Guest old#2065 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ευθυμία, το μπαμπ της Κιάρας, με παρέπεμψε εδώ, με καθυστέρηση ετών. Εκείνο το "παραδειγματίστηκαν για καμμιά ώρα" πρέπει να είναι μοναδικό παγκοσμίως. Με έστειλες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Αχ, η Κιάρα ξέρει να κάνει τέτοιες ζημιές! Και σε σας και σε μένα! Για όποιον θέλει συνέχεια, με σεξ και βία, υπάρχουν ακόμη το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Η ατακα "φαγια! βυζια!" ειναι πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω διαβασει η ακουσει εδω και πολυ καιρο!! Ακους εκει "φαγια! βυζια!" Που το σκεφτηκες ρε συ θηριο??? Το εχουν πει ολοι αλλα δεν μπορω να μην το πω και εγω, αφου το σκεφτομαι μονη μου και γελαω σαν την χαζη με τους αλλους να με βλεπουν και να αναρωτιουνται. Δεν εχω το εχω διαβασει ακομα ολο, αλλα οσο διαβασα ηταν αρκετο για να σου πω συγχαρητηρια! Μια ιστορια πρεπει να σε γραπωνει απο την αρχη- απο την αρχη φαινεται πολλες φορες αν θα σου αρεσει κατι η οχι (σε εμενα τουλαχιστον συμβαινει) και η δικη σου αρχη με το ψευδο φιδι που το λενε ζηση ειναι πραγματικα πολλη πετυχημενη! Η ιστορια ειναι εξυπνη,γεματη πηγαιο χιουμορ και ατακες που σε τραβανε να συνεχισεις να διαβαζεις και να αναρωτιεσαι αν θα βρεις κατι τοσο καλο οσο το "φαγια! βυζια!" παραπερα... Επισης ειναι ενα κειμενο που ξαναδιαβαζω κομματια του που μου αρεσαν πιο πολυ και αυτο δεν μου συμβαινει συχνα... δεν εχω ακομα προλαβει να διαβασω πολλα πολλα γραπτα γιατι εχω ενα θεμα χρονου και προσπαθω να αναπληρωσω απουσια χρονων απο το φορουμ, αλλα... να σαι καλα! Μπραβο μπραβο! Ελιωσα να γελαω και να διασκεδαζω και να ναι καλα και η σονυα που ετυχε να αναφερει την ατακα και η κιαρα που μου εδωσε το λινκ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Φιλάκια; Λουλουδάκια; Αστρουλάκια; Για όλα τα προαναφερθέντα κοριτσάκια; (Και τα αγοράκια βεβαίως-βεβαίως...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Μου επιτρέπετε ένα bump; Υπόσχομαι ότι είναι για καλό σκοπό... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Αυτά εδώ έχεις προσπαθήσει να τα εκδώσεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Nope, not yet. Αν και είχα πολύ πιεστική πρόταση. Δεν ενέδωσα, γιατί είχα δει προβλήματα κι ευτυχώς γιατί ο εκδοτικός έκλεισε μετά από ένα-δυο χρόνια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Nope, not yet. Αν και είχα πολύ πιεστική πρόταση. Δεν ενέδωσα, γιατί είχα δει προβλήματα κι ευτυχώς γιατί ο εκδοτικός έκλεισε μετά από ένα-δυο χρόνια. Δεν απορώ για το γιατί είχες δει προβλήματα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naya Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Μόλις τελείωσα το πρώτο μέρος και τρέχω ολοταχώς για το δεύτερο! Ό,τι ήταν να ειπωθεί για την θεικότητα του κειμένου έχει ήδη ειπωθεί... Θυμάμαι σκηνές και φράσεις μέσα στη ημέρα και γελάω μόνη μου... Μια παρατήρηση (δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί): Το ανυπέρβλητο αυτό προσωνύμιο, "Ντερλικοτής", θα έπρεπε να γραφτεί με ω, δηλαδή "Ντερλικωτής". Εφόσον προέρχεται από το ρήμα ντερλικώνω (τι ωραία λέξη, χορταίνεις μόνο που τη λες...) η κατάληξή του πρέπει να είναι κι αυτή με ω (όπως π.χ. πεταλώνω->πεταλωτής, διαδηλώνω->διαδηλωτής, διοργανώνω->διοργανωτής κτλ). Εκτός κι αν έχει γραφτεί έτσι επίτηδες...(για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να συλλάβω). 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 Έι! Πού το ξέθαψες αυτό; (Εντωμεταξύ ο Κόμπες είναι the gift that keeps on giving. Μια φορά το έγραψα, χίλιες φορές το χάρηκα που το έγραψα...) Έχεις δίκιο για την ορθογραφία. Είμαι λίγο ανορθόγραφη είναι η αλήθεια, αλλά είπα, όταν εκδοθεί, θα το πιάσει ο επιμελητής... (και μετά ξεκαβάλησα από το γάιδαρο ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Μόλις τελείωσα το πρώτο μέρος και τρέχω ολοταχώς για το δεύτερο! Ό,τι ήταν να ειπωθεί για την θεικότητα του κειμένου έχει ήδη ειπωθεί... Θυμάμαι σκηνές και φράσεις μέσα στη ημέρα και γελάω μόνη μου... Μια παρατήρηση (δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί): Το ανυπέρβλητο αυτό προσωνύμιο, "Ντερλικοτής", θα έπρεπε να γραφτεί με ω, δηλαδή "Ντερλικωτής". Εφόσον προέρχεται από το ρήμα ντερλικώνω (τι ωραία λέξη, χορταίνεις μόνο που τη λες...) η κατάληξή του πρέπει να είναι κι αυτή με ω (όπως π.χ. πεταλώνω->πεταλωτής, διαδηλώνω->διαδηλωτής, διοργανώνω->διοργανωτής κτλ). Εκτός κι αν έχει γραφτεί έτσι επίτηδες...(για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να συλλάβω). Όχι που δεν θα έκανε like σε αυτό εδώ το ποστ η wordsmith Απορώ δε πως και δεν το είπε νωρίτερα η ίδια. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 1, 2015 Author Share Posted October 1, 2015 (edited) Πάμε να μετρήσουμε αντίστροφα ως το ΦantastiCon; Υπάρχει λόγος. Όχι πολύ σοβαρός, αλλά τι σοβαρότητα να περιμένει κανείς από τον Κόμπες τον Ντερλικωτή; Edited October 1, 2015 by Naroualis 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 2, 2015 Author Share Posted October 2, 2015 Και ο λόγος, από τα χείλη του ίδιου του Κόμπες: "Εκατό αντίτυπα του Ρουμπινιού του Ντεό-Νταό, του πρώτου επεισοδίου στις περιπέτειές μου, θα διανεμηθούν δωρεάν κατά τη διάρκεια του ΦantastiCon, του 1ου Συνεδρίου αποκλειστικά για το Φανταστικό. Ψάξτε με στο τραπέζι του Συλλόγου Τόλκιν, ο οποίος μεγαλόψυχα, αν και πιο πολύ της επικής πλευράς του φάνταζι, θα με φιλοξενήσει. Όποιος δεν πάρει, έχασε. Άλλα αντίτυπα δεν υπάρχουν τυπωμένα!" 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Και από τι ώρα να σας ψάξουμε, εμείς που κανονικά θα έρθουμε πιο αργά το Σάββατο και δεν θέλουμε να το χάσουμε με τίποτα; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 2, 2015 Author Share Posted October 2, 2015 (Θα υπάρχουν και την Κυριακή κομμάτια, καλέ. Επίσης, ειδικά εσύ το ρωτάς αυτό; Ότι ώρα να 'ναι για σένα δε θα τελειώσουν ποτέ!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Ε, όσο χάρηκα για το νέο, άλλο τόσο αγχώθηκα ότι δε θα προλάβω - και χάρηκα ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ με το νέο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Ευχαριστούμε πολύ για τον Κόμπες, Ευθυμία! Η δουλειά είναι πάρα πολύ καλή, το εξώφυλλο ιδιαίτερα χαρακτηριστικό και απεικονίζει πολύ επιτυχημένα την πρώτη σκηνή και φυσικά, ως δωράκι ήταν εξαιρετικό. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Το καταβρόχθισα σε μία καφεδιά (πώς λέμε καθισιά) την Κυριακή το πρωί, και είμαι τρισευτυχισμένη! Ευθυμία μου, πραγματικά ήταν δώρο αυτή η έκδοση, και εύχομαι να δούμε και τα επόμενα τυπωμένα - όχι ως δωράκι πλέον, αλλά κανονικά και με το νόμο, με παρουσίαση και απ' όλα! (Αχ, Ζήση.... ) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted October 7, 2015 Author Share Posted October 7, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ, παιδάκια! Είμαστε και στο Goodreads, για όποιον το χρησιμοποιεί 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts