. Στο τέλος της 2ης σεζόν ήταν ένα άβγαλτο παιδί της Φρουράς, αιχμάλωτο, χαμένο στις εσχατιές του Βορρά πέρα από το Τοίχος. Η Ντάνι κάπως προχώρησε κι αυτή. Στο θέμα του πολέμου έχουμε μια στασιμότητα, είναι στη φάση νέων σχεδιασμών, συμμαχίες γίνονται και σπάνε, διαπραγματεύσεις κτλ. Ούτως ή άλλως δύσκολα βλέπεις πάνω από 1 μάχη ανα σεζόν λόγω μπάτζετ.
Γενικά τα 5 πρώτα ήταν από τα καλύτερα της τριετίας, μόνο το τελευταίο είναι λίγο ξενέρωμα.

Επειδή για το 3ο βιβλίο έχουν την άνεση να το σπάσουν σε 20 μέρη και μάλιστα με κάπου 10% παραπάνω διάρκεια το πάνε πιο σιγά βέβαια. Προσωπικά θα έβρισκα πιο αποτελεσματικό το να χώριζαν τα arc στις 2 σεζόν, μισά στη μία μισά στην άλλη. Ή μάλλον πχ ένα ~70% στην πρώτη και η 2η να είναι αρχικά το υπόλοιπο ~30% και στο τέλος το πως μπλέκουν όλα μαζί. Έτσι δεν θα βλέπαμε 5λεπτα τον κάθε ήρωα κάθε Κυριακή, θα χορταίναμε με 20λεπτα που θα προχωρούσαν και την πλοκή. Αλλά βέβαια τι να αφήσεις εκτός χωρίς να ξενερώσεις το κοινό; Ήδη γκρινιάζουν που περιμένουν τόσους μήνες να ξαναδούνε πχ Τζον και Ντάνι, που να τους έλεγες να περιμένουν κοντά 2 χρόνια για να ξαναδούνε τους αγαπημένους τους χαρακτήρες... Βέβαια στα επόμενα βιβλία αυτό γίνεται, αναρωτιέμαι τι θα κάνουν τότε.

Edited by heiron
  • Like 1

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wordsmith

243

• heiron

232

• Eugenia Rose

100

• Sonya

78

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα πιρούνια.

Once in London, Esmé started to pursue a career in modeling, posing for lingerie label 'Agent Provocateur' in their 2003 campaign, and going on to record vocals for two tracks on their album Peep Show. While attending university, Esmé started performing in neo-burlesque and cabaret shows, and has performed in them across the globe. Her signature show was 'White Wedding' in which she burst out of a giant wedding cake.

attachicon.gifeSME12.jpg

Επίσης ο Γιώργος την έκανε add στο facebook για φίλη, ν' ανησυχήσω; :p

Edited by Eugenia Rose

Προειδοποιώ, αν δεν έχεις διαβάσει το τόπικ, ότι το 6ο δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο τα δύο προηγούμενα.

Τό 'χω διαβάσει. Ε, να μην αργοπορήσουν και σε κάνα επεισόδιο;

Πάντως αργοκίνητη η 3η σεζόν. Ακόμα δεν παντρεύτηκαν το βλαμμένο και η Μάρτζορι, που το είχαν δηλώσει από το τέλος της 2ης. Για να μην πω για τον Jon Snow όπου δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα στην ουσία.

Κοίτα, επειδή και στο βιβλίο έτσι αργά το πάει ο Τζον (και πιο πολύ), μια χαρά το προχώρησαν για σειρά. Επίσης τον γάμο του σκατόπαιδου τον φυλάνε, ε, πώς να το κάνουμε, μεγάλο γεγονός. Καλά το πάει από ρυθμό, πίστεψέ με, θα τα προλάβει όλα μια χαρά.

Καλά, δε λέω ότι και οι άλλες σεζόν πήγαιναν και πολύ πιο γρήγορα, απλά αυτός ο ρυθμός συνεχίζεται και ξεφυτρώνουν και άλλες storylines από πάνω και πήζουμε.

Το θέμα Τζόφρι-Σάνσα υπήρχε λόγος να παγώσει από ένα σημείο και μετά, διότι μας τελειώνανε οι δύο πατεράδες που είχαν κυρίως σχεδιάσει το προξενιό. Ενώ με τη Μάρτζορι δε βλέπω να υπάρχει λόγος εξίσου σοβαρός για να καθυστερούν, εκτός του ότι το στέμμα έχει μπατιρήσει και πού να πληρώνει τώρα γάμους βασιλικούς.

Ο Τζον Σνόου πώς προχώρησε δηλαδή; Και τώρα όσο να 'ναι αιχμάλωτος είναι, δεν τον εμπιστεύονται, απλά τα έχει φτιάξει και με την τσιλιβήθρα, αφού μας πρήξασι όλη τη 2η σεζόν "θέλεις-δε θέλω".

Από μάχες στο μέτωπο Robb-Tywin έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε δει καμία και ο Stannis έχει μπει στο ψυγείο για την 3η σεζόν.

Με την Άρυα και τον Μπραν έχουμε καινούρια πράγματα, αλλά δεν είναι και ακριβώς δικές τους οι storylines που προχωράνε, πιο πολύ προστίθενται νέοι χαρακτήρες και παρακολουθούμε αυτούς.

Για κάτι τέτοια δε διαβάζω τα βιβλία: φαντάσου αν είναι ακόμα πιο αργά από τη σειρά. Δε με πειράζει, στη σειρά, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.

Και ναι, τα πιρούνια: το φάντασυ στοιχείο, δράκους κλπ, να το φάμε ως φάντασυ, αλλά να έχει κάνει και την έρευνά του ο συγγραφέας, να έχει κρατήσει τα υπόλοιπα γνωρίσματα του μεσαίωνα, γιατί αρχίζει να φαίνεται λίγο σαν τεμπελιά, μην τα επινοούμε όλα επειδή βαριόμαστε να τα ψάξουμε.

Άσχετο: το έχετε προσέξει/κοιτάξει στο imdb πόσο νέος είναι αυτός ο Tormound Giantsbane; Ο ηθοποιός δηλαδή; 34-35 μόνο. Αμφιβάλλω αν ο χαρακτήρας υποτίθεται ότι είναι τόσο μικρός.

Βρε άσε τα πιρούνια στην ησυχία τους :p Έχω διαβάσει συνεντευξεις του Μάρτιν και έχει κάνει πολύ έρευνα. Εξάλλου δεν είναι κανονικός Μεσαίωνας είναι ένας φάντασυ κόσμος που τυχαίνει να είναι ψευδομεσαιωνικός, αυτός δεν σημαίνει ότι τα πιρούνια είναι off.

Edited by Eugenia Rose
  • Like 1

Τι πειράζουν τα πιρούνια όταν στους τίτλους έναρξης της σειράς δείχνει να φτιάχνονται οι πόλεις με κλασσικό steampunk fast forward τρόπο; Έπρεπε να δείχνει να τα φτιάχνουν ανθρωπάκια που λένε Ράου μπούγκια, μαντατουνγκ και μπίλντερ! Έτσι τα έφτιαχναν στον μεσαίωνα! :lol:

Εξάλλου και στον δικό μας μεσαίωνα υπήρχαν πιρούνια. Περισσότερο πιρούνες ήταν, με δύο ακμές, αλλά υπήρχαν. 

• Like 5

Έπρεπε να δείχνει να τα φτιάχνουν ανθρωπάκια που λένε Ράου μπούγκια, μαντατουνγκ και μπίλντερ! Έτσι τα έφτιαχναν στον μεσαίωνα! :lol:

O.T.

Αγαπώ Age of Empires reference :first:  (Φόργκερε; Γουολολοοο...)
  • Like 4

Τόσο δύσκολο είναι μερικά άτομα να κατανοήσουν πως ο κόσμος ενός βιβλίου και συγκεκριμένα φανταστικού έχει κάθε δικαίωμα να μην έχει σχέση με τον πραγματικό, ακόμα και αν χαλά την "αληθοφάνεια"; Υπάρχουν πάντα και τα καθαρά ιστορικά αναγνώσματα για αληθοφάνεια.

• Like 2

Τελικά κατάλαβα τι παίζει με τον Theon!

Επειδή στις συνεντεύξεις έχει καρασποιλεριάσει τη συνέχεια της σειράς, ο Μάρτιν αποφάσισε να τον τρολάρει!   :p

Μέτριο το 7ο επεισόδιο. Ψιλές πληροφορίες από όλα τα μέτωπα. Χτίζουν όμως ωραία σκηνικά για τα επόμενα επεισόδια.

Στους κυρίους χαρακτήρες τώρα, προσπαθούν να χτίσουν ένα προφίλ καλού πονόψυχου ανθρώπου στον Jamie αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει. Για εμένα θα είναι πάντα ο αδερφοφάκης που πέταξε το παιδί από το παράθυρο.

Ο Τζέιμι έγινε μισητός από την αρχή γιατί με το καλημέρα τον είδαμε να προσπαθεί να ξεκάνει ένα αθώο παιδί. Βέβαια αν τον άφηνε να φύγει να πάει να πει τι είδε το αποτέλεσμα θα ήταν πιθανότατα αυτός, η αδερφή-αγαπητικιά του και όλα του τα παιδιά-ανήψια να σφαγιαστούν. Κατά τα άλλα απλά ένα ψώνιο που πετούσε κακιούλες ήταν, στη μάχη δίκαιος, τυπικός στα καθήκοντά του ενώ ο γαμπρός του κεράτωνε την αδερφογκόμενά του επίτηδες δίπλα του κτλ. Βέβαια τον έβαλαν στη σειρά να κάνει κι άλλο-χειρότερο κατά τη γνώμη μου- έγκλημα ώστε να επιβεβαιωθεί πόσο "αχώνευτος" είναι στις 2 πρώτες σεζόν.

Για μένα η σκηνή με τον Τζέιμι είναι από τις πιο αγαπημένες στα βιβλία και καλά δοσμένη στην τιβί. Βέβαια κατά τα άλλα πάλι φιλεριά, πολύ μπλα μπλα και από ουσία λίγα πράγματα. Βέβαια, τσούκου τσούκου μας οδηγούνε εκεί που θέλουν αλλά είναι κουραστικό σε αυτό και στο προηγούμενο να βλέπουμε

συζητήσεις στο παλάτι, κατασκηνώσεις και ετοιμασία γεύματος στην εξοχή κτλ...

Μόλις το είδα κι εγώ και το μεγάλο σοκ ήρθε από τους τίτλους: για πρώτη φορά σε όλη τη σειρά υπάρχει επεισόδιο όπου δεν παίζει η Cersei! Γιατί ρεεεεε! Τα λεφτά μου πίσωωωωω! Να λιποθυμήσω ή να περιμένω να πάρει ο Χατζηγιώργης Nebula;

Γενικώς συμφωνώ ότι έπεσε κυρίως μπλα μπλα και από εξελίξεις λίγα πράγματα. Κάπως ενδιαφέρουσες οι σκηνές με:

-την τσιλιβήθρα να αποκτάει κι άλλονε θαυμαστή. Αυτό δεν το περίμενα. Και από φάτσα τρώγεται, ενώ ο άλλος παραείναι γλυκούλης σε στιλ γατάκι. Ελπίζω να μη σφαχτούν στην ποδιά της γιατί θα είναι κάπως γελοίο.

-τον παππού και τον εγγονό. Ο ένας σε στιλ "πώς θα του το πω τώρα για να μην του φανεί κάπως" και ο γέρος με ύφος "αει παράτα μας ρε βλαμμένο που θέλεις και ενημέρωση".

-το χέρι του Αχώνευτου σε πρώτο πλάνο. Καλό αυτό, πιο ρεαλιστικό απ' ό, τι συνήθως, να δείχνουν και τη συνέχεια του χρατς, όχι μόνο το εντυπωσιακό του πράγματος, την πρώτη πρώτη σκηνή, δηλαδή.

-Gendry + Melissandre. Άντε, να μαθαίνουμε ένας ένας τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχανε πατέρα. Αν και φοβάμαι ότι παρακάτω θα πέσει

κουτούπωμα τύπου Stannis.

Βαρετές οι σκηνές με:

-Robb+Talisa. Πολύ προβλέψιμο, σώωωπα, σαν ελληνική ταινία, ποια είναι η μεγάλη είδηση όταν έχουν πλέον παντρευτεί; Οκ, τον ξετυλίξασι μεν κι αυτόν, αλλά δε φτάνει αυτό για να γίνει ενδιαφέρουσα η σκηνή.

-Theon και σία. Εντάξει, το μάθαμε τι έχουμε να περιμένουμε από αυτή την ιστορία. Άλλο τίποτα; Πατήστε fast forward, παρακαλώ.

-Arya + brotherhood. Προς το παρόν έχουν φερθεί απλά σαν ληστές, πώς δηλαδή να τους εμπιστευτεί η μικρή; Αλλά φοβερό το παίξιμό της εκεί που λέει "death". Κατά τα άλλα σαν να έχει κάπως παχύνει και έχει αρχίσει να παίζει σαν δεσποινιδούλα παρά σαν αλητάκι.

-Bran και λοιποί. Εντελώς άχρηστο.

Λίγο περίεργες οι σκηνές με:

-Tyrion +Shae και Margeory+Sansa. Πολύ τρελή αυτή η κατάσταση και δε χωνεύεται ούτε με το παίξιμο του Peter Dinklage. Καλά, σοβαρά προσπαθεί ο Tyrion να πείσει τη Shae και η Margeory τη Sansa ότι "δεν τρέχει και τίποτα, θα τα βολέψουμε"; Και η Γερμανιδοτουρκάλα σε κάποια στιγμή μου φαίνεται ότι παίζει χάλια.

-Αχώνευτο + ψηλή. Καταρχάς από πού κι ως πού έχει αυτός υποχρέωση να εκτελέσει την αποστολή της Brienne; Δεν έδωσε αυτός την υπόσχεση στην Catelyn. Και δεύτερον,

αυτό ήταν όλο κι όλο με την αρκούδα; Κουβάλησαν όλο αυτό το τσούρμο ηθοποιών από τη μια ήπειρο στην άλλη για τα γυρίσματα με την αρκούδα και ήταν τόσο λίγο τελικά; Καθόλου εντυπωσιακό, ακόμα και αν ξέρεις ότι η αρκούδα είναι αληθινή.

-ξανθούλα + αυτόν με το αϊλάινερ. Απαράδεκτη πλέον, την έχει ψωνίσει για τα καλά. Τι χώνει τη μύτη της παντού; Και πρόσθεσε στους τίτλους της και το "Breaker of chains", ως ψώνιο. Οκ, να τους ελευθερώσουμε, αλλά θέλει και λίγη διπλωματία, μην την ψωνίζουμε και ορμάμε μέσα σ' όλα με το έτσι θέλω. Α ρε κατακαημένε Jorah Mormont, τι έχεις να τραβήξεις...

Χειρότερο από το προηγούμενο, αλλά οκ, ελπίζουμε να κάνει εντυπωσιακό φινάλε η σεζόν.

Ο Τζέιμι δίνει την υπόσχεση στη Μπριεν. Αναλαμβάνει εθελοντικά την υποχρέωση βασικά. Όντως στην τιβί δεν το απέδωσαν καλά και δεν κολλάει όμορφα.

-Theon και σία. Εντάξει, το μάθαμε τι έχουμε να περιμένουμε από αυτή την ιστορία. Άλλο τίποτα; Πατήστε fast forward, παρακαλώ.

Αν νομίζεις ότι ξεμπερδεύει με fast forward you haven't been paying attention...

• Like 1

Ράου μπούγκια, μαντατουνγκ και μπίλντερ!

Χαχαχαχαχαχα Ρε με πέθανες!

Ο Τζέιμι έγινε μισητός από την αρχή γιατί με το καλημέρα τον είδαμε να προσπαθεί να ξεκάνει ένα αθώο παιδί. Βέβαια αν τον άφηνε να φύγει να πάει να πει τι είδε το αποτέλεσμα θα ήταν πιθανότατα αυτός, η αδερφή-αγαπητικιά του και όλα του τα παιδιά-ανήψια να σφαγιαστούν. Κατά τα άλλα απλά ένα ψώνιο που πετούσε κακιούλες ήταν, στη μάχη δίκαιος, τυπικός στα καθήκοντά του ενώ ο γαμπρός του κεράτωνε την αδερφογκόμενά του επίτηδες δίπλα του κτλ. Βέβαια τον έβαλαν στη σειρά να κάνει κι άλλο-χειρότερο κατά τη γνώμη μου- έγκλημα ώστε να επιβεβαιωθεί πόσο "αχώνευτος" είναι στις 2 πρώτες σεζόν.

Για μένα η σκηνή με τον Τζέιμι είναι από τις πιο αγαπημένες στα βιβλία και καλά δοσμένη στην τιβί. Βέβαια κατά τα άλλα πάλι φιλεριά, πολύ μπλα μπλα και από ουσία λίγα πράγματα. Βέβαια, τσούκου τσούκου μας οδηγούνε εκεί που θέλουν αλλά είναι κουραστικό σε αυτό και στο προηγούμενο να βλέπουμε

συζητήσεις στο παλάτι, κατασκηνώσεις και ετοιμασία γεύματος στην εξοχή κτλ...

Για μένα δε χτύπησε και τόσο το σπρώξιμο από το παράθυρο ή το άλλο έγκλημα τη 2η σεζόν, όσο το ότι δεν αφήνει κανέναν ήσυχο και όλους τους προσβάλλει/δουλεύει με κάθε ευκαιρία. Το οποίο συνεχίζεται ακόμα, όσο να' ναι, παρά τις κρίσεις πονοψυχίας που τον έχουν πιάσει τελευταία.

Ποια είναι η σκηνή αυτή που σου αρέσει τόσο πολύ στα βιβλία; Γιατί έχει κάμποσες εδώ ο Αχώνευτος.

Για εμένα είναι από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες αλλά όσο παρεξηγημένος και αν ξέρω πως είναι...ε δεν πετάς ένα παιδάκι από το παράθυρο.

Orel is in the Jorah-zone. (Και από φάτσα χειρότερος και από τον Στάθη Ψάλτη) :p

Edited by Eugenia Rose

Ααααα, κι εγώ νόμιζα ότι θα έχεις μπει να με βρίσεις που σου έθαψα την ξανθούλα :bleh:

Όχι, πείτε μου, είναι σκηνή μάχης αυτή; Οκ, αυτός διακινδυνεύει τη ζωή του για χάρη της κλπ, αλλά στην ουσία είναι κι εκείνος το ίδιο ανίσχυρος μέσα στην αρένα, δε θα της έκανε και τίποτα η αυτοθυσία του αν δεν έμπαιναν στη μέση και οι άλλοι γύρω γύρω.

H αυτοθυσία του έκανε τους άλλους γύρω γύρω να μπούνε στη μέση να βοηθήσουν γιατί αλλιώς θα χάνανε τον πολύτιμο λαννιστεραίο τους. Βtw, αυτή είναι η σκηνή που έλεγα ουσιαστικά.

Edited by heiron
  • Like 1

Ααααα, κι εγώ νόμιζα ότι θα έχεις μπει να με βρίσεις που σου έθαψα την ξανθούλα :bleh:

Καλά που μου το θύμισες! Η Ντάνυ είναι γεννημένη ηγέτιδα και έχει όραμα. Βέβαια το όραμά της είναι πολύ πιο προχώ για την εποχή και μεγαλύτερο από εκείνη. Τώρα έχει πάρει θάρρος με τις επιτυχίες της και γι αυτό έχει και βασιλικό τουπέ. Εγώ δεν αμφιβάλλω πως θα τα φάει τα μούτρα της αργά ή γρήγορα αλλά ο Μάρτιν θα την ξανασηκώσει αφού την ρίξει από το σύννεφο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζόρας έχει να τραβήξει μεγάλο λούκι.  :p

Edited by Eugenia Rose
  • Like 1

Λέτε ο Gendry να αντικαθιστά τον Edric Storm από το βιβλίο; Να έχουν συγχωνεύσει Gendry και Edric από το βιβλίο σε έναν. Γιατί Edric προς το παρόν δεν έχω δει και απ' ότι φαίνεται προς τα κει το πάει η κόκκινη.

Edited by Eugenia Rose

Ναι, έτσι φαίνεται κι από το τρέηλερ του επόμενου μέρους. To κακό είναι ότι με αυτό που κάνουν έχουν αλλάξει εντελώς και το χαρακτήρα της BwB.

Πάρτε κι ένα χιουμοριστικικό σποϊλεροmemeδακοτέτοιο...

179987_526265940755197_1135867191_n.jpg

Edited by heiron
  • Like 1

sibel-kekilli--erotik-publicity-photo.jp

sibel.jpg

Αν ήταν Ισπανίδα θα είχε κάνει καριέρα στον Αλμοδοβάρ και χωρίς την ρινοπλαστική. :p

Πάλι δεν το έχει δει κανείς ακόμα;

Νομίζω ότι γίνονται αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα αυτή τη φορά.

-Φόρτσα Λαννιστερέικο! Ορμάτε-βαράτε-κλωτσάτε-τέικ νο πρίζονερς!

#Έμπαινε, Cersei! Φάτηνε! Άρπαχ' την μπικουτί με μπικουτί! Δάγκωσ' την, που θα σου πει αυτή "we will soon be sisters"!

#Το παιδί μίλησε! Επιτέλους ο Joffrey ξύπνησε σεξουαλικώς! (ΟΥΧΑΧΑ!) Όχι ότι μας έπεισε κιόλας... Πήγα να πέσω από την καρέκλα από την έκπληξη. Γονίδια Αχώνευτου, τι να πούμε.

#Tyrion τρισμέγιστε! Υποκλίνομαι στο συνδυασμό τραγικού/επικού της κατάστασης! Καταρχάς δυόμισι σεζόν τώρα τον βλέπουμε να πίνει σαν σφουγγάρι, αλλά ποτέ δε μεθάει. Εεε, κάποτε έπρεπε να γίνει κι αυτό. Δεύτερον το ξεσπάθωμα προς το βλαμμένο ανίψι. Τρίτον το τετ-α-τετ με τη Σάνσα. Και τέταρτον η φάτσα του όταν γυρίζει και τον κοιτάει η Shae πίσω από το καθαρό κρεβάτι, πολλή πλάκα!

#Και στη μέση ο Tywin ως μπαμπούλας πεθερός να τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, χωρίς να χάνει καθόλου το ούμπερ επιβλητικό στυλ και το ύφος "θα σας σφάξω όλους εγώ αλλά όταν με συμφέρει, μην κοιτάτε που ανέχομαι τα καραγκιοζιλίκια σας".

Κατά τα άλλα, ο Gendry μού φαίνεται ότι μοιάζει λίγο του Σταμάτη. Αλλά κάπως πέσε-πίτα-να-σε-φάω χαρακτήρας. Δε θα έπρεπε να είναι λίγο πιο οργισμένος νέος με τα όσα του έχουν συμβεί στη ζωή του; Και, συγγνώμη,

βδέλλες είναι αυτές;

Κάποιος προσπαθεί πολύ σκληρά να πρωτοτυπήσει, μου φαίνεται. Κάν'τους όλους λουρίδες, αγαπητή Melissandre, δε χρειάζεται τόση ποικιλία.

-

Εεε! Κι άλλη γυμνή σκηνή για την ξανθούλα; Τη ρίξανε...

Αυτός ο Daario Naharis δε με έπεισε, κάπως εξυπνάκιας το παίζει. Και οι άλλοι δύο μάς τελείωσαν γρήγορα. Η Missandei μ' αρέσει πολύ και άντε, βάλτε της καμιά σκηνή ακόμα.

-Η γριά διαβάζει τα ποστ του DinMacXanthi!

-Αργοκίνητες οι σκηνές του χοντρούλη με την κακοποιημένη κορασίδα και το δε-γίνεται-πιο-μπάσταρδο μωρό. Αλλά το τέλος αποζημιώνει.

-Μου έλειψε ο Varys, το ανθρωπάκι της Μισελέν. Αν και κάπου τον πήρε το μάτι μου στους καλεσμένους του γάμου.

-Στερητικό σύνδρομο Αχώνευτου. Άντε και για το επόμενο θα περιμένουμε δύο βδομάδες, το ακούσατε;