DinoHajiyorgi Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 (edited) Αυτό είναι αστυνομικό θρίλερ ρε παιδιά (συν ότι δεν έχει βγει ακόμα... ) 1) Ο τόνος στο θρίλερ. 2) Είναι καλτιά, που συζητιέται και από άλλους στο φόρουμ. Εγώ δεν έχω δει τα ορίτζιναλ. 3) Το φόρουμ κοιτάζει στο μέλλον, και το τόπικ στις κοπέλες που έρχονται. 4) H Rooney Mara έπαιζε και στο remake του A Nightmare on Elm Street. 5) Εσένα τι ακριβώς σε χαλάει κύριε wannabe moderator; Edited January 13, 2011 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Είναι κοκκαλιάρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 (edited) Είναι κοκκαλιάρα Και ψηλές και ζουμπουρλούδες τις θέλεις; Αλά τζαπάν-ντιζάιν;! Η Rooney Mara στο Nightmare: Edited January 13, 2011 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradise Lost Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) ετσι καταντησε η λιζμπεθ?Απο γυναικαρα με κοτσια ναα σε ανορεξικια χλωμιαρα ενα ετσι να της κανεις σπαει.Μεγαλο ξενερωμα τωρα. Edited January 13, 2011 by Dimitraaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) ετσι καταντησε η λιζμπεθ?Απο γυναικαρα με κοτσια ναα σε ανορεξικια χλωμιαρα ενα ετσι να της κανεις σπαει.Μεγαλο ξενερωμα τωρα. Μα το λέει καθαρά από την αρχή του πρώτου βιβλιου ότι η Λίζμπεθ ΕΙΝΑΙ μια ανορεξικιά χλωμιάρα!!! Άσχετα αν μου αρέσει η ηθοποιός ή όχι, σαν επιλογή είναι άψογη για το ρόλο~!!! (Πρέπει να κάτσω να δω τα Σουηδικά... θα τα βρω κάπου με υπότιτλους;; ) Edited January 13, 2011 by SpirosK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradise Lost Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 ετσι καταντησε η λιζμπεθ?Απο γυναικαρα με κοτσια ναα σε ανορεξικια χλωμιαρα ενα ετσι να της κανεις σπαει.Μεγαλο ξενερωμα τωρα. Μα το λέει καθαρά από την αρχή του πρώτου βιβλιου ότι η Λίζμπεθ ΕΙΝΑΙ μια ανορεξικιά χλωμιάρα!!! Άσχετα αν μου αρέσει η ηθοποιός ή όχι, σαν επιλογή είναι άψογη για το ρόλο~!!! (Πρέπει να κάτσω να δω τα Σουηδικά... θα τα βρω κάπου με υπότιτλους;; ) δεν εχω διαβασει τα βιβλια.Αλλα οποιος εχει δει τις ταινιες απλα δεν μπορει να φανταστει την λιζμπεθ αλλιως,η σουηδεζα ηθοποιος πραγματικα εχει δωσει τελεια ερμηνεια.(Βεβαιως κ θα τα βρεις) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 (edited) H σουηδεζα ηθοποιος πραγματικα εχει δωσει τελεια ερμηνεια. Να μη χαλάσω χατήρι, ιδού και η πρώτη Lisbeth Salander, η Noomi Rapace. Edited January 13, 2011 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 H σουηδεζα ηθοποιος πραγματικα εχει δωσει τελεια ερμηνεια. Να μη χαλάσω χατήρι, ιδού και η πρώτη Lisbeth Salander, η Noomi Rapace. Δεν ξέρω μου αρεσει πιο πολύ η Σουηδέζα, αλλα πιστεύω πως η Mara κάνει τα πάντα για να γίνει ο ρόλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Η Νoomi Rapace ηταν ο,τι ακριβως ειχα στο μυαλο μου οταν διαβαζα τα βιβλια.Δεν μου εχει ξανατυχει με αλλο βιβλιο-ταινια σε τετοιο βαθμο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Η Νoomi Rapace ηταν ο,τι ακριβως ειχα στο μυαλο μου οταν διαβαζα τα βιβλια.Δεν μου εχει ξανατυχει με αλλο βιβλιο-ταινια σε τετοιο βαθμο! Από οτι βλέπω κι εγώ στις εικόνες, είναι όνως αυτό που περιγράφει το βιβλίο. Τυχαίο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 H σουηδέζα ήταν όντος ΘΕΑ και γυμνασμενη και κορμάρα (όπως το απαιτούσε ο ρόλος-υπερβολικα αδύνατη και γυμνασμενη (ακρίδα-φέτες) γιατί υποτίθεται ότι έχει κάνει και μποξ τοοοοοοοοοοόσα χρόνια). Τώρα το άλλο το απολιφάδι που βάλατε Τσουκ, Οχι, Με τίποτα όμως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 The Three/The Four Musketeers - The Towering Inferno - Eyes of Laura Mars - Supergirl - The Handmaid's Tale. Faye Dunaway Δεν την ασχήμηναν τα γηρατειά (σήμερα κλείνει τα 70), την ασχήμηναν οι πλαστικές επεμβάσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Λίγο Kaley Cuoco update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 Scully, μου λείπεις. Gillian Anderson. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Τι έπαθε αυτή καλέ;; Ήταν ωραία κάποτε!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Πες τα, ρε Σπύρο! Σαν τσατσά δεν μοιάζει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 Πες τα, ρε Σπύρο! Σαν τσατσά δεν μοιάζει; Ναι, ΤΩΡΑ δεν σας αρέσει. Λες και είδαμε παλιότερα να την παραδέχεστε. Εμένα μου αρέσει, αλλά δεχόμαστε απόψεις και από @#$%&. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Απο το λαιμο και πανω μια χαρουλα (να'ναι καλα το ιλιγγιωδες βλεμμα) Απο σωμα, μητε για σουπα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Η πανέμορφη Taylor Cole απ' το The Event... Μαμά, νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Και 1,74. Κάτι γίνεται και για μένα μαμά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Η πανέμορφη Taylor Cole απ' το The Event... Ντροπή. Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύευται να είναι κανείς τόσο όμορφος. Ντροπή δηλαδή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Σε κατάταξη μπαίνει κάτω απ' την Αντζελίνα μου, αλλά δεν θα την έδιωχνα απ' το κρεβάτι μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 ASSAULT GIRLS (2009) Meisa Kuroki Rinko Kikuchi Hinako Saeki Αφιερωμένο στην Ευγενία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Η πανέμορφη Taylor Cole απ' το The Event... Ντροπή. Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύευται να είναι κανείς τόσο όμορφος. Ντροπή δηλαδή. Ο λόγος που θα ανακοινωνα στη μανουλα μου οτι αποφασισα να γινω bi, η απάντηση στην απορια του αντρα μου αν αγορασα καινουρια εσωρουχα και τα αφησα πεταμενα στο κρεβατι ("όχι μωρο μου, πέρασε η Taylor για καφε και, ξερεις, το ενα εφερε το αλλο, κι ευτυχως δηλαδη που το κρεβατι ειναι αντοχης..."), η αιτιολογικη εκθεση στην ποινικοποιηση της ομορφιας....Αυτο δεν ειναι κοριτσι, η επιτομη των ειδικων ποινικων νόμων ειναι (όπλο μαζικης καταστροφης, σκληρο ναρκωτικο, οργανωμενο εγκλημα-μόνο οι λαθρομεταναστες λειπουν!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 23, 2011 Author Share Posted May 23, 2011 Jennifer Lawrence. Έχουμε μια νέα Mystique στο X-Men: First Class. Πως σας φαίνεται σε σύγκριση με την υπέροχη Rebecca Romijin; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts