Jump to content

Ο STORM ξανά στην Ελλάδα


Valtasar
 Share

Recommended Posts

Ο Storm του Don Lawrence κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1985 από την εκδοτική STAR COMICS (της ίδιας ήταν και το Camelot3000 και ο Ερικ Καστέλ). Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και τελικά στην κυκλοφορία βγήκαν μόνο 10 τεύχη (από τα 22 της αυθεντικής έκδοσης) εκ των οποίων τα 4 τελευταία σε χαμηλότερη ποιότητα και τιράζ από τα πρώτα τεύχη.

 

Η κοινότητα του greekcomics.gr ξεκινάει μια προσπάθεια να εκδώσει όλα τα τεύχη του Storm αλλά όχι με τα πρότυπα της παλιάς προσπάθειας της STAR COMICS.

 

Η σειρά θα κυκλοφορήσει σε 11 μηνιαίους τόμους των 2 τευχών έκαστος. Καινούργια μετάφραση κατευθείαν από τα Ολλανδικά (αυθεντική γλώσσα του έργου), δερματόδετη έκδοση 100 φύλλων(με εξωτερικό κάλυμμα), ανώτατη ποιότητα εκτύπωσης σε Α4 μέγεθος, χαρτί 150 γραμμαρίων Velvet.

 

Η σειρά θα βγεί αυστηρά ΜΟΝΟ σε 500 αριθμημένες σειρές και δεν θα διατεθεί στο εμπόριο. Η διάθεση/διανομή θα γίνεται μόνο από την κοινότητα του GreekComics.gr σε συνδρομητική βάση και τιμές καθαρά Εκδότη...

 

Επισυνάπτω τα εξώφυλλα των δύο τευχών που θα έχει ο πρώτος τόμος και μια εσωτερική σελίδα για μια ιδέα του σχεδίου και των κειμένων.

 

Είμαι μέλος της κοινότητάς σας αρκετό καιρό και εκτιμώντας το ύφος και ήθος της παρέας, σκέφτηκα να σας ενημερώσω για μια τόσο ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το Sff.gr είναι η πρώτη κοινότητα που αναγγέλω αυτή την προσπάθεια.

 

:beerchug:

post-803-1189851684_thumb.jpg

post-803-1189852734_thumb.jpg

post-803-1189853013_thumb.jpg

Edited by Valtasar
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά σας αγαπάω.

 

edit: Συγνώμη, αλλά έκανα register στο site σας και αντιμετωπίζω συνεχώς λάθη (δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες, να κάνω πόστ, να ψηφίσω στο poll σας, κτλ) και, δυστυχώς, δεν μπορώ να βρώ το σημείο που αναφέρετε για το Storm. :(

 

Προσωπικά ενδιαφέρομαι για την έκδοση όσο τίποτε άλλο, οπότε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δώσετε από εδώ κάποιο στοιχείο επικοινωνίας (msn, τηλέφωνο, mail, κλπ), θα σας ήμουν ευγνώμον. Αν υπάρχουν ακόμα "θέσεις" για την αγορά των βιβλίων, θεωρήστε μία καλυμμένη από εμένα. Απλά παρακαλώ για κάποιο τρόπο επικοινωνίας.

 

Και πάλι, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.

Edited by TsukasaGr
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στις 10 Νοεμβρίου κυκλοφορεί ο 2ος τόμος της σειράς που περιέχει τα τεύχη :

 

3. Η Φυλή της Ερήμου και

4. Η Πράσινη Κόλαση

 

Επίσης θα περιέχει και 3 ανέκδοτα σχέδια του Don Lawrence.

 

:D

 

post-803-1193486136_thumb.jpg post-803-1193486193_thumb.jpg

Edited by Valtasar
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

παιδια ειμαι ενας αγοραστης του ΣΤΟΡΜ κ σας εγγυωμαι οτι αξιζει τα λεφτα του κ με το παραπανω!στο solaris θα το πουλαγανε 60 ευρω!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..