melkiades Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Τι να πω, λίγη τσίπα πια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 (edited) Νομίζω οτι θα προτάξω το απόλυτο επιχείρημα της μιας πλευράς Τη ΜΟΝΙΚΑ Edited December 29, 2011 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Νομίζω οτι θα προτάξω το απόλυτο επιχείρημα της μιας πλευράς Και της άλλης μεριάς είναι η Kate Moss.... (μη #$@@#) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Νομίζω οτι θα προτάξω το απόλυτο επιχείρημα της μιας πλευράς Και της άλλης μεριάς είναι η Kate Moss.... (μη #$@@#) Αχά! Και το είχα απορία ποιοί είναι τελικά αυτοί που τη θεωρούν όμορφη την Kate Moss, που ακόμα και άρθρα που την εγκωμιάζουν έχουν ένα ύφος "εντάξει, όμορφη ακριβώς δεν τη λες, αλλά είναι πολύ στυλάτη κλπ κλπ". Τον έναν τουλάχιστον θαυμαστή τον βρήκαμε... Εγώ ψηφίζω μέση λύση. Ούτε να κρέμονται πατσές από πουθενά, ούτε να φαίνονται τα κόκαλα που εξέχουν. Αυτό το κοκαλιάρικο που είναι τώρα της μόδας νομίζω ότι δείχνει συντηρητισμό=πώς θέλουν κάποιοι πολιτικά ορθοί @#%& τύποι να είναι οι γυναίκες για να μην προκαλούν. Για σκεφτείτε μια ανορεξική, ντυμένη με μεγάλο ντεκολτέ και κοντή φούστα, να παίρνει πόζες προσπαθώντας να φανεί προκλητική/μοιραία/όπως θέλετε πείτε το: μάλλον δεν εμπνέει για κάτι τέτοιο. Ενώ μια τύπου Claudia Cardinale/Sophia Loren στα νιάτα της δε χρειαζόταν και πολύ για να τραβήξει όλα τα μάτια πάνω της, ακόμα και ντυμένη σαν πλύστρα. Καν ι οι άντρες να στρωθούν να κάνουν γυμναστική ή τουλάχιστον να προσέξουν λίγο την εμφάνισή τους και να μην περιμένουν να τρέχουν πίσω τους οι γυναίκες τη στιγμή που αυτοί χλαπακιάζουν τα σουβλάκια και τις πίτσες με το φορτηγό, αραγμένοι στους καναπέδες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Αχά! Και το είχα απορία ποιοί είναι τελικά αυτοί που τη θεωρούν όμορφη την Kate Moss, που ακόμα και άρθρα που την εγκωμιάζουν έχουν ένα ύφος "εντάξει, όμορφη ακριβώς δεν τη λες, αλλά είναι πολύ στυλάτη κλπ κλπ". Τον έναν τουλάχιστον θαυμαστή τον βρήκαμε... Ναι, είναι η Melkiades (αν εννοείς εμένα, μάλλον δεν έχεις διαβάσει τη συζήτηση από την αρχή) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Τα σουβλάκια κι η πίτσα είναι απόδειξη ότι ο άνθρωπος έχει κάνει το ΙQ του τριψήφιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Αυτήν ακριβώς τη συζήτηση την έχω ξαναματαδεί σε άλλο τοπικ. Ίσως στις αντρικές ορμόνες δεν είμαι σίγουρη. Deja vu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Και της άλλης μεριάς είναι η Kate Moss.... (μη #$@@#) ή ίσως η Kate Blanchett Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Ή η Keira Knightley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Προς σύγκριση οι προαναφερθείσες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Το πρώτο και το τελευταίο είναι σακιά με κόκαλα, αλλά λίγα για την Galadriel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Ποστ αφιερωμένο στην Αλεξάνδρα μας: (αν και, η αλήθεια είναι πως κι εμένα οι αραχνοΰφαντες μου δημιουργούν ένα άγχος, θέλω να τις ταΐσω ρε παιδί μου, να τις βοηθήσω κάπως... ειδικά αν είναι πολύ μικρούλες...) Claudia Cardinalle, από μια εποχή που οι γυναίκες ήτανε Γυναίκες στο σινεμά all time goddess. Προσκυνω, στηνομαι στα τεσσερα κι αρχιζω τις μετανοιες....Αγιε μου Φανουρη, τι παιδι ηταν αυτο! Γυναικα διχως κωλο, λιμανι διχως μωλο.... Σιγα μην το ζηλεψω το αραχνουφαντο (φαινεται δεν εχω δωσει το στιγμα μου και παρερμηνευομαι) H γυνή ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει χειρολαβές. Άνωθεν και κάτωθεν και ολίγον εις τα πλαϊνά. Παρομοίως ο ανήρ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διαθέτει μαξιλάρι, εμπρόσθια χειρολαβή και οπίσθιες χειρολαβές. Η φύση έδωσε χεράκια στον άνθρωπο για κάποιο λόγο! :Ρ Εγώ πάντως διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και όπως αλλιώς θέλετε. Τα πιασιματάκια, ψωμάκια, μαξιλαράκια κλπ είναι υπερτιμημένα. Έλεος δηλαδή. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι κοκκαλιάρηδες άνθρωποι γενικά με οστεώδη πρόσωπα (και όχι μαγουλάκια) και κόκκαλα από εδώ και από κει. Αλλά γούστα είναι αυτα Ο καθενας με τα γουστα του. Εγω ως ανατολιτισσα (ισως γι' αυτο να αριστευσα και στο bellydancing ) προτιμω καμπυλες, στηθος, οπισθια και κοιλιτσα (στο αρσενικο). Τα κοκκαλα με τρομαζουν. Οπως λεει κι ενας κολλητος "Να θες να την αγκαλιασεις, να τη γυρισεις μπρουμυτα, να της κανεις κανενα εξτριμ ρε αδελφε, και να φοβασαι οτι θα σου σπασει?" Το πρώτο και το τελευταίο είναι σακιά με κόκαλα, αλλά λίγα για την Galadriel Σ'εκεινη την κωμωδια με τον Γουιλις μια χαρα καμπυλες ειχε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Εγώ πάντως διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και όπως αλλιώς θέλετε. Τα πιασιματάκια, ψωμάκια, μαξιλαράκια κλπ είναι υπερτιμημένα. Έλεος δηλαδή. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι κοκκαλιάρηδες άνθρωποι γενικά με οστεώδη πρόσωπα (και όχι μαγουλάκια) και κόκκαλα από εδώ και από κει. Αλλά γούστα είναι αυτα Ο καθενας με τα γουστα του. Εγω ως ανατολιτισσα (ισως γι' αυτο να αριστευσα και στο bellydancing ) προτιμω καμπυλες, στηθος, οπισθια και κοιλιτσα (στο αρσενικο). Τα κοκκαλα με τρομαζουν. Οπως λεει κι ενας κολλητος "Να θες να την αγκαλιασεις, να τη γυρισεις μπρουμυτα, να της κανεις κανενα εξτριμ ρε αδελφε, και να φοβασαι οτι θα σου σπασει?" :good: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 (edited) Laura Antonelli Γνωστή ως Μαλίτσια (γύρω στο 1975) Edited January 3, 2012 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 (edited) (και όχι μαγουλάκια) Η Julia Roberts είναι η κακιά βασίλισσα στο Mirror, Mirror της δεύτερης Χιονάτης φέτος. Edited January 15, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Για τα δύο τελευταία ποστ: 1) 1η φώτο της κυρίας Αντονέλι: αυτές τις κάλτσες ρε παιδί μου, πάντα τις θεωρούσα απίστευτα ανέραστες... ειδικά όταν είναι στο χρώμα του δέρματος. 2) 2η φώτο Τζούλια: τι απίστευτο φουστάνι! 3) Τελευταία φώτο Τζούλια: τι απαράδεκτο παπούτσι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Mόνο εγώ βρίσκω την Τζούλια πανάσχημη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Mόνο εγώ βρίσκω την Τζούλια πανάσχημη; τώρα ή τότε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Όχι, Μπάμπη, ούτε εγώ την πάω. Μου μοιάζει σαν εκείνες τις κακοφτιαγμένες -εντελώς πλαστικές- κουκλίτσες που κυκλοφορούσαν προ μπάρμπι κι ήταν τρομαχτικές Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Όχι, ρε Μπαμπη, τι μόνο εσύ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Μάλλον είμαστε πολλοί Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Ε καλά, ούτε εμένα μου αρέσει αλλά πανάσχημη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 O Άλεξ τρομάζει κάθε φορά που τη βλέπει. Κι εγώ τη βρίσκω χάλια μαύρα κι άραχνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 O Άλεξ τρομάζει κάθε φορά που τη βλέπει. Κι εγώ τη βρίσκω χάλια μαύρα κι άραχνα. O Άλεξ είναι φοβιτσιάρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Ρε παιδιά, μόνο θεές ή πανάσχημες υπάρχουν; Δηλαδή είναι στην κατηγορία των ασχημότερων γυναικών που έχετε δει; Διότι αν είναι πανάσχημη, τότε θα πρέπει να εφευρεθούν μερικές λέξεις ακόμη στην ελληνική, γιατί υπάρχουν πολλέεεεεες κλίμακες ακόμη προς τα κάτω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts