Jump to content

Μαθήματα συγγραφής εφ από τον Jeffrey A. Carver


Recommended Posts

Ο Jeffrey A. Carver παραδίδει εδώ μερικά πολύ ωραία και ενδιαφέροντα μαθήματα σε επίδοξους συγγραφείς εφ. Ρίξτε μια ματιά. Αναφέρεται και στα βασικά και στοιχειώδη, αλλά επίσης δίνει συμβουλές και κατευθύνσεις πιο προχωρημένες. Και κυρίως, σε υποχρεώνει να σκεφτείς το έργο σου οργανωμένα, με μια σειρά. Νομίζω θα σας αρέσει.

Link to comment
Share on other sites

Καμιά 40αριά άτομα διάβασαν το μήνυμα και λογικά είδαν το λινκ, έχει κανείς να σχολιάσει τίποτα;

Επίσης, αν υπάρχουν ανάλογα τέτοια λινκ συγγραφής εφ στο ίντερνετ, θα χαιρόμουν να τους ρίξω μια ματιά. Όποιος γνωρίζει λοιπόν...

Link to comment
Share on other sites

How to write από τον βραβευμένο με Hugo και Nebula συγγραφέα SF Robert J. Sawyer. Δεν είναι μαθήματα, περισσότερο μια συλλογή άρθρων πάνω στη συγγραφή αλλά φαντάζομαι θα έχει το ενδιαφέρον του. Το έχω αρκετό καιρό στα bookmarks μου χωρίς να το έχω τσεκάρει. (Δεν έχω διαβάσει καθόλου Sawyer αλλά έχω ακούσει ότι έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Το γεγονός ότι το link του site του είναι SFwriter.com, μάλλον επαληθεύει αυτή την άποψη :tongue: )
Link to comment
Share on other sites

Είναι από τα καλύτερα σεμινάρια συγγραφής στο Internet που έχω διαβάσει. Πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα ιδιαίτερα ελκυστικό. Όσον αφορά στα παρόμοια links απλά μπορεί όποιος θέλει να βάλει στο google την φράση "how to write a novel" και θα βρει ένα πλήθος από sites με προτεινόμενες μεθοδολογίες από συγγραφείς. Επίσης, το έχω γράψει και σε άλλο topic, μπορείτε να δείτε την σελίδα του dramatica, ενός λογισμικού που σκοπό έχει να οργανώσει τις ιδέες βήμα προς βήμα κάθε επίδοξου συγγραφέα ώστε να φτάσει σε μία ολοκληρωμένη δομή του έργου του. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και ενδιαφέρον.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..