Jump to content

Αναζητούνται εικόνες για Star Wars photomanips


RaspK
 Share

Recommended Posts

Θέλοντας να βελτιώσω κάποια πράγματα που έχω μάθει μόνος μου, αλλά και θέλοντας να βγάλω και κάτι καλό για το κέφι μας, ζητάω τη βοήθειά σας, ειδικά από το moderation team, αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη, για να κάνω μερικές "shopped" φωτογραφίες, όπου θα βάλω το εκάστοτε μέλος στη θέση κάποιου ρόλου από τις ταινίες.

 

Αν όλα βουν καλώς, θα καταφέρω να έχω τουλάχιστον μία πειραγμένη φωτογραφία κάθε κύριου χαρακτήρα που βλέπουμε το πρόσωπό του, ει δυνατόν με όλο το moderation team και όσα μέλη θέλουν και μπορούν, και πιθανώς να χρησιμοποιήσω και κάποιους δευτεραγωνιστικούς ρόλους. Οι χαρακτήρες που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι είτε άνθρωποι είτε όσο πιο ανθρωποειδείς γίνεται, και ειδικά ως προς το πρόσωπο.

 

Να πω εδώ, επίσης, ότι δε φέρω καμία ευθύνη αν δε συμφωνείτε με την επιλογή μου για το χαρακτήρα με τον οποίο θα σας ταιριάξω, καθότι διατηρώ τον τελευταίο λόγο σε αυτό, καθώς και ότι, αν θεωρείται ότι σας προσβάλει μία εικόνα, θα την βγάλω άμεσα από το forum.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ, ως γνωστή ψωνάρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμμετέχω. Αφού ξέρεις πως έχω τρεις τόνους φωτογραφιών, βρες με στο MSN, και ζήτα μου. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Εγω-για οσους δεν ξερουν-ειμαι το αντιθετο.Εχω λιγες φωτογραφιες-λεγε με και ελαχιστες!Αλλα φαση εχει η ιδεα...Μπορει να στειλω απο βδομαδα.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι έχω από φωτογραφίες... Πάντως RAsp θέλω lightsaber και Sith μάλιστα!!! MSN me κάποια στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαρίστως! ^_^

 

Όπως έχω ήδη δείξει σε μερικούς φίλους, έχω ήδη βρει τρόπο να βάλω lightsabre σε φωτογραφία, και χωρίς plug-ins, μάλιστα (το ενδιαφέρον είναι ότι μετά από λίγες μέρες ένα παιδί εξήγησε σ' ένα forum την ίδια ακριβώς τεχνική! :rofl2:). Ιδού και η εικόνα πάνω στην οποία πειραματίστηκα:

dance44_edited_2.jpg

 

Όσο μεγαλύτερη η ανάλυση και η ποιότητα της εικόνας, btw, τόσο καλύτερο το πιθανό τελικό αποτέλεσμα. Εγώ θα δω τι θα μπορέσω να κάνω με τα DVD, αν και δυστυχώς δεν έχω HD-DVD ή Bluray για να έχω καλύτερη πιστότητα και από εκεί...

 

 

ΥΓ.: Για το αστείο της υπόθεσης, ο όλος σαματάς ξεκίνησε όταν βλέπαμε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει μια φίλη από ένα πάρτυ και, βλέποντας όλοι μας αυτή μου τη φωτογραφία (κι έχοντας ξεραθεί στα γέλια, επειδή κάναμε αυτήν τη φιγούρα όσο χορεύαμε), είπα ότι μοιάζουμε να κρατάμε lightsabres, οπότε καρφώθηκε με τη μία στη φίλη μου να φτιάξει την εικόνα με κολλάζ - όταν μου την έδειξε, πολύ απλά μ' έπιασε η τρέλα να καθήσω να την βελτιώσω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..