Jump to content

Game of Thrones (2011-2017, 2019)

Mort13

Recommended Posts

Ε ναι. ''Κάθε φορά που με πρήζετε τα σκώτια θα σφάζω κι ένα Λάννιστερ'', απειλή είναι τώρα αυτή;

Θα μπορούσε να έλεγε "κάθε φορά που μου τα πρήζετε θα σφάζω και έναν Τούλυ"...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wordsmith

243

• heiron

232

• Eugenia Rose

100

• Sonya

78

Ε ναι. ''Κάθε φορά που με πρήζετε τα σκώτια θα σφάζω κι ένα Λάννιστερ'', απειλή είναι τώρα αυτή;

Όχι. Γι αυτό σιγά σιγά.... :diablo:

Μπαααα, κι εγώ που προτιμώ τους Λάννιστερ δε με πειράζει να αρχίσουν να τους σφάζωσι σιγά σιγά, έστω με δόσεις, άντε, κόψτε κανένα κομματάκι (ακόμα), έστω καμιά μπούκλα της Cersei, να παίρνει σειρά και καμιά μύτη ψηλού και Αχώνευτου, μόνο τον Tyrion μην πειράξετε, καθότι μικρός το δέμας, δε θα μείνει αρκετός για τις άλλες σεζόν.

post-2372-0-08132400-1370031496_thumb.jpg

Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δε θα ξαναδούμε τον γλυκούλη σ' αυτή τη σεζόν...υπομονή.

• Management

Το topic αυτό αφορά την ταινία του GoT. Παρακαλώ για το βιβλίο χρησιμοποιείτε αυτό το topic.

Πρωτάθλημα gameofthronικής γλυκουλιάς: πέρα από ομορφιά, ποιος/ποια είναι ο πιο γλυκούλης/γλυκούλα στη σειρά; Και μην αρχίσετε τα σχόλια περί του αν αυτή η γλυκουλιά ταιριάζει στο ρόλο, άλλο λέω εγώ.

Στην πρώτη θέση εγώ θα έβαζα με διαφορά την Arya, ειδικά όπως είναι στην 2η σεζόν, αδύνατη με κοντά μαλλάκια (διότι στην 3η σεζόν έχει κάπως παχύνει και έχει μάγουλα). Στη 2η όμως, σε μερικές σκηνές, είναι σαν κλωσσοπουλάκι, σαν ανιψάκι του Ντόναλντ :wub: .

post-2372-0-53476400-1370063495.png

Πολύ γλυκούλα επίσης πρέπει να θεωρηθεί και η Daenerys, με το παιδικό-στρογγυλό μουτράκι, ακόμα και την ώρα που λέει "I will show you no mercy".

post-2372-0-61041300-1370063827_thumb.jpg

Και μια δόση την έχει και αυτός εδώ, με το αρκετά παιδικό πρόσωπο και το στόμα που σίγουρα δεν έχει φορέσει ποτέ σιδεράκια.

post-2372-0-07902600-1370064439.jpg

Τουλάχιστον στην 1η σεζόν, που δεν έχει αρχίσει τις κακίες ακόμα.

post-2372-0-30833900-1370064483.png

Να τολμήσω να αναφέρω και αυτόν εδώ; Διότι έχει κάπως αυτό το Άγιος Βασίλης-στρουμπουλό ενός κάποιου είδους γλυκουλιάς, σε κάποιες σκηνές, τουλάχιστον.

post-2372-0-10553700-1370064686.jpg

Και εύφημος μνεία στα λακκάκια του Αχώνευτου (νατος πάλι!), διότι στην ουσία ΔΕΝ παίζουν στην σειρά (τα λακκάκια - όπως και κάτι άλλο επάνω του δεν παίζει μετά το 3ο επεισόδιο της 3ης σ).

post-2372-0-54005800-1370065043.jpg

Edit γιατί ξέχασα αυτόν εδώ. Επειδή το λένε όλοι, δεν τον σκέφτηκα αμέσως.

post-2372-0-84252700-1370065356.jpg

Edited by wordsmith
  • Like 1

Κοίτα, εγώ όταν είδα το ανάπηρο πρώτη φορά (πριν γίνει ανάπηρο), μου ξύπνησε κάτι μητρικά "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΡΑ, ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ!".

Οπότε θα ψηφίσω αυτό το μουτράκι.

bran.jpg

Χμμμ, ας πούμε ότι οκ, τουλάχιστον στην 1η σεζόν, γιατί μετά μεγαλώνει όσο να 'ναι.

Ε, ο μόνος που δεν μεγαλώνει αρκετά είναι ο Ρίκον. Ο Μπραν όντως έχει αλλάξει αρκετά μπαίνοντας στην εφηβεία ενώ και η Άρυα άλλαξε αφού πλέον γίνεται γυναίκα και περνάει την awkward φάση της μέχρι να βρει το στυλ που της ταιριάζει.

Οικογένεια που έχει χάσει ήδη από πέρσι 2 βασικά (και συμπαθητικά θα έλεγα) μέλη της με δολοφονία μάλιστα...

Χμμμ, ας πούμε ότι οκ, τουλάχιστον στην 1η σεζόν, γιατί μετά μεγαλώνει όσο να 'ναι.

Και μεγαλώνει κι η μύτη μαζί, ρε γαμώτο... τελικά όντως δικό μου πρέπει να 'ναι. :p

• Like 1

WHAT THE FUCK HAPPENED TONIGHT???  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :heat:  :heat:  :heat:  :heat:    :dazzled:  :dazzled:  :dazzled:  :stretcher:  :stretcher:

Real time αντιδρασεις κοινου απο το φιναλε του 9ου επεισοδιου (εννοειται εχει spoilers)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8juOpTM3tE

Edited by Mr. R.Carter

Χεχεχε, σήμερα περίμενα, να μη γράψω πρώτη εγώ.

Μωρ' τι γίνεται, χαμός από σχόλια και θαυμαστικά εκεί έξω! Εγώ το είχα μαντέψει, παρ'όλο που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, και δε μπορώ να πω ότι θα προτιμούσα να μη μου το είχαν κάνει spoiler.

Αναλυτικά:

-Σοκ από τα πρώτα δευτερόλεπτα των τίτλων: για πρώτη φορά μετά από 28 (είκοσι οχτώ) επεισόδια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο PETER DINKLAGE! Τα λεφτά μου πίσω! Και ξαναφάγανε και την Cersei, και γενικά όλο το King's Landing τσούρμο. Γέρος, γριά, βλαμμένο, Σάνσα, Μάρτζορι, Βάρυς το ανθρωπάκι της Μισελέν, πάνε όλοι.

-Άντε, επιτέλους η υπόθεση Arya αρχίζει να κινείται λίγο, είχα αρχίσει να την βαριέμαι. Jon Snow επίσης. Αλλά κρίμα για τον

Orell που σκοτώνεται

δεν είχα προλάβει να τον βαρεθώ ακόμα. Τουλάχιστον πρωτότυπο, με το πουλί και το λύκο να συμμετέχουν.

-Μπραν και λοιποί δε μου έλειψαν και κακώς χωρίζονται και δημιουργείται άλλη μία (ακόμη πιο αδιάφορη) storyline με Rickon και Osha.

-Επιτέλους λιγος ντοματοπολτός στα μούτρα του Ser Jorah. Καλές και οι ξιφομαχίες, πολύ σαν χορός, αλλά δεν πειράζει.

-Και το βραβείο του ούμπερ παλιόγερου πάει στον... Καλά, και από το χαρακτήρα του μόνο, θα μας έκανε να υποψιαστούμε ότι δε θα δεχόταν εύκολα την αλλαγή φρουράς/γαμπρού. Από πλευράς γυρίσματος, σαν να έγιναν πολύ γρήγορα όλα αυτά, πολύ χραπ-χρουπ, πριν καταλάβεις τι γινόταν είχαν πέσει κάτω οι μισοί, μετά λίγο δραματικό μπλα μπλα για να πάρουμε ανάσα και ξανά λιάνισμα. Πολλή φάση πάντως ο Μέγας Παλιόγερος, να δω αν θα τον ξαναδείξει και τι θα γίνει παρακάτω με αυτόν... στην επόμενη σεζόν. Το περίμενα, επίσης, εκεί που έλεγε τα ονόματα των κοριτσιών του, ότι κάποιο από αυτά δε θα το θυμόταν.

-Φαντάζομαι τον Μάρτιν πελαγωμένο ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο storylines από τις οποίες πρέπει να κρατάει λογαριασμό, να τσαντίζεται κάποια στιγμή και να αποκεφαλίζει τη μία (με αυτή τη σκηνή) και να της καίει και τον κομμένο λαιμό, όπως ο Ηρακλής της Λερναίας Ύδρας, για να μην ξαναφυτρώσει το κεφάλι. Αν και ο ίδιος λέει άλλα: http://insidetv.ew.com/2013/06/02/game-of-thrones-author-george-r-r-martin-why-he-wrote-the-red-wedding/

-Μπορείτε να μου πείτε αν προσέξατε, στη σειρά, όχι στο βιβλίο, αν ζει ακόμα ο Blackfish; Ήταν ενδιαφέρων τύπος, μη μας τον φάνε κι αυτόν τόσο νωρίς.

Ευτυχώς την άλλη βδομάδα έχουμε Αχώνευτο, γέρο, Τύριον, βλαμμένο και Cersei. Αν ψοφάει κιόλας το βλαμμένο, θα έρθουν στα ίσα τους όλοι αυτοί που λένε ότι σταματάνε να το βλέπουν μετά από αυτό το επεισόδιο.

http://www.youtube.com/watch?v=GCbOjD-eGtU

That was a hell of a party,huh? Το πιο σημαντικό σημείο των πρώτων βιβλίων, επιτέλους στην οθόνη. Salt and bread, regards, amends κτλ κτλ. Έγινε χαμός στο ιντερνέτι.

3x09 το λοιπόν

Εμένα μου είχε μείνει ο Ούμπερ που το πάλεψε και θυμάμαι πως είχα την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει εκεί αν και ήξερα πως ήταν αδύνατο. Στην οθόνη δεν τον είδαμε καν, δεν ήταν καν στο καστ της σειράς φέτος ο ηθοποιός, ούτε και ο ρόλος. Κανένα δεν είδαμε βασικά, είχανε ένα ρεσερβέ τραπεζάκι για το βασιλιά κι ένα για τη μάνα του με τον banner man του ενώ ο θείος είχε πέσει στη λεκάνη(Wordsmith,όταν πέφτει το σύνθημα έχει πάει σε μια γωνιά για κατούρημα,δεν δείχνει να τον σκοτώνουν και το λογικότερο είναι ο ultimate bad ass που είναι ο Blackfish να ξεφύγει από τους νουμπάδες στρατιώτες)... Απλοποίησαν την κατάσταση αλλά έχασε σε επικούρα η σκηνή. Ο Εdmure χαμπάρι δεν πήρε. Παραδόξως κανείς δεν υποπτεύτηκε τίποτα όταν δόθηκε η ομορφότερη για νύφη αν και οκ, υποτίθεται ότι αυτό το σκοπό εξυπηρετούσε...να μην γίνει φασαρία σχετικά με την ασχήμια της νύφης και χαλάσει το σχέδιο.

Πάντως αυτό με την Ταλίσα σημαίνει ότι και στα βιβλία πλέον λίγη σημασία έχει τι γίνεται με τη κυρία Westerling-Stark και το μωρό της.

Ο Ρίκον σα να μίλησε αρκετά ή μου φάνηκε; Τη σκηνη με τον Τζον δεν την θυμόμουν καλά από το βιβλίο, δεν ξέρω τι άλλαξε πάντως καλά το απέδωσαν. Bad ass τύποι η ομάς παίζοντας εκτός έδρας στο κατάμεστο Γιουνκάι, σπουδαία νίκη παρά το γεγονός ότι για μια στιγμή η απόδοση του διπλού είχε εκτοξευτεί. Κρατάνε τους 3 βαθμούς και κοιτάνε μπροστά, κάθε ματς είναι σαν τελικός, "3 εμείς 1013 αυτοί" κλπ ράντομ κλισεδούρες μπάλας.

Ω, και διάλογος:

-He'd kill you with his little finger!
-Is that him?

-No...

-Good! *πάει να τον σκοτώσει*

Edited by heiron
  • Like 2

masStarKre!

Αυτά είναι! Πολύ τον πάω τον Μάρτιν, τα σπάει!

• Like 2

Σαν team Lannister έχω να δηλώσω πως στο σημερινό επεισόδιο τους πετάξαμε 2 γκολάκια εκτός έδρας. Σκορ μέχρι στιγμής3-0. Νομίζω πως κάπου εδώ τελείωνει το ματς και μπορούμε να ασχοληθούμε με άλλα. Next week η Melisadre θα το θέση καλά στον Davos. Αγαπημένη σκηνή.

Αντίδραση DadMacXanthi:

"Τι είν' αυτός ρε!!.. Και τώρα ποιός θα παίξει, εγώ;" 

:roflmao: 

• Like 2

That was a hell of a party,huh? Το πιο σημαντικό σημείο των πρώτων βιβλίων, επιτέλους στην οθόνη. Salt and bread, regards, amends κτλ κτλ. Έγινε χαμός στο ιντερνέτι.

3x09 το λοιπόν

Εμένα μου είχε μείνει ο Ούμπερ που το πάλεψε και θυμάμαι πως είχα την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει εκεί αν και ήξερα πως ήταν αδύνατο. Στην οθόνη δεν τον είδαμε καν, δεν ήταν καν στο καστ της σειράς φέτος ο ηθοποιός, ούτε και ο ρόλος. Κανένα δεν είδαμε βασικά, είχανε ένα ρεσερβέ τραπεζάκι για το βασιλιά κι ένα για τη μάνα του με τον banner man του ενώ ο θείος είχε πέσει στη λεκάνη(Wordsmith,όταν πέφτει το σύνθημα έχει πάει σε μια γωνιά για κατούρημα,δεν δείχνει να τον σκοτώνουν και το λογικότερο είναι ο ultimate bad ass που είναι ο Blackfish να ξεφύγει από τους νουμπάδες στρατιώτες)... Απλοποίησαν την κατάσταση αλλά έχασε σε επικούρα η σκηνή. Ο Εdmure χαμπάρι δεν πήρε. Παραδόξως κανείς δεν υποπτεύτηκε τίποτα όταν δόθηκε η ομορφότερη για νύφη αν και οκ, υποτίθεται ότι αυτό το σκοπό εξυπηρετούσε...να μην γίνει φασαρία σχετικά με την ασχήμια της νύφης και χαλάσει το σχέδιο.

Πάντως αυτό με την Ταλίσα σημαίνει ότι και στα βιβλία πλέον λίγη σημασία έχει τι γίνεται με τη κυρία Westerling-Stark και το μωρό της.

Ο Ρίκον σα να μίλησε αρκετά ή μου φάνηκε; Τη σκηνη με τον Τζον δεν την θυμόμουν καλά από το βιβλίο, δεν ξέρω τι άλλαξε πάντως καλά το απέδωσαν. Bad ass τύποι η ομάς παίζοντας εκτός έδρας στο κατάμεστο Γιουνκάι, σπουδαία νίκη παρά το γεγονός ότι για μια στιγμή η απόδοση του διπλού είχε εκτοξευτεί. Κρατάνε τους 3 βαθμούς και κοιτάνε μπροστά, κάθε ματς είναι σαν τελικός, "3 εμείς 1013 αυτοί" κλπ ράντομ κλισεδούρες μπάλας.

Ω, και διάλογος:

-He'd kill you with his little finger!

-Is that him?

-No...

-Good! *πάει να τον σκοτώσει*

Στον διάλογο που αναφέρεις, παραλίγο να πνιγώ από το γέλιο! Πόσο, μα πόσο αγαπημένος χαρακτήρας ο "The Hound";

Σαν team Lannister έχω να δηλώσω πως στο σημερινό επεισόδιο τους πετάξαμε 2 γκολάκια εκτός έδρας. Σκορ μέχρι στιγμής3-0. Νομίζω πως κάπου εδώ τελείωνει το ματς και μπορούμε να ασχοληθούμε με άλλα. Next week η Melisadre θα το θέση καλά στον Davos. Αγαπημένη σκηνή.

Kανένα ματς δεν τελειώνει πριν το λήξει ο διαιτητής. And as for you Lannisters, judgment time.

http://www.youtube.com/watch?v=W8oBWDKvRnc

• Like 1

Σαν team Lannister ...

Επιτέλους! Καλέ μου άνθρωπε, έλα να σε φιλήσω σταυρωτά!

Το ίντερνετ είναι ξενέρωτο και γεμάτο σταρκάδες.

Σαν team Lannister ...

Επιτέλους! Καλέ μου άνθρωπε, έλα να σε φιλήσω σταυρωτά!

Το ίντερνετ είναι ξενέρωτο και γεμάτο σταρκάδες.

Εεεε! Κι εμείς εδώ τι κάνουμε, μανδάμ; Που έχουμε γεμίσει το fb με καρδούλες αχώνευτες;

Να βάλουμε κανένα πολλ με τους οίκους ή είναι πολύ geeky;

;

Kανένα ματς δεν τελειώνει πριν το λήξει ο διαιτητής. And as for you Lannisters, judgment time.

http://www.youtube.com/watch?v=W8oBWDKvRnc

Δεν έχω δει ακόμα το ένατο επεισόδιο, αλλά δε θα είχα πρόβλημα να δω τον Dredd να εμφανίζεται και να αποδίδει δικαιοσύνη όπως μονάχα αυτός γνωρίζει. Μέχρι και ο Tyrion θα έμπαινε μέσα για διάφορους λόγους, ίσως και η Sansa να μη γλίτωνε (λόγω βλακείας).

Από τις αντιδράσεις, καταλαβαίνω ότι σε αυτό το επεισόδιο θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα σπασμένα όλης της σαιζόν. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!

Η τελευταία σαιζόν, εκτός από μερικές σκηνές (μετρημένες στα δάχτυλα) όπου έγινε πράγματι κάτι αξιομνημόνευτο, θύμιζε έντονα Φώσκωλο! Οπότε, ακόμα κι αν σήμερα το απόγευμα δω να ξεκληρίζονται οι μισές φατρίες, δε νομίζω ότι θα αλλάξω γνώμη για τους σεναριογράφους της σειράς. Πάλι σκατά τα έκαναν. Η γεύση που φαίνεται ότι θα μας αφήσει και αυτή η σειρά, όπως και τόσες άλλες, είναι ότι από την επιφώτιση ενός σεναριογράφου, στο τέλος μας προσφέρουν μια ξεχειλωμένη ιδέα μόνο και μόνο για τα επιπλέον φράγκα.

Και μη βιαστείτε να με πάρετε με τις πέτρες.

Η απόδειξη της Φωσκωλίασης της σειράς φαίνεται σε ολόκληρο το μεγαλείο της, από τις αντιδράσεις όσων παρακολουθούν το 9ο επεισόδιο στο ακόλουθο βίντεο

http://www.youtube.c... ... 8juOpTM3tE

που μας πρόσφερε πιο πάνω ο Mr Carter.

Οι γυναίκες ουρλιάζουν λες και σφάζονται οι ίδιες, ενώ οι άντρες συμπεριφέρονται λες και παρακολουθούν τηλεπωλήσεις για βούρτσες τουαλέτας. Προσέξτε στα 1:04, 2:33, 2:56, 4:18 (οι τύποι κοντεύουν να κοιμηθούν - το μόνο που τους κρατάει ξύπνιους και γελαστούς είναι τα ουρλιαχτά της κοπέλας).

Μέχρι κι ο παππούς στο 2:22 που αναφωνεί "Oh shit! Really?!", δεν κουνάει παρά μονάχα τους μυς του στόματός του, ενώ στο 5:53 ξεκαθαρίζει το που αναφερόταν με τα επιφωνήματά του, όταν λέει το πολύ απλό "That's a lot of people getting killed". Ναι, το ίδιο συμβαίνει και στο Saving private Ryan, αλλά δε βάλαμε τα κλάματα.

Μη μου πει κανείς τίποτα για το 2:04, ενώ ο τύπος στο 5:16 αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει όσα λέω (μερικοί άντρες παρακολουθούσαν το Καλημέρα Ζωή).

Τέλος, μη μου πείτε ότι όσοι μπροστά στις επίμαχες σφαγές αντιδρούν πιο άτονα κι από πεθαμένοι, γνωρίζουν από πριν τι πρόκειται να παρακολουθήσουν. Αποκλείεται αυτό να συμβαίνει με όλους όσους βλέπουμε στο βίντεο.

(και ναι, ξέρω ότι ο Φώσκωλος γράφεται με 'ο', αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα σενάριά του)

Edited by Nirgal

Ρε, δες το και ξανασυζητάμε... εγώ που ήξερα τι θα γίνει, γιατί έχω διαβάσει τα βιβλία (κι αυτό το κομμάτι είναι απλά ΓΑΜΑΤΟ), βγήκα απ' το σπίτι, γιατί δεν άντεχα να το δω... ΞΕΡΟΝΤΑΣ τι θα γίνει και πώς θα γίνει. Κι αναρωτιέμαι σοβαρά αν θ' αντέξω να δω το "κολάζ" την επόμενη Κυριακή.

• Like 2