cynical drone Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Αγαπητή ζωή, επέμεινα αρκετά. Κάνε εσύ τώρα μια κίνηση. Αγνοούσα για καιρό τα προσφιλή μας αστέρια που μετατράπηκαν σε κυνικούς και ασυγκίνητους κομήτες και συγκρούονται με τα αιωρούμενα νυχτόβια όνειρα των επίγειων δεσμωτών. Αγαπητή ζωή, επέμεινα αρκετά. Κάνε εσύ τώρα μια κίνηση. Παραπλάνησα και απομάκρυνα το βλέμμα μου από τα σωτήρια όρη που φάνταζαν τόσο μακριά, σαν ένα αδέξια σκισμένο κομμάτι από το κυκλοθυμικό χαρτόνι του ουρανού. Αγαπητή ζωή, επέμεινα αρκετά. Δώσε εσύ τώρα το τέλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Μ' αρέσει αυτό εδώ. Ίσως η μόνη μου ένσταση να είναι πως θα ήθελα στο τέλος να μένει μετέωρο, να μην μιλάει για τέλος, να ζητάει ξανά απλώς μία κίνηση... Θα με χτυπούσε περισσότερο έτσι. Το τέλος είναι τέλος. Στο τέλος [και όχι στη λιποταξία] πάντα της, χμμ, της ζωής δεν είναι η κίνηση, εξ άλλου; Ναι, αυτό είναι, το ότι η τελευταια κίνηση είναι της ζωής μου φαίνεται αυτονόητο, ενώ η εκούσια ακινησία και αναμονή για μια κίνηση της ζωής ενώ το τέλος δεν έχει έρθει ακόμα μου φαίνεται ενδιαφέρουσα, ίσως και σε κάποιο επίπεδο συναρπαστική - νομίζω μάλιστα πως την καταλαβαίνω πια, αν και δεν θα έπραττα έτσι [ποτέ]. Πάντως είναι προσεγμένο, σέβεται τον εαυτό του, κι έχει όμορφες εικόνες. Νομίζω πως θα το θυμάμαι το αδέξια σκισμένο κομμάτι από το κυκλοθυμικό χαρτόνι τ' ουρανού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mformelina9 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Αγαπητή ζωή, επέμεινα αρκετά Κάνε εσύ τώρα μια κίνηση Ναι, λοιπόν με εκφράζει, αλλά το θέμα είναι γιατί να κρύψεις πίσω από τις υπόλοιπες λέξεις σου αυτό που νιώθεις; Μοιάζει σαν έμπλεξες στις λέξεις αυτό που σε κίνησε να τις γράψεις μόνο γιανα το αφήσεις μέσα τους εκεί με παράπονο και να μην σε ακολουθέι πια όπως πριν. Νιώθω ότι αναφέρεται σε συναισθήματα που κι εγώ συναντώ και αποδιώχνω.Και να σου πώ και κάτι , πάνω σάυτό που σχολίασε η Nienna, νομίζω και ο τρόπος που το κλείνεις είναι ακόμη μια ελπιδοφόρα προτροπή αλλά πιό έμμεση και πιο γεμάτη απελπισμένη ελπίδα απ' ότι οι προηγούμενες. Είναι απλά η φυσική κορύφωση της έκλεισής σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts