DinoHajiyorgi Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 (edited) Η Noomi Rapace (Lisbeth Salander) επιστρέφει το 2012 με το Sherlock Holmes 2 και το Prometheus. Edited December 17, 2011 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Τελικα δεν ειναι κι ασχημη η Νoomi.Αλλα μηπως στη 3η φωτο ειναι η Rachel McAdams και οχι η Noomi; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 Αλλα μηπως στη 3η φωτο ειναι η Rachel McAdams και οχι η Noomi; Είχες δίκιο. Το διόρθωσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 ΡετροΣουηδέζες αγαπημένες. Liv Ullman - The Night Visitor (1971), Lost Horizon (1973) Bibi Andersson - Det Sjunde Inseglet (1957), Quintet (1979) Ε ρε, τι βλέπω! Αυτά είναι Προτιμώ Άντερσον... Δαγκωτή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ρε, πες μου, δεν είναι πανέμορφη; Μόνο εγώ την βλέπω έτσι γιατί είμαι ερωτευμένη; Δεν είναι αντικειμενικά θεά; Πες μου, σε παρακαλώ, έχω χάσει τα λόγια μου, τ' αυγά και τα πασχάλια από χθες! Τετοια καψουρα....Κουκλα ειναι παντως (Αμα το βαψει μαυρο μοιαζει με τη γκομενα του κουμπαρου μου) Amanda Seyfried - Red Riding Hood Σιγα τ' αποξεσταρι....Μονο ματια! Όσα δεν... Γυναικα διχως κωλο, λιμανι διχως μωλο.... Σιγα μην το ζηλεψω το αραχνουφαντο (φαινεται δεν εχω δωσει το στιγμα μου και παρερμηνευομαι) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ρε, πες μου, δεν είναι πανέμορφη; Μόνο εγώ την βλέπω έτσι γιατί είμαι ερωτευμένη; Δεν είναι αντικειμενικά θεά; Πες μου, σε παρακαλώ, έχω χάσει τα λόγια μου, τ' αυγά και τα πασχάλια από χθες! Τετοια καψουρα....Κουκλα ειναι παντως (Αμα το βαψει μαυρο μοιαζει με τη γκομενα του κουμπαρου μου) Amanda Seyfried - Red Riding Hood Σιγα τ' αποξεσταρι....Μονο ματια! Όσα δεν... Γυναικα διχως κωλο, λιμανι διχως μωλο.... Σιγα μην το ζηλεψω το αραχνουφαντο (φαινεται δεν εχω δωσει το στιγμα μου και παρερμηνευομαι) Δε θα συμφωνήσω με την πρώτη πρόταση, αλλά στη δεύτερη +1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 H γυνή ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει χειρολαβές. Άνωθεν και κάτωθεν και ολίγον εις τα πλαϊνά. Παρομοίως ο ανήρ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διαθέτει μαξιλάρι, εμπρόσθια χειρολαβή και οπίσθιες χειρολαβές. Η φύση έδωσε χεράκια στον άνθρωπο για κάποιο λόγο! :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ποστ αφιερωμένο στην Αλεξάνδρα μας: (αν και, η αλήθεια είναι πως κι εμένα οι αραχνοΰφαντες μου δημιουργούν ένα άγχος, θέλω να τις ταΐσω ρε παιδί μου, να τις βοηθήσω κάπως... ειδικά αν είναι πολύ μικρούλες...) Claudia Cardinalle, από μια εποχή που οι γυναίκες ήτανε Γυναίκες στο σινεμά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ποστ αφιερωμένο στην Αλεξάνδρα μας: (αν και, η αλήθεια είναι πως κι εμένα οι αραχνοΰφαντες μου δημιουργούν ένα άγχος, θέλω να τις ταΐσω ρε παιδί μου, να τις βοηθήσω κάπως... ειδικά αν είναι πολύ μικρούλες...) Claudia Cardinalle, από μια εποχή που οι γυναίκες ήτανε Γυναίκες στο σινεμά all time goddess. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Γυναικα διχως κωλο, λιμανι διχως μωλο.... Σιγα μην το ζηλεψω το αραχνουφαντο (φαινεται δεν εχω δωσει το στιγμα μου και παρερμηνευομαι) H γυνή ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει χειρολαβές. Άνωθεν και κάτωθεν και ολίγον εις τα πλαϊνά. Παρομοίως ο ανήρ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διαθέτει μαξιλάρι, εμπρόσθια χειρολαβή και οπίσθιες χειρολαβές. Η φύση έδωσε χεράκια στον άνθρωπο για κάποιο λόγο! :Ρ Εγώ πάντως διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και όπως αλλιώς θέλετε. Τα πιασιματάκια, ψωμάκια, μαξιλαράκια κλπ είναι υπερτιμημένα. Έλεος δηλαδή. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι κοκκαλιάρηδες άνθρωποι γενικά με οστεώδη πρόσωπα (και όχι μαγουλάκια) και κόκκαλα από εδώ και από κει. Αλλά γούστα είναι αυτα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Εγώ πάντως διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και όπως αλλιώς θέλετε. Τα πιασιματάκια, ψωμάκια, μαξιλαράκια κλπ είναι υπερτιμημένα. Έλεος δηλαδή. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι κοκκαλιάρηδες άνθρωποι γενικά με οστεώδη πρόσωπα (και όχι μαγουλάκια) και κόκκαλα από εδώ και από κει. Αλλά γούστα είναι αυτα Πας γυρεύοντας να τα ακούσεις εσύ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Σιγά να μη τα ακούσω κιόλας Αλλά εσύ με τα ασιατικά γούστα \γιατί συγχίζεσαι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Βλέπεις πόση αυτοσυγκράτηση δείχνω και δεν απαντώ, ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Σιγά να μη τα ακούσω κιόλας Αλλά εσύ με τα ασιατικά γούστα \γιατί συγχίζεσαι; Γιατί, σου είπε κανείς ότι ό,τι είναι ασιατικό το ΧΧΧ??? :tease: Ή σου είπε κανείς ότι οι Ασιάτισσες βγαίνουν μόνο σε μία ποικιλία;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Είστε όλοι φάουλ που μετράτε την ομορφιά με νούμερα και μεζούρες. Όταν η εμφάνιση κάποιου/κάποιας μας αρέσει, τα νούμερα να πάνε να... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Εγώ απλά είπα το πόσο υπερτιμημένα είναι όλα αυτά για τα οποία έχουν φάει ένα σκασμό ποστ παραπάνω να σχολιάζουν. Εσύ Μιχ τώρα είδες τα σχόλια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Είστε όλοι φάουλ που μετράτε την ομορφιά με νούμερα και μεζούρες. Όταν η εμφάνιση κάποιου/κάποιας μας αρέσει, τα νούμερα να πάνε να... Τώρα μιλάμε για φωτογραφίες και νούμερα και κάνουμε χαβαλέ. Φυσικά όταν μιλάμε σοβαρά εμπλέκεται και ο χαρακτήρας όλα αυτά είναι ασήμαντα. Πίσω στην αρχική κουβέντα τώρα;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Είστε όλοι φάουλ που μετράτε την ομορφιά με νούμερα και μεζούρες. Όταν η εμφάνιση κάποιου/κάποιας μας αρέσει, τα νούμερα να πάνε να... Τώρα μιλάμε για φωτογραφίες και νούμερα και κάνουμε χαβαλέ. Φυσικά όταν μιλάμε σοβαρά εμπλέκεται και ο χαρακτήρας όλα αυτά είναι ασήμαντα. Πίσω στην αρχική κουβέντα τώρα;; Μιλάω μόνο για την εμφάνιση, έστω κι αν πρόκειται για φωτογραφίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Είστε όλοι φάουλ που μετράτε την ομορφιά με νούμερα και μεζούρες. Όταν η εμφάνιση κάποιου/κάποιας μας αρέσει, τα νούμερα να πάνε να... Τώρα μιλάμε για φωτογραφίες και νούμερα και κάνουμε χαβαλέ. Φυσικά όταν μιλάμε σοβαρά εμπλέκεται και ο χαρακτήρας όλα αυτά είναι ασήμαντα. Πίσω στην αρχική κουβέντα τώρα;; Μιλάω μόνο για την εμφάνιση, έστω κι αν πρόκειται για φωτογραφίες. ΟΚ, για μερικούς ανθρώπους λοιπόν, η εμφάνιση που τους αρέσει είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. Live with it please Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Είστε όλοι φάουλ που μετράτε την ομορφιά με νούμερα και μεζούρες. Όταν η εμφάνιση κάποιου/κάποιας μας αρέσει, τα νούμερα να πάνε να... Τώρα μιλάμε για φωτογραφίες και νούμερα και κάνουμε χαβαλέ. Φυσικά όταν μιλάμε σοβαρά εμπλέκεται και ο χαρακτήρας όλα αυτά είναι ασήμαντα. Πίσω στην αρχική κουβέντα τώρα;; Μιλάω μόνο για την εμφάνιση, έστω κι αν πρόκειται για φωτογραφίες. ΟΚ, για μερικούς ανθρώπους λοιπόν, η εμφάνιση που τους αρέσει είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. Live with it please Αυτοί χάνουν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Είστε όλοι φάουλ που μετράτε την ομορφιά με νούμερα και μεζούρες. Όταν η εμφάνιση κάποιου/κάποιας μας αρέσει, τα νούμερα να πάνε να... Τώρα μιλάμε για φωτογραφίες και νούμερα και κάνουμε χαβαλέ. Φυσικά όταν μιλάμε σοβαρά εμπλέκεται και ο χαρακτήρας όλα αυτά είναι ασήμαντα. Πίσω στην αρχική κουβέντα τώρα;; Μιλάω μόνο για την εμφάνιση, έστω κι αν πρόκειται για φωτογραφίες. ΟΚ, για μερικούς ανθρώπους λοιπόν, η εμφάνιση που τους αρέσει είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. Live with it please Αυτοί χάνουν... Κανείς δε χάνει. Ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Επειδή έπεσε πολύς διάλογος, πειράζει να θυμίσω την Peta Wilson,γνωστή από τη σειρά Nikita; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subdee Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Εγώ πάντως διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και όπως αλλιώς θέλετε. Τα πιασιματάκια, ψωμάκια, μαξιλαράκια κλπ είναι υπερτιμημένα. Έλεος δηλαδή. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι κοκκαλιάρηδες άνθρωποι γενικά με οστεώδη πρόσωπα (και όχι μαγουλάκια) και κόκκαλα από εδώ και από κει. Αλλά γούστα είναι αυτα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Μα ποιός κάνει όλα αυτά τα hug; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Μα ποιός κάνει όλα αυτά τα hug; Το ένα ήταν δικό μου και δεν ξέρω αν ήταν περισσότερο για το πόσο συμφωνώ με Sonya, subdee και υπόλοιπο 95% της ανθρωπότητας, ή για το πόσο πετυχημένο ήταν το Double Facepalm poster. Χρύσα, στο σημείο αυτό πρέπει να πω ότι λατρεύω τις διαφωνίες μας. Αλήθεια, ρε παιδί μου, περνάω καλά όταν διαφωνούμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts