Oberon Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Μόλις τελείωσa τη δεύτερη season. Είχε μέσa πολλούς aξιομνημόνευτους χaρaκτήρες. Οι τοπ ήτaν Cad Ban κaι η νέa κυρίa Zaratoth, Duchess Satine (τι Padme κaι Anakin ρεεεεεε). Επίσης ο Master Tera Sinube aξίζει άπειρο respect κaι aς ήτaν μόλις σε ένa επεισόδιο. Aύριο λογικά θa ξεκινήσω την τρίτη season. Γιa νa δούμε. Πράγματι η Satine ήταν άπαιχτη. Χαλαρά θα έβλεπα σειρά βασισμένη στις περιπέτειές της με τον Obi-Wan. Τώρα έχω να δω την τελευταία σεζόν που δεν έχω δει τίποτα και τα τελευταία της 4ης που επίσης δεν πρόλαβα να τα δω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Μόλις την προηγούμενη βδομάδα είδα όλη τη σειρά. Την ταινία δεν την είδα(εκτός αν μέσα στον μαραθώνιο clone wars την είδα και μπερδεύτηκα). Αρχικά ήμουν διστακτικός γιατί πήρε κάποιες αρνητικές κριτικές, μάλιστε η 3D σειρά θεωρήθηκε κατώτερη της 2D σειράς. Εμένα μου φάνηκε καλύτερη. Βλέπουμε διάφορους νέους χαρακτήρες, πολύ ενδιαφέροντες. Από τη Δούκισσα Σατίν μέχρι τη Βέντρες και τον Μπέην. Μορφάρα και ο πειρατής. Για να μην πω για την νεαρή Ασόκα Τάνο που είναι πρωταγωνίστρια. Επίσης μου άρεσαν κάποια επεισόδια που επικεντρώθηκαν στους κλώνους. Βασικά θα ήθελα περισσότερα τέτοια. Και μερικά ακόμη με master jedi (Kit Fisto-οκ αυτός είχε το κομμάτι του- και Plo Koon) και ειδικά με Quinlan Vos που περίμενα θα δείξει μερικά επεισόδια μετά την εισαγωγή του αλλά ως τώρα τζίφος. Τώρα τελευταία κάπως ξενέρωσα με την ανάσταση. Θέλω να πω αφού είχαμε τον αδερφό, ήταν περιττή και μάλλον παράλογη. Άλλο αρνητικό -αν και ομολογουμένως έχει τη φάση του- είναι τα αστειάκια με τα droids. Φτάνει ο Jar Jar ως κωμικός χαρακτήρας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Ξεκίνησα τον τρίτο κύκλο. Τα δυο πρώτα επεισόδια απλά ίσως τα καλύτερα που έχω δει. Οι Clone Troopers ως βασικοί πρωταγωνιστές και όχι απλώς cannon fodder ή δευτεραγωνιστές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Έπεσε η αυλαία για φέτος τουλάχιστον. Πρέπει να το ψάξω αν θα συνεχιστεί (αρχικά έλεγαν ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν,μετά είπαν ότι ετοιμάζουν μια ακόμη για του χρόνου) ειδικά τώρα που πλέον έχει η Ντίσνεη το Star Wars. Κι εδώ θα μπορούσε να τελειώσει βέβαια αλλά νομίζω υπάρχουν κάποια θεματάκια που δεν έχουν κλείσει και η επόμενη σεζόν μπορεί να είναι πολύ δυνατή. Φέτος είχε 2 μειονεκτήματα. Το ένα είναι τα επεισόδια με τα ρομπότ που ήταν μάλλον βαρετά και το άλλο η εισαγωγή από το πουθενά ενός συγκεκριμένου Σιθ . Είναι κουλ τύπος δεν αντιλέγω αλλά και κουλό πως μπήκε στα Clone Wars. Πάντως είχε κάποια δυνατά επεισόδια, ειδικά αυτά στο τέλος με την Ασόκα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Goodbye, Captain Rex: Lucasfilm calls an end to Clone Wars Βέβαια είναι ασαφές τι ακριβώς θα γίνει στη συνέχεια αλλά Clone Wars όπως το γνωρίσαμε τέλος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Τουλάχιστον η σειρά είχε ένα πραγματικά δυνατό φινάλε. Ευτυχώς θα μας μείνει αυτό και όχι τα αμέσως προηγούμενα επεισόδια με τα ρομπότ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Λοιπόν, το βάζω εδώ προς το παρόν κι άμα με το καλό βγούνε περισσότερα στοιχεία για τη νέα σειρά ανοίγουμε σχετικό topic. http://starwars.com/news/new-animated-series-star-wars-rebels-coming-fall-2014.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 To Clone Wars πέθανε, ζήτω το Rebels! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Damn. Ο τελευταίος Sith που βλέπουμε στο hologram, μου θυμίζει το γιο που είχε πάει με την Dark Side στο διπλό επεισόδιο που χάθηκαν Άνακιν, Όμπι-Ουαν και Ασόκα σε ένα πλανήτη/relic που ζούσαν ο Γιος/Dark Side, η κόρη/Light Side και ο πατέρας τους που τους ισορροπούσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts