DinoHajiyorgi Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 (edited) Υποθέτω Sonya από εδώ, κι ένα σχόλιο σου που διάβασα στο facebook, ότι τώωωωρα τέλειωσες την σούπερ σειρά, Battlestar Galactica. Σε ευχαριστώ για τις φωτό και για το πάθος σου. Έξτρα ευχαριστώ και για την αγαπημένη μου Mary McDonnell. Αλλά... περίεργο, που άφησες την Starbuck; Θα έλεγα ότι ήταν περισσότερο του γούστου σου. Ή τα μπερδεύω γιατί απλώς μοιάζετε too much για να υπάρξει έλξη; εδιτ: Μάλλον βιάστηκα να μιλήσω γιατί δεν έχεις τελειώσει. Edited March 19, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Luciana Carro aka Captain Louanne 'Kat' Katraine Leah Cairns aka Lt. Margaret Edmondson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Τελευταία άφησα τη γυναικάρα που αν ήταν πραγματικός άνθρωπος κι όχι χαρακτήρας σειράς, θα κονταροχτυπιόταν με την Αντζελίνα μου για τη θέση της πρώτης κυρίας Σόνια. Υπάρχει μια πιθανότητα να έμενε κι ως μοναδική κυρία Σόνια και να γινόμουν μονογαμική στα γεράματα. Katee Sackhoff aka Captain Kara 'Starbuck' Thrace, Harbringer of Death Εδώ είναι σέξι: Εδώ είναι κουκλάρα: Αλλά ΕΔΩ είναι η δικιά μου κι έτσι τη γουστάρω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Τελευταία άφησα τη γυναικάρα που αν ήταν πραγματικός άνθρωπος κι όχι χαρακτήρας σειράς, θα κονταροχτυπιόταν με την Αντζελίνα μου για τη θέση της πρώτης κυρίας Σόνια. Υπάρχει μια πιθανότητα να έμενε κι ως μοναδική κυρία Σόνια και να γινόμουν μονογαμική στα γεράματα. Αλλά ΕΔΩ είναι η δικιά μου κι έτσι τη γουστάρω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 24, 2012 Author Share Posted May 24, 2012 Carice van Houten - (Melisandre) Game of Thrones Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 Χωρίς Λόγια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Αν δεν διάβαζα το όνομα δεν θα την αναγνώριζα. Είναι κρίμα. Δεν έχω πρόβλημα με την μεγάλη ηλικία, με ενοχλεί όμως η αλλοίωση χαρακτηριστικών στην ψευδαίσθηση διατήρησης μιας περασμένης νεότητας. Σαν να εξαφανίζεται η αληθινή ομορφιά ενός ανθρώπου. Εσείς την αναγνωρίζετε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Κάτι μου λέει αλλά δεν την αναγνωρίζω. Ποια είναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Κάτι μου λέει αλλά δεν την αναγνωρίζω. Ποια είναι; Η Ornella Muti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 :-o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 20, 2012 Author Share Posted August 20, 2012 Lisa Edelstein - House (ναι, δεν έχει αγγίξει το φανταστικό, δεν διώχνουμε όμως τέτοιο μωρό!) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Lisa Edelstein - House (ναι, δεν έχει αγγίξει το φανταστικό, δεν διώχνουμε όμως τέτοιο μωρό!) Είχε ένα δευτερο-τρίτο ρόλο στο "What Women Want", με τον Mel Gibson. Άρα, έστω και ξώφαλτσα, ακούμπησε λίγο fantasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Πάντως η πιο όμορφη στο House νομίζω ότι είναι η "Thirteen", Olivia Wilde: Τι μάτια είναι αυτά... Και είναι λέει φυσική ξανθιά (που τα βάφει καστανά!; πρώτη φορά το ακούω αυτό!). Από εφ έχει παίξει κάτι ρολάκια, λέει, στο Cowboys and Aliens και στο Tron Legacy, οπότε μέσα είμαστε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Οι μισές Σουηδέζες βάφουν τα μαλλιά τους κατράμι από πλατίνα που είναι το φυσικό τους. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Οι μισές Σουηδέζες βάφουν τα μαλλιά τους κατράμι από πλατίνα που είναι το φυσικό τους. :Ρ Ξέρω και κάτι Ελληνίδες που το κάνουν αυτό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Οι μισές Σουηδέζες βάφουν τα μαλλιά τους κατράμι από πλατίνα που είναι το φυσικό τους. :Ρ Ναι, αλλά αυτή είναι Ιρλανδοαμερικάνα. Και γενικά είχα την εντύπωση ότι όλες κάποια στιγμή καταλήγουν στο ξανθό, έστω και μόνο όταν γκριζάρουν για να μη φαίνονται τα άσπρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 27, 2012 Author Share Posted September 27, 2012 Hayden Panettiere Η cheerleader που θα έσωζε τον κόσμο (Heros) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 (edited) H Barbara Eden, ετών 78 περικαλώ, ξαναέβαλε το κοστούμι της Τζίνη (I Dream of Jeannie) για ένα φιλανθρωπικό event στη Βιέννη για το AIDS φέτος το Μάιο. Ναι, είναι 78 ετών! Στις φώτος είναι μαζί με τον Βill Clinton και τη Sarah Ferguson. A, ρε Τζινάρα! Μήπως είναι πραγματικά τζίνι η Barbara? Edited May 29, 2013 by Oberon 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 (edited) Απίθανη! Edited May 29, 2013 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Πολύ γλυκιά! Και θα σας τη σπάσω με: Αυτή είναι classical beauty, όχι κάτι άλλοι ψηλοί και άχαροι βορειοευρωπαίοι γλυκούληδες... Φοβερά μάτια και γενικά όμορφη με ένα στυλ "δυνατό" και πρωτότυπο, αν και κλασικό. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Ε ναι, είπαμε, σού 'ρχεται να τη λιώσεις σαν κατσαρίδα, αλλά είναι πραγματικά όμορφη. (Κέλλυ, όμως βάλε το όνομά της στο ποστ. Και μη βάλεις Σέρσει, ή "αδελφή του Αχώνευτου" ! ). Η κυρία Τζίνι απλά απίστευτη! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 (edited) Φρέσκια Σουφουορμόνη από το πρόσφατο Transformers. Η μικρή Nicola Peltz από το The Last Airbender ενηλικιώθηκε και πλέον είναι κάπως έτσι (και δείχνει να έχει κλίση στα σουφουφου) Χμ, χτες οι εικόνες ήταν οκ αλλά τώρα δεν εμφανίζονται. Πάρτε άλλη μία να καταλάβετε για ποιά μιλάω: NEW ENTRY Και μιας και κάνω έντιτ, να βάλω και την όμορφη κοκκινομάλλα Jessica Chastain που πρωταγωνιστεί στο Interstellar του Νόλαν το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος.(btw, η πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας που είδα στο σινεμά...) Edited August 27, 2014 by heiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Melissa Rauch. Άουτς, μαναμ'! (ποια είναι; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 (edited) Η γυναίκα του Χάουαρντ, η πώς τη λένε, να δεις... Έλα, Ντίνο, σιγά τον γρίφο... edit: Μπερναντέτ. Edited November 19, 2014 by Cassandra Gotha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts