heiron Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Πώς δεν το είδαμε, μανίτσα μου; Κοτζαμάν σχόλιο κάναμεν. Κάπως καλύτερο από τα προηγούμενα αλλά το επίπεδο των 5 πρώτων δεν το πλησιάζει. Μου άρεσε που άφησε κάποιους χαρακτήρες εκτός κι έτσι είχαμε μεγαλύτερες σκηνές με τους χαρακτήρες που έδειξε. Δυνατό γυμνό Μελισάνδρα, Ντάνι, ανώνυμη... όλες καλές. Δυνατές ατάκες. Κυρίως η Ολένα, κλασικα. Λέει αυτά που κοροιδεύουμε οι φαν στα ίσια, τρολάροντας τον κόσμο. Εκπλήξεις Επειδή δεν ξέρουμε από τα βιβλία τι ακριβώς θα συμβεί με τον Γκέντρι είχε ενδιαφέρον η σκηνή. Game of thrones moment Αυτός ο Daario Naharis δε με έπεισε, κάπως εξυπνάκιας το παίζει. Κάπως λέει... Ρε ο τύπος είναι ψωνάρα και επίσης τεράστιο καμάκι. Χώρια ότι στο βιβλίο παρουσιάζεται με ακόμη πιο "χτυπητό" στυλ. O Γκέντρι δεν σε χάλασε που δεν ήταν οργισμένος αιχμάλωτος με τους σαδιστές στο Χάρενχαλ και σε χαλάει που δεν είναι οργισμένος φιλοξενούμενος στο παλάτι ένας παραγιός φτωχού σιδερά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Καλά, δεν είδαμε και πολλά από τον Ντάριο ακόμα, του δίνω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Ναι, ξέρω, μπλε μαλλί στο ορίτζιναλ. Με τον Γκέντρι ναι, αλλά τότε ήταν αρχή ακόμα και ίσως δεν είχε προλάβει να αντιδράσει. Τώρα όμως έχει φάει πολλά για να κάνει κι άλλη υπομονή. Με το γυμνό της Ντάνι θα διαφωνήσω καθέτως: είπαμε να είναι άχρηστες και άσχετες οι γυμνές σκηνές, αλλά αυτή παραήταν (άχρηστη και άσχετη). Οι άλλες όντως καλές, αν και κλασικά άχρηστες. Καλά, από όλο αυτό το Λαννιστεροπλακωμπούκωμα η Ολέννα σου έμεινε; Ο Τύριον ο μέγας τίποτα; Και ναι, αυτή η ατάκα της γριάς θα εκπλαγώ πολύ αν υπάρχει και στα βιβλία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 (edited) Που είναι τα μπλέ μαλλιά-μούσια και το χρυσό μουστάκι. Σαν λίγο να τον φλωρέψανε στη φάτσα τον Ντάριο ή με φαίνεται; Edited May 21, 2013 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Εγώ, ίσως περισσότερο κι απ' τα μαλλιά, περίμενα να δω εκείνο το χρυσό δοντάκι... Αλλά φευ Πάντως, κατά τα άλλα, μια χαρά το πέτυχε το ύφος ο Νταάριο. Επίσης, πολύ κρίμα για τον Μπάσταρδο του Τιτάνα, είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και η απόδοση ήταν πολύ καλή... Κρίμα που δε θα τον δούμε παρακάτω, αλλά τι να κάνουμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Μα δε θα ήταν λίγο γελοίος ή έστω άσχημος με μπλε μαλλιά και κυρίως χρυσό μουστάκι και χρυσό δόντι; Ενώ έτσι πείθει για ωραίος, αν πρόκειται να συγκινήσει την ξανθούλα. Άλλο αν εμένα με εκνευρίζει. Άντε και με το μπλε μαλλί ίσως να τρωγόταν, αλλά μάλλον δεν ήθελαν να το ρισκάρουν. Ο Μπάσταρδος του Τιτάνα ποιος ήταν; Ο "kill him first"; Δε μπορώ να πω ότι θα μου λείψει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Κριμα που δεν τον έκαναν έτσι... ...να γελάσει και ο παρδαλός Νταάριο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 (edited) 1. Με το γυμνό της Ντάνι θα διαφωνήσω καθέτως: είπαμε να είναι άχρηστες και άσχετες οι γυμνές σκηνές, αλλά αυτή παραήταν (άχρηστη και άσχετη). Οι άλλες όντως καλές, αν και κλασικά άχρηστες. Όχι, Κέλλυ, όχι. Με το συγκεκριμένο γυμνό και τους λόγους για τους οποίους είναι έτσι η συγκεκριμένη σκηνή, ασχολούμασταν σε όλο το 5ο βιβλίο, μιλάμε για σελίδες επί σελίδων! Αυτό το γυμνό, εκεί ακριβώς, με ακριβώς αυτόν τον τρόπο, έπρεπε να υπάρχει. 2. Τον Νταάριο, (αν κι οκ, μας τα έπρηξε λίγο η Ντάνυ ομολογουμένως...) όλες μας νομίζω, τον φανταζόμασταν όπως τον Κάπτεν Σπάρροου (ναι, με το χρυσό του δοντάκι) κι απλά με μπλε μαλλιά... Είναι πράγματι πολύ σέξυ χαρακτήρας, όσο κι αν δεν το πιάνουνε οι εξωβιβλιακοί Τέσπα, και στο επεισόδιο καλούλης είναι, αλλά οκ, άλλη χάρη το χρυσό δόντι edit: Ο Μπάσταρδος του Τιτάνα ποιος ήταν; Ο "kill him first"; Δε μπορώ να πω ότι θα μου λείψει. Ναι αυτός ήτανε, οκ, η αλήθεια είναι ότι σε κανέναν δε θα λείψει ιδιαίτερα, αλλά ήτανε όντως ένας πάρα πολύ καλοφτιαγμένος χαρακτήρας. edit 2: Κέλλυ (και πάλι) σε περιμένω σε κάνα δυο επεισόδια να έρθεις να αναθεωρήσεις τρία από τα πράγματα που έχεις πει για το προηγούμενο. Χαχαχα Edited May 23, 2013 by Nienor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Daario... Ναι, κι εγώ τον φανταζόμουν έναν ΚΑΠΤΕΝ Τζακ Σπάροου, αλλά και το παρόν τσαχπινογαργαλιάρικο πιπίνι δεν με χάλασε καθόλου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Πάσο. Από το χρυσό δόντι να συμπεράνω ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερος στην ηλικία, όπως ο Τζακ Σπάροου; Όλο σε σιτεμένους γυαλίζει αυτή η Ντενέρυς, τέλος πάντων. Αν όντως σε αυτόν τον Μπάσταρδο του Τιτάνα αφιέρωσε το βιβλίο αρκετές σελίδες για να γίνει "ενδιαφέρων χαρακτήρας", η σειρά τον παραξεπετάει στο τσακ μπαμ. Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι και γενικά θα πηγαίνει πιο γρήγορα η σειρά από το βιβλίο (γι' αυτό δε διαβάζω τα βιβλία, γιατί θα παραείναι αργοκίνητα). Τον Αχώνευτο δε θα τον ξαναδούμεεεεε (;)! Τουλάχιστον όχι στο επόμενο. Αλλά φοβάμαι πως ούτε στο τελευταίο. Καλάαα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 E, κι αν δεν τον δούμε, τουλάχιστον είχε την ευγένεια να στείλει ευχές γιατί όσο αχώνευτος κι αν είναι, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι έχει καλούς τρόπους 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Κέλλυ μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο περισσότερο γιατί την επόμενη Κυριακή δεν έχει επεισόδιο. Τη μεθεπόμενη τώρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Κέλλυ μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο περισσότερο γιατί την επόμενη Κυριακή δεν έχει επεισόδιο. Τη μεθεπόμενη τώρα. Το ξέρω, το ξέρω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Α γεια σου!!! Μια χαρά θα του πήγαινε λοιπόν... το παν είναι να έχεις το κατάλληλο attitude για να υποστηρίξεις αυτό το βαρύ επίχρυσο μουστάκι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Δύο πολύ καλά για να μείνουν μόνο στο fb: http://rose-papillon.tumblr.com/post/51062674503/what-they-were-really-thinking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Λέω να το αφήσω εδώ αυτό. http://www.themiddleages.net/life/fork.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Αφού λέει "forks were not common". Τεσπά, εγώ εμπιστεύτηκα την έρευνα της Diana Gabaldon, η οποία λέει στο Outlander (που τοποθετείται τον 18ο αιώνα) ότι τα πιρούνια "για μερικούς αιώνες ακόμα δε θα τα χρησιμοποιούσαν". Και αν "were not common", ίσως να έχει κι εκείνη δίκιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Γιατί το ξαναγυρίσατε στα πιρούνια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Έψαχνα κάτι άλλο και έπεσα πάνω στα πιρούνια. Ε, δεν μπορούσα να το αγνοήσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 ανυπόστατες φήμες Στο a dance with dragons (6 χρόνια αναμονής) και ο μόνος Σταρκ που παθαίνει κάτι είναι ο Jon Snow, και αφενώς μας αφήνει με την αμφιβολία αν θα τη γλυτώσει και β) είναι πλέον skinchanger, δεν πρόκειται να πεθάνει το πνέυμα του όσο ζει ο λύκος του Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Aλλες οικογένειες έχουν παρόμοιες ή και μεγαλύτερες απώλειες στην εξέλιξη της ιστορίας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Ναι αλλά υποτίθεται ότι το κοινό πονάει περισσότερο τους Σταρκ, όχι τις άλλες οικογένειες. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Ένας Στάρκ πονάει όσο εκατό Λάννιστερς (ο Τύριον εξαιρείται). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Ε ναι. ''Κάθε φορά που με πρήζετε τα σκώτια θα σφάζω κι ένα Λάννιστερ'', απειλή είναι τώρα αυτή; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts