Nienor Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Έχετε δει ότι η Μόνικα είναι στο 21 έτσι? Και δεν μπηκε κανείς στη διαδικασία να το καμουφλάρει κάπως?! Να δω ποιος θα μας σώσει από την οργή του Σποκ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 η Eva Green στο "Kamelot" είναι ίσως η καλύτερη Morgana που έχω δεί. Κρίμα που κόψανε την σειρά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) Βρε μήπως να άλλαζαν θέση το 7 με το 21; Ή αν δεν γίνεται ας μείνει η θέση του 7 κενή, λέω εγώ τώρα. Edited February 7, 2012 by melkiades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 (edited) Βρε μήπως να άλλαζαν θέση το 7 με το 21; Ή αν δεν γίνεται ας μείνει η θέση του 7 κενή, λέω εγώ τώρα. Κακιούλες κι από σένα Χρύσα; Και με την Σκάρλετ;! [Για να πω την αλήθεια, την γούσταρα περισσότερο ως "παρεξηγημένη teenager", παρά ως την sexy persona που την κατασκεύασαν αργότερα. Έχει όμως κερδίσει αυτή την νέα εικόνα με την αποδοχή των άρρενων καψουρεμένων. Οπότε, εσύ την στοχεύεις γιατί άραγε;] Edited February 7, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Βρε μήπως να άλλαζαν θέση το 7 με το 21; Ή αν δεν γίνεται ας μείνει η θέση του 7 κενή, λέω εγώ τώρα. Κακιούλες κι από σένα Χρύσα; Και με την Σκάρλετ;! [Για να πω την αλήθεια, την γούσταρα περισσότερο ως "παρεξηγημένη teenager", παρά ως την sexy persona που την κατασκεύασαν αργότερα. Έχει όμως κερδίσει αυτή την νέα εικόνα με την αποδοχή των άρρενων καψουρεμένων. Οπότε, εσύ την στοχεύεις γιατί άραγε;] έλα μου ντε, και να θέλει μια μη-κοκκαλιάρα.. τι έπαθες Μελκιάδη;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) Βρε μήπως να άλλαζαν θέση το 7 με το 21; Ή αν δεν γίνεται ας μείνει η θέση του 7 κενή, λέω εγώ τώρα. Κακιούλες κι από σένα Χρύσα; Και με την Σκάρλετ;! [Για να πω την αλήθεια, την γούσταρα περισσότερο ως "παρεξηγημένη teenager", παρά ως την sexy persona που την κατασκεύασαν αργότερα. Έχει όμως κερδίσει αυτή την νέα εικόνα με την αποδοχή των άρρενων καψουρεμένων. Οπότε, εσύ την στοχεύεις γιατί άραγε;] έλα μου ντε, και να θέλει μια μη-κοκκαλιάρα.. τι έπαθες Μελκιάδη;;; Εγώ δεν έχω πει κακή κουβέντα για τη Μόνικα που είναι γυναικάρα όποιο και αν είναι το γούστο σου (κοκκαλιάρικο ή μη κοκκαλιάρικο Σπύρο), να πέσει φωτιά να με κάψει αν πω . Όσο για το πατημένο, δείγμα γυναίκας με το λιγωμένο βλέμμα...δεν έχει να κάνει η γνώμη μου με τις καμπύλες της απλά μου φαίνεται εντυπωσιακά ασήμαντη αυτή η κοπελιά για όλο τον σαματά που γίνεται για πάρτη της. Αυτά. Δεν λέω εγώ κακιούλες Ντίνο. Ποτέ. Βέβαια δεν νομίζω ότι η Σκάρλετ είναι ο τύπος σου Edited February 7, 2012 by melkiades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Βρε μήπως να άλλαζαν θέση το 7 με το 21; Ή αν δεν γίνεται ας μείνει η θέση του 7 κενή, λέω εγώ τώρα. Κακιούλες κι από σένα Χρύσα; Και με την Σκάρλετ;! [Για να πω την αλήθεια, την γούσταρα περισσότερο ως "παρεξηγημένη teenager", παρά ως την sexy persona που την κατασκεύασαν αργότερα. Έχει όμως κερδίσει αυτή την νέα εικόνα με την αποδοχή των άρρενων καψουρεμένων. Οπότε, εσύ την στοχεύεις γιατί άραγε;] έλα μου ντε, και να θέλει μια μη-κοκκαλιάρα.. τι έπαθες Μελκιάδη;;; Εγώ δεν έχω πει κακή κουβέντα για τη Μόνικα που είναι γυναικάρα όποιο και αν είναι το γούστο σου (κοκκαλιάρικο ή μη κοκκαλιάρικο Σπύρο), να πέσει φωτιά να με κάψει αν πω . Όσο για το πατημένο, δείγμα γυναίκας με το λιγωμένο βλέμμα...δεν έχει να κάνει η γνώμη μου με τις καμπύλες της απλά μου φαίνεται εντυπωσιακά ασήμαντη αυτή η κοπελιά για όλο τον σαματά που γίνεται για πάρτη της. Αυτά. Δεν λέω εγώ κακιούλες Ντίνο. Ποτέ. Βέβαια δεν νομίζω ότι η Σκάρλετ είναι ο τύπος σου Μία είναι η Ιταλίδα (και ας γέρασε τώρα) : http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Grazia_Cucinotta H Belluci είναι κακέκτυπο Προσωπική μου γνώμη πάντα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) H Belluci είναι κακέκτυπο Προσωπική μου γνώμη πάντα... Eυτυχώς τα κακέκτυπα στα αλλάζουν τζάμπα, σε ενημερώνω, γιατί μου έτυχε με ένα βιβλίο φέτος. Edited February 7, 2012 by melkiades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 H Belluci είναι κακέκτυπο Προσωπική μου γνώμη πάντα... Σπύρο... run!!! Ο Σαλονικιός έρχεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Eυτυχώς τα κακέκτυπα στα αλλάζουν τζάμπα , σε ενημερώνω, γιατί μου έτυχε με ένα βιβλίο φέτος. Το ξέρω, Όταν λοιπόν βγει από αυτό το λαμπερό κόσμο του photoshop και αφήσει την ορδή σωματοφυλάκων και τη γνωρίσω, θα την αλλάξω Σπύρο... run!!! Ο Σαλονικιός έρχεται. Ο ΠΟΙΟΣ;;; Μασάει και σίδερα αλά Κουταλιανός;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Οι αναγνώστες του περιοδικού Empire ψήφισαν τις 25 πιο sexy ηρωίδες της κινηματογραφικής οθόνης. Με αντίστροφη μέτρηση αυτές είναι: Ένσταση! Αυτή η κατάταξη αφορα μαίηνστρημ ορμόνες και ουχί σου φου φου. Νέο τόπικ πληηζ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Οι αναγνώστες του περιοδικού Empire ψήφισαν τις 25 πιο sexy ηρωίδες της κινηματογραφικής οθόνης. Με αντίστροφη μέτρηση αυτές είναι: Ένσταση! Αυτή η κατάταξη αφορα μαίηνστρημ ορμόνες και ουχί σου φου φου. Νέο τόπικ πληηζ Νομίζεις ότι υπάρχει κάποια που να ΜΗΝ έχει πάιξει σε SFF ταινία;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Οι αναγνώστες του περιοδικού Empire ψήφισαν τις 25 πιο sexy ηρωίδες της κινηματογραφικής οθόνης. Με αντίστροφη μέτρηση αυτές είναι: Ένσταση! Αυτή η κατάταξη αφορα μαίηνστρημ ορμόνες και ουχί σου φου φου. Νέο τόπικ πληηζ Νομίζεις ότι υπάρχει κάποια που να ΜΗΝ έχει πάιξει σε SFF ταινία;; Τι να πω ρε Σπύρο, μάλλον η Μαίριλυν και η Χαίηγουορθ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Οι αναγνώστες του περιοδικού Empire ψήφισαν τις 25 πιο sexy ηρωίδες της κινηματογραφικής οθόνης. Με αντίστροφη μέτρηση αυτές είναι: Ένσταση! Αυτή η κατάταξη αφορα μαίηνστρημ ορμόνες και ουχί σου φου φου. Νέο τόπικ πληηζ Νομίζεις ότι υπάρχει κάποια που να ΜΗΝ έχει πάιξει σε SFF ταινία;; Τι να πω ρε Σπύρο, μάλλον η Μαίριλυν και η Χαίηγουορθ. You knever know. Πρέπει να δούμε στο imdb :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) You knever know. Πρέπει να δούμε στο imdb :p Μαζί σου. "Αρχή σοφίας, imdb επίσκεψη" που λέγανε και οι αρχαίοι (και δεν ξέρω καν τι είναι imdb ) Edited February 7, 2012 by npaps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) www.imdb.com Welcome to a brave new world Edited February 7, 2012 by SpirosK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Οι αναγνώστες του περιοδικού Empire ψήφισαν τις 25 πιο sexy ηρωίδες της κινηματογραφικής οθόνης. Με αντίστροφη μέτρηση αυτές είναι: Ένσταση! Αυτή η κατάταξη αφορα μαίηνστρημ ορμόνες και ουχί σου φου φου. Νέο τόπικ πληηζ Κοίτα τώρα να δεις, Για τη Μαίρυλιν (λιγουλάκι μόνο) αδιαφορώ αλλά η Ρίτα είναι φανταστική! Επομένως, εδώ είναι η θέση της Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Μonkey Business http://www.imdb.com/title/tt0044916/plotsummary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Η ψηφοφορία αφορούσε τους φανταστικούς χαρακτήρες που ερμήνευαν οι ηθοποιοί σε συγκεκριμένες ταινίες και όχι τις ίδιες τις σταρ γενικώς. Και ναι, υπάρχουν mainstream σταρ και ταινίες, αλλά πιο πολλές είναι του φανταστικού. Θα χωρίζαμε τώρα τη λίστα στα δύο; Τόση ανία πια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Μonkey Business http://www.imdb.com/...916/plotsummary Down to Earth http://claudia79.tripod.com/earth.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Νόμιζα ότι αυτό το topic είχε φωτογραφίες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Νόμιζα ότι αυτό το topic είχε φωτογραφίες Καλές οι φωτογραφίες, αλλά λίγοι τολμούν να εκφράσουν γνήσιες ή φο-απόψεις (όλες έχουν την πλάκα τους.) Μερικές μελετημένες αγκωνιές, ειδικά προς τις ζηλιαρόγατες του φόρουμ, μας δίνουν πιπεράτες αντιπαραθέσεις που νοστιμίζουν το λίπασμα. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πώς γίνεται να λέει ότι αυτό το μήνυμα ανεβάσθηκε στις 13:46, ενώ η ώρα είναι 13:17; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Νόμιζα ότι αυτό το topic είχε φωτογραφίες Καλές οι φωτογραφίες, αλλά λίγοι τολμούν να εκφράσουν γνήσιες ή φο-απόψεις (όλες έχουν την πλάκα τους.) Μερικές μελετημένες αγκωνιές, ειδικά προς τις ζηλιαρόγατες του φόρουμ, μας δίνουν πιπεράτες αντιπαραθέσεις που νοστιμίζουν το λίπασμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 H Belluci είναι κακέκτυπο Προσωπική μου γνώμη πάντα... Σπύρο... run!!! Ο Σαλονικιός έρχεται. Kι η Σαλονικια επισης (θα παθω εγκεφαλικο μ' αυτα που ακουω!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Τελευταία φώτο Τζούλια: τι απαράδεκτο παπούτσι! Το'χω δει σε sex shop πλακα πλακα, συνδυασμενο με στολη καμαριερας...Μαλλον ειναι θεμα styling! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts