Sonya Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Ας προσθέσω κι εδώ κάποιες κυρίες που λείπουν... Clash of Titans, Sliver, Caprica και πολλά άλλα. Polly Walker Γιατί μια γυναίκα μπορεί να είναι πανέμορφη και σέξι χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσει και χωρίς να χάνει την γλυκύτητά της Sweeny Tod, Alice in Wonderland, άπειρες ταινίες φαντασίας, σύντροφος του Tim Burton, γιατί εδώ και 61 σελίδες λείπει απ' τις ορμόνες η Elena Bohnam Carter; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 Moon Bloodgood. Τώρα και στο Falling Skies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHunter-Writer Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 (edited) Sweeny Tod, Alice in Wonderland, άπειρες ταινίες φαντασίας, σύντροφος του Tim Burton, γιατί εδώ και 61 σελίδες λείπει απ' τις ορμόνες η Elena Bohnam Carter; Μήπως γιατί δεν βλέπεται; Edited August 27, 2011 by TheHunter-Writer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 (edited) Μήπως γιατί δεν βλέπεται; Edited August 27, 2011 by Nienor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 Sweeny Tod, Alice in Wonderland, άπειρες ταινίες φαντασίας, σύντροφος του Tim Burton, γιατί εδώ και 61 σελίδες λείπει απ' τις ορμόνες η Elena Bohnam Carter; Την είχα εδώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Μήπως γιατί δεν βλέπεται; Θεά η Helena! Η εικόνα είναι από το Merlin όπου ενσάρκωνε τη Morgana LeFey, ε, Κιάρα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 H Helena είναι η πρώτη κυρία Jester, by the way. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Θεά η Helena! Η εικόνα είναι από το Merlin όπου ενσάρκωνε τη Morgana LeFey, ε, Κιάρα? Γιαπ Και παρόλο που το όλο Μέρλιν θέμα... χμμμ.. δεν το βρίσκω κι ό,τι καλύτερο, η Έλενα είναι υπεροχότατη εκεί (Άκου δε βλέπεται... τσκ τσκ τσκ ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 (edited) Θεά η Helena! Η εικόνα είναι από το Merlin όπου ενσάρκωνε τη Morgana LeFey, ε, Κιάρα? Γιαπ Και παρόλο που το όλο Μέρλιν θέμα... χμμμ.. δεν το βρίσκω κι ό,τι καλύτερο, η Έλενα είναι υπεροχότατη εκεί (Άκου δε βλέπεται... τσκ τσκ τσκ ) Nαι, οι μόνες που μου άρεσαν πραγματικά σε κείνο το Μερλιν ήταν η Helena και η εξ ίσου άπαιχτη Miranda Richardson σαν Mab. H υπόλοιπη μίνι σειρά ήταν λίγο μπλαχ. Και ο πώς τον λένε, ο βοηθός της Mab είχε τη φάση του. Edited August 27, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Εγώ θα συμφωνήσω με τον αδερφό μου, καθόλου, μα καθόλου δε μου αρέσει αυτή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 Pam Dawber. Μεσουράνησε στην Αμερικάνικη τηλεόραση την περίοδο 1976 με 1982, στην κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας Mork and Mindy. O Robin Williams, ως Μορκ, ο φευγάτος εξωγήινος που είχε να σχολιάσει κάθε τι γήινο, έγινε σταρ με αυτή τη σειρά. Σήμερα η Dawber είναι η σύζυγος του Mark Harmon (του μίστερ NCIS). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Θεά η Helena! Η εικόνα είναι από το Merlin όπου ενσάρκωνε τη Morgana LeFey, ε, Κιάρα? Γιαπ Και παρόλο που το όλο Μέρλιν θέμα... χμμμ.. δεν το βρίσκω κι ό,τι καλύτερο, η Έλενα είναι υπεροχότατη εκεί (Άκου δε βλέπεται... τσκ τσκ τσκ ) Helena και τα μυαλα στο μιξερ! (Ποντος και για το πολυ συγκινητικο φιναλε της στο Μερλιν...Η ομορφια εινι στα ματια αυτου που μας αγαπα!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 4, 2011 Author Share Posted September 4, 2011 Scarlett Johansson - Είναι η Black Widow στους Avengers της Marvel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subdee Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Sweeny Tod, Alice in Wonderland, άπειρες ταινίες φαντασίας, σύντροφος του Tim Burton, γιατί εδώ και 61 σελίδες λείπει απ' τις ορμόνες η Elena Bohnam Carter; Μήπως γιατί δεν βλέπεται; ΙΕΡΟΣΥΛΕ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Scarlett Johansson - Είναι η Black Widow στους Avengers της Marvel. Και χάρη σε αυτή το Iron Man 2 βλεπόταν ευχάριστα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Scarlett Johansson - Είναι η Black Widow στους Avengers της Marvel. Και χάρη σε αυτή το Iron Man 2 βλεπόταν ευχάριστα. Ακομα και την αρχιπατατα το The other boleyn girl την απογειωσε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ok, μέχρι χθες το βράδυ δεν ήξερα ότι θα μπορούσα μετά την Αντζελίνα μου να νιώσω ένα βαρύτατο σφίξιμο στην καρδιά αντιμέτωπη με τόση ομορφιά. Κι όμως, το ένιωσα, ερωτεύτηκα και σας παρουσιάζω την τρίτη κυρία Σόνια. Άμα θέλετε σφ δικαιολογίες, το IMDB είναι όλο δικό σας, εμένα μου την γνώρισε ο House και θα τον αγαπώ ακόμα περισσότερο για πάντα. Katheryn Winnick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Έπαιζε εδώ: http://www.imdb.com/title/tt1129396/ και στο 8ο (ο pinhead να το κάνει) Hellraiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ρε, πες μου, δεν είναι πανέμορφη; Μόνο εγώ την βλέπω έτσι γιατί είμαι ερωτευμένη; Δεν είναι αντικειμενικά θεά; Πες μου, σε παρακαλώ, έχω χάσει τα λόγια μου, τ' αυγά και τα πασχάλια από χθες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ρε, πες μου, δεν είναι πανέμορφη; Μόνο εγώ την βλέπω έτσι γιατί είμαι ερωτευμένη; Δεν είναι αντικειμενικά θεά; Πες μου, σε παρακαλώ, έχω χάσει τα λόγια μου, τ' αυγά και τα πασχάλια από χθες! Στις φωτογραφίες είναι ωραία, αλλά στο House και στο Hellworld δε με είχε τρελάνει (καλά, στο δεύτερο κόντεψα να καταντήσω κατατονικός τόσο χάλια που ήταν). Μάλλον είσαι ερωτευμένη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Από την Ουκρανία και licensed bodyguard. Εγώ παίρνω το μέρος της Sonya πάντως, ανεξαρτήτως ύψους Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ποια Ουκρανία, Καναδέζα είναι η τρίτη κυρία Σόνια κι έχουμε μόλις 3 πόντους διαφορά στο μπόι, ναι, ναι, κι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ναι, ναι, έχουμε κι οι δύο από δύο νταν στο Tae-Kwon-Do, ναι, ναι και νομίζω ότι πρέπει να σταματησω το παραλλήρημα κάπου εδώ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ποια Ουκρανία, Καναδέζα είναι η τρίτη κυρία Σόνια κι έχουμε μόλις 3 πόντους διαφορά στο μπόι, ναι, ναι, κι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ναι, ναι, έχουμε κι οι δύο από δύο νταν στο Tae-Kwon-Do, ναι, ναι και νομίζω ότι πρέπει να σταματησω το παραλλήρημα κάπου εδώ... Κούνια που σε κούναγε: "Etobicoke-born Winnick, who is of Ukrainian descent[1][dead link] and speaks fluent Ukrainian,[2] has appeared in numerous studio films" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ναι, αλλά γεννήθηκε στον Καναδά η θεά μου... Ναι, έχει τα ζυγωματικά της Ουκρανίας, είναι γεγονός αυτό, αχ, είναι τόσο απίστευτα όμορφη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Ναι, αλλά γεννήθηκε στον Καναδά η θεά μου... Ναι, έχει τα ζυγωματικά της Ουκρανίας, είναι γεγονός αυτό, αχ, είναι τόσο απίστευτα όμορφη... Ναι, αλλά καθότι τα γονίδια ΔΕΝ είναι επίκτητα από τον τόπο γέννησης, είναι Ουκρανή. ΤΕΛΕΊΑ. Edited September 19, 2011 by SpirosK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts