Nihilio Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 (edited) I feel the walls cave in This is despair's domain It slithers behind walls Comes out with the paint It's a domain of grief Of lives gone awry This is a house of grief Where dead dreams lay It's a house, a home of grief frozen screams, broken dreams It's a house, a grave of dreams devours joys, vomits tears It's the house, where I live standing still, broken will All my life I've lived here Seeing no escape It's a jail I fear Yet here I belong With burning wrath I vow to leave this god damn place Yet I still return to its familiar embrace It's a house, a home of me closed within, emotions reel It's a house, a joyless mill grains souls, powders dreams It's a house, a home of you Free yourself, you've paid your due (burn it down) (burn it down) Burn it down Burn the house, And from its ashes Let the dreams go, fly away Like the phoenix Like the morrow Break the darkness Bring new days ΥΓ: Το παραπάνω γράφτηκε ως στίχοι για τραγούδι. Παρακαλώ να κριθεί ως τέτοιο. Edited September 10, 2007 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Περίμενα ότι είναι τραγούδι πρωτού τελειώσω την ανάγνωση - έχει μια διακριτή μουσικότητα, και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι, όμως, πρόβλημα το γεγονός ότι δε διαφαίνεται μια σταθερή αίσθηση ρυθμού συνέχεια, ενώ και η εναλλαγή ομοιοκαταληξίας και μη το χειροτερεύει, αφού το μέτρο μπορεί να διαστραφεί λίγο μ' έξυπνα παιχνίδια της φωνής. Το lay, ας πούμε, χτυπάει άσχημα μετά το awry σε μια τόσο μελωδική στροφή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercurion Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Εγώ μια μικρή παρατήρηση, μερικοί στίχοι σου, φαίνεται ότι τους έχεις σκεφτεί στα ελληνικά και τους έχεις βάλει λίγο greeklish! παράδειγμα το "All my life i've lived here". Λογικό να γίνεται, απλά σε μερικά σημεία φαίνεται και χτυπάει κάπως. Τουλάχιστον σε μένα! Να ανεβάσεις και ένα mp3 αφού είναι στίχοι για τραγούδι, να μας πεις και τη μελωδία! xixi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Σημερα εχω βαλθει να αποδειξω πως ολοι ενδομυχα θελουν την ποιηση τους, απλα κανουν τους δυσκολους... Και επεσε στα σατανικα μου διχτυα και ο Μιχαλης... χε χε χε... Μου κανει για μεταλ κομματι. Και ως τετοιο δεν ειναι καθολου κακο. Οντως απο την αρχη εχεις την αισθηση πως ειναι μουσικο κομματι γιατι σε προδιαθετει η ομοιοκαταληξια. Ισως να χρειαζοταν η μουσικη πανω στην οποια γραφτηκε για να μπορεσουμε να εχουμε να ολοκληρωμενη αποψη, τωρα δεν ξερουμε ακριβως που παταει καθε στιχος και πως ακουγεται με την μελωδια. Γενικα ειναι ενα κλασικο μεταλ κομματι με αναλογους στιχους και θεμα-ταιριαστο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts