Jump to content

Ποίηση online


araquel
 Share

Recommended Posts

για να μη δουλευόμαστε, εγώ ένα site έχω να δώσω αυτή τη στιγμή, αλλά είπα να μην το κάνω αποκλειστικά για τον καβάφη, αλλά να είναι ανοιχτό για να προσθέσει όποιος έχει και άλλες ιστοσελίδες με αντίστοιχο περιεχόμενο.

 

λοιπόν, στο site αυτό, το οποίο τιτλοφορείται ως ο επίσημος δικτυακός τόπος του αρχείου καβάφη, μπορεί κάποιος να βρει, εκτός από τα ποιήματά του, και απαγγελίες αυτών, κάτι που μου άρεσε ιδιαιτέρως (και αυτός είναι και ο λόγος που παραθέτω το link αυτό).

 

αν και δεν είναι ο πιο αγαπημένος μου ποιητής, τίποτα δεν μπορεί να "μαυρίσει" τη μέρα μου τόσο επιδέξια όσο η έλλη λαμπέτη διαβάζοντας την πόλη.

 

 

υγ προς moderators: δεδομένου ότι φέρει τον χαρακτηρισμό "επίσημος δικτυακός τόπος", πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίθεται ζήτημα καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων για τις απαγγελίες - για τις οποίες δεν γνωρίζω άμα υπάρχουν κατοχυρωμένα πνευματικά δικιαώματα και σε ποιον. βασισμένος σε αυτή τη λογική παρέθεσα το site εδώ.

Edited by araquel
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..