Jump to content

Write off #33


Naroualis
 Share

Recommended Posts

«Χωρίς συμμετοχές»

 

Άνοιξε τα μάτια της αργά πολύ, τεμπέλικα. Έφερε τα χέρια της στο πρόσωπό της κι έτριψε τα μάτια της με τη δύναμη ενός ενήλικα και το παράπονο ενός παιδιού. Χασμουρήθηκε σαν παιδί και τεντώθηκε σα γυναίκα.

 

Σηκώθηκε από το κρεβάτι, βγήκε στην αυλή, πλύθηκε στη γούρνα με το δροσερό νερό. Χτενίστηκε καθρεφτίζοντας τη μορφή της στο νερό.

 

Αριστερά ήταν το σπίτι, δεξιά τα απότομα βράχια που πυργώνονταν ως τον ουρανό, μπροστά της η πρωινή φασαρία της δασωμένης κοιλάδας. Απαλές νιφάδες έπεφταν στα κεραμίδια. Δεν ήταν χειμώνας, ήταν η ανοιξιάτικη χιονόπτωση της ακακίας πίσω από το σπίτι. Ο αέρας φυσούσε απαλά αλλά επίμονα, στροβιλίζοντας τα κατορθώματα της ανθοφορίας της ακακίας. «Αυτή είναι ζωή», σκέφτηκε. Αυτή είναι ζωή;

 

Και η άλλη; Δεν ήταν ζωή; Όλα αυτά που είχε ως τώρα ζήσει δεν ήταν ζωή;

 

Ένα θόρυβος από το δάσος που απλωνόταν στα ριζά του βουνού τής τράβηξε την προσοχή κι οι βασανιστικές ερωτήσεις ξαναβούλιαξαν πίσω, στο βάθος του μυαλού της. Δεν ήταν ώρα για ενδοσκοπήσεις τώρα. Απλά δεν ήταν ώρα. Με κάθε νεύρο τεντωμένο, έστειλε το βλέμμα της να διαπεράσει το πυκνό, σκούρο φύλλωμα των δέντρων περιμένοντας κάτι που δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει.

 

Έχετε μια εβδομάδα. Καλή επιτυχία!

Edited by Ghost
Προστέθηκε το κείμενο «Χωρίς συμμετοχές».
Link to comment
Share on other sites

Κοριτσάκια, αύριο πρωί λήγει η προθεσμία. Σας φτάνει, γράφετε, ή να του δώσουμε παράταση;

Link to comment
Share on other sites

Σε κοροϊδεύουν ψιλό γαζί κοριτσάκι μου και δεν το έχεις καταλάβει.

Τη μία την είδα χτες σε παραλία νησιού (δεν θα εξειδικεύσω) με μαγιουδάκι, να πετάει πετραδάκια και να πιτσιλιέται με την παρέα της. Δεν μου φάνηκε σε διάθεση "συγγραφής".

Η άλλη επικοινώνησε μαζί μου χτες με πιμί, λέγοντάς μου τα εξής:

 

Γεια σου nikosal

Έκανα όλα τα άλλα project στην άκρη για να επανέλθω με αξιολογήσεις στη λίστα εφ. Ήδη σου στέλνω τις πρώτες 12 αξιολογήσεις και ολοκληρώνω μες την ημέρα άλλα 4 βιβλία

 

Αυτά.....

Link to comment
Share on other sites

Φτου σου,Αρτεμη Ματσα του σουφουφου! :bag:

Αλλα πλακα,πλακα σαν να καθυστερουν τα κοριτσια...

Link to comment
Share on other sites

Αύριο λήγει η προθεσμία. Μια χαρά στην ώρα τους θα είναι και οι δυο τους (or else!)

Link to comment
Share on other sites

E, χμ... Μα πού είναι οι δύο ενδιαφερόμενες να με διαψεύσουν;

Link to comment
Share on other sites

Γράφουν βρε προβοκάτορα για να προλάβουν. Όχι σαν και σένα που γυρίζεις από δω κι απο κεί και κάνεις διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτάξτε να δείτε τι έχει παιχτεί... τα πετραδάκια έχουν γεμίσει το μαγιώ μου τόσο που δε μπορώ να κουνηθώ και να φύγω από την παραλία για να γράψω και τα έπιπλα από γνωστό σε όλους κατάστημα λυόμενων ("καλή τύχη με τη συναρμολόγησηηηηηη......") συν κουβάλημα και καθάρισμα κτλ θα μας καθυστερήσουν μία εβδομάδα ακόμη. Αλλά αυτή την προθεσμία θα την τηρήσουμε, μάλιστα κύριε... διότι δε θα αντέξουμε το διασυρμό δηλαδή, όχι τίποτα άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Και μην ακούσω την συριανή πιπεριά τη φαρμακόγλωσσα να το σχολιάζει, γιατί για το δικό του write off πήρε ουκ ολίγες φορές αναβολές.

Link to comment
Share on other sites

Άλλο το δικό μας write off, δεν ήταν παιχνιδάκι, με θορύβους που ακούγονται από σκοτεινά φυλλώματα, να το ξεπετάξω σε μια δυο μέρες. Συν ότι είχα να κάνω και με τη γραία εκ Χαλκίδος, που έκλαιγε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, "τι θα κάνουμε", "τι θα γράψουμε" και "πώς θα το πάρουν οι άλλοι"; Είδα και έπαθα να τον συνεφέρω να γράψει.

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια, οργανωνόμαστε να τον δείρουμε; Ε; Ε; Θα φέρω σχοινί, να τον δέσουμε, να τον κρεμάσουμε(ανάποδα) ό,τι θέλετε! Και μια βρεγμένη σανίδα. Κι έναν βούρδουλα, με καρφιά επάνω. Να τον δείρουμε, να τον σαπίσουμε! Ε; Τι λέτε; Δε σηκώνει οίκτο το αμετανόητο πρόσωπο! Δράση τώρα! Ξέρετε πως θα με βρείτε. Που-μου και οργάνωση! ;)

 

Είδατε τι έκανε τώρα; Μ'έβαλε και μένα να καρα-σπαμάρουμε το write-off σας! Απαράδεκτο!

Edited by DinoHajiyorgi
Link to comment
Share on other sites

Ορίστε η δική μου συνεισφορά. Ναι, ναι, ξέρω, εκτός συναγωνισμού.

 

Άνοιξε τα μάτια της αργά πολύ, τεμπέλικα. Έφερε τα χέρια στο πρόσωπο κι έτριψε τα μάτια της με τη δύναμη ενός ενήλικα και το παράπονο ενός παιδιού. Χασμουρήθηκε σαν παιδί και τεντώθηκε σα γυναίκα. Σηκώθηκε από το κρεβάτι, βγήκε στην αυλή, πλύθηκε στη γούρνα με το δροσερό νερό. Άρχισε να χτενίζεται καθρεφτίζοντας τη μορφή της στο νερό. Με την αλαβάστρινη βούρτσα που της είχαν χαρίσει στα γενέθλιά της, ξέμπλεξε τα μαλλιά της για ώρες. "Αχ, ωραία μου βούρτσα", μονολόγησε. "Ωραία μου ζωή".

Αριστερά ήταν το σπίτι, δεξιά τα απότομα βράχια που πυργώνονταν ως τον ουρανό, μπροστά της η πρωινή φασαρία της δασωμένης κοιλάδας. Απαλές νιφάδες έπεφταν στα κεραμίδια. Δεν ήταν χειμώνας, ήταν η ανοιξιάτικη χιονόπτωση της ακακίας πίσω από το σπίτι. Ο αέρας φυσούσε απαλά αλλά επίμονα, στροβιλίζοντας τα κατορθώματα της ανθοφορίας της ακακίας. «Αυτή είναι ζωή», σκέφτηκε ξανά.

Ένα θόρυβος από το δάσος που απλωνόταν στα ριζά του βουνού τής τράβηξε την προσοχή κι οι βασανιστικές ερωτήσεις σχετικά με το χτένισμα, το οικολογικό μακιγιάζ και τα ρούχα που θα φορούσε το βράδυ ξαναβούλιαξαν πίσω, στο βάθος του μυαλού της. Δεν ήταν ώρα για ενδοσκοπήσεις τώρα. Απλά δεν ήταν ώρα. Με κάθε νεύρο τεντωμένο, έστειλε το βλέμμα της να διαπεράσει το πυκνό, σκούρο φύλλωμα των δέντρων περιμένοντας κάτι που δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει.

-Έχετε μια εβδομάδα. Καλή επιτυχία!

Η φωνή την τρόμαξε. Γύρισε να κοιτάξει από πού είχε έρθει.

-Ούτε μια μέρα παραπάνω, άκουσε την ίδια φωνή. Πρέπει να τους μαζέψετε όλους σε μια βδομάδα.

Άφησε τη βούρτσα στην άκρη και κοίταξε τρομαγμένη το φύλλωμα που κουνιόταν με θόρυβο. Ένας Γιαπωνέζος έτρεξε έξω και μόλις την είδε κοντοστάθηκε απότομα. Ήταν αξύριστος και στα μαλλιά του είχαν πιαστεί κλαράκια και φύλλα.

-Συ... Συγνώμη ψέλλισε με παράξενη προφορά. Δεν ήθελα να σας ενοχλήσω.

-Μα ποιος είστε κύριε; τον ρώτησε, καλύπτοντας όπως όπως με μια πετσέτα τη γύμνια της. Με διακόψατε πάνω στο χτένισμα.

-Σσσσσ! της έκανε ο Γιαπωνέζος κοιτάζοντας με αγωνία πίσω στο δάσος. Σας παρακαλώ μην φωνάζετε.

Την ίδια στιγμή το φύλλωμα κουνήθηκε ξανά και δύο ακόμα Γιαπωνέζοι πετάχτηκαν έξω. Ο ένας κρατούσε ένα δίχτυ και το κουνούσε προς τον πρώτο Γιαπωνέζο με ψεύτικο χαμόγελο.

-Νομοοούρααααα, του φώναξε. Έλα στο θείο!

Κοίταξε έκπληκτη και τους τρεις. Μα ήταν το ίδιο πρόσωπο!

-Νομοοοούραααα, φώναξε ξανά ο Γιαπωνέζος με το δίχτυ. Έλα καλέ μου, δεν έχουμε όλη τη μέρα!

Ο Νομούρα στράφηκε στη νέα με το ολόξανθο γυαλισμένο μαλλί.

-Σας παρακαλώ, αν δεν γλιτώσω, δώστε ένα μήνυμα στην κοινωνία. Είναι πολύ σημαντικό.

Τον κοίταξε με ενδιαφέρον.

-Σημαντικό;

-Δεν είμαι μόνος, υπάρχουν πολλοί σαν εμένα. Εξαιτίας μιας λούπας -που κάτι στο παρουσιαστικό σας μου λέει ότι και να προσπαθήσω να σας την εξηγήσω ο κόπος θα πάει χαμένος- μερικά δισεκατομμύρια από μας έχουν κατακλύσει τη Γη σε όλες τις εποχές, από την Πλειστόκαινο ως το 1945. Αντί όμως να μας αφήσουν να ζήσουμε ήσυχα, μας κυνηγούν να μας εξολοθρεύσουν, δήθεν γιατί προκαλούμε υπερπληθυσμό και ανισορροπίες. Μα είμαστε άνθρωποι, γαμώτο! Αν μας χτυπήσεις, δεν θα πληγωθούμε; Αν μας τρυπήσεις δεν θα τρέξει αίμα; Όταν ερωτευόμαστε, δεν πονάμε; Όταν χαιρόμαστε, δεν γελάμε; Πώς μπορούν να είναι τόσο ανελέητοι;

-Και τι πρέπει να κάνω; ρώτησε η καλοχτενισμένη νέα.

-Να μεταφέρεις παντού το μήνυμα! Να αντισταθούμε! Πρώτα τα θύματα ανάμεσά μας ήταν οι ομοφυλόφιλοι Νομούρα μόνο, και δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος. Μετά ήταν όσοι είχαν προσηλυτιστεί Εβραίοι, και δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Μετά όσοι ήταν κομμουνιστές, και δεν είπα τίποτα γιατί είχα διαλέξει να γίνω καπιταλιστικό γουρούνι. Και τώρα...

Το δίχτυ απλώθηκε πάνω του και πέντε - έξι Νομούρα (που είχαν στο μεταξύ καταφτάσει) σάλταραν να τον πιάσουν. Πάλεψε σαν αγρίμι, αλλά ήταν αδύνατο να τους ξεφύγει. Άρχισαν να τον σέρνουν στο έδαφος, έτσι φρικτά παγιδευμένο, ενώ αυτός ούρλιαζε και καταριόταν κάποιον υπεύθυνο από τη Χαλκίδα (οι φωνές του δεν ακούγονταν πολύ καθαρά).

-Και εγώ τι θα κάνω τώρα, ρώτησε η νέα τον επικεφαλής Νομούρα που παρακολουθούσε ικανοποιημένος το θέαμα της ζωώδους αιχμαλωσίας.

-Εσύ συνέχισε να χτενίζεσαι μπέμπα. Και μην απομακρύνεσαι, θα πεταχτώ μόλις τελειώσουμε να τα ξαναπούμε.

Της τσίμπησε το μάγουλο και αυτή χαμογέλασε ντροπαλά.

 

Edited by nikosal
Link to comment
Share on other sites

άλμπαν, το write off σου έχει λήξει ανεπιστρεπτί. Τι ζουζουνίζεις σε ξένο write off, μου λες; :diespam:

Link to comment
Share on other sites

Επιστρέφοντας από την παραλία -- εεεε, τελειώνοντας με την λίστα ε.φ. -- γκουχ. Εεμ, ήθελα να πω απλά ότι ευχαριστούμε για την κατανόηση και για την παράταση, ότι έχουμε βγάλει τα μισά πετραδάκια από το μαγιό της Κιάρας και ότι μόλις τελειώσουμε θα έχουμε έτοιμα για σας δύο αριστουρ-- εεε, δύο ιστορίες. :tongue:

 

Stay tuned!

 

 

P.S. Νίκο μου, δεν πρόλαβα να διαβάσω την ιστορία σου αλλά θα τη διαβάσω από το σπίτι μετά :)

 

[και τα έπιπλα από το γνωστό σε όλους κατάστημα συναρμολογούμενων επίπλων δεν έχουν έρθει ακόμα... κλαψ]

Link to comment
Share on other sites

Και τελικά το επιστημονικό συμπέρασμα που βγαίνει, είναι:

 

Υπάρχει Ζωή Στα Write-Off!

Link to comment
Share on other sites

Έχετε μια εβδομάδα. Καλή επιτυχία!

 

Καλά, πόσες μέρες έχει μια εβδομάδα; Συνεπέστατες αι ladies!! Θα πεις μαγαζί...εε, ποστ μου άνοιξαν γυναίκες δεν είναι; Αι του "κατεβαίνω σε πέντε λεπτά;"

 

Χι-χι, μού'ρχονται κέφια. Nikosal που είσαι;

Link to comment
Share on other sites

Σε ακούω. Είσαι να μπουκάρουμε να το κάνουμε ρημαδιό το τόπικ; Μη σε νοιάζει για ban και warnings, έχω άκρες στη διοίκηση.

Edit: Ρημαδιό με ήτα...

Edited by nikosal
Link to comment
Share on other sites

Να κοιτάτε τα χάλια σας και ν' αφήσετε τα κορίτσια να γράψουν με την ησυχία τους. Ειδικά οι δυο σας δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε για εγγλέζικη ακρίβεια, συροχαλκιδείς. :ninjastar:

Link to comment
Share on other sites

Δε στήνουμε ένα παρτάκι να το κάψουμε;!!

 

:band: :beer::puke: :clap:

:bounce8: :woot_jump:

:clap_1: :gathering: :beerchug:

 

 

:focus: Δεν ρίχνουμε και την ψήφο μας; Ε, Νίκο;

Edited by DinoHajiyorgi
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ Ντίνο,

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι επιδιώκεις -με τρόπο αγενή και περιπαικτικό, χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι στην προσπάθεια δύο συναδέλφων μελών του φόρουμ μας και κυρίως παντελώς απρόκλητα- να υποβαθμίσεις την προσπάθειά τους, να προκαταβάλεις αρνητικά το κοινό και να χλευάσεις το ρητό και στοιχειώδες δικαίωμά τους να πάρουν παράταση 14 βδομάδες, 6 ώρες και 4 write off άλλων μελών. Μου κάνει μάλιστα εντύπωση ότι άρκεσε μια εκ μέρους μου παραπλανητική φράση ("να τα κάνουμε ρημαδιό") η οποία μόνο στόχο είχε να αποκαλύψει στους άλλους τον πραγματικό σου εαυτό, για να φανερωθείς.

Στον ολισθηρό δρόμο που έχεις επιλέξει, να αμφισβητείς τις συγγραφικές ικανότητες όλων των άλλων και να καταστρέφεις τα τόπικ τους, δεν θα σε ακολουθήσω. Θα σε αφήσω μονάχο, στη μοναξιά της θλιβερής μικρότητάς σου.

Ο πρώην φίλος σου,

nikosal

Edited by nikosal
Link to comment
Share on other sites

(Τι του λες τώρα...) Καλά-καλά, σταμάτα το γλείψιμο, μας γέμισες σάλια γλοιώδη τύπε. Εγώ είπα να προσφέρω μια δεύτερη σελίδα στο τόπικ, για το πρεστίζ, λίγο ψυχαγωγεία για να μην αραχνιάσει ο αναγνώστης να αναμένει στο ακουστικό του...

 

Αμ εκείνη την εισαγωγή την είδες; Θα έλεγε ο καθένας πως και μωρά στο Kindergarten de Fantasy θα είχαν έτοιμους καμιά δεκαριά τόμους μέχρι τώρα. Μέχρι και ρέψιμο το ακολουθεί φυσικότατα. Επίσης...

Αλλά αυτή την προθεσμία θα την τηρήσουμε, μάλιστα κύριε... διότι δε θα αντέξουμε το διασυρμό δηλαδή, όχι τίποτα άλλο.

Πως...τι είπατε; Α, μάλιστα. Ό,τι πείτε μις Nienor.

Link to comment
Share on other sites

Εεεε, χμμμμ, Ντίνο, ένα πουλάκι μου είπε ότι όσο κάνουμε πλάκα δεν αφήνουμε τα κορίτσια να συγκεντρωθούν... Μπρος, τα κουβαδάκια μας και σε άλλη τοπικοπαραλία...

Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Write off #33
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Upcoming Events

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..