Arachnida Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 με αυτόν τον χάρτη; Είναι ένα ζήτημα κι αυτό. Όχι με αυτόν, αλλά ίσως με έναν εμπνευσμένο από αυτόν ή ακόμα και χωρίς χάρτη. Θα ανοίξω ένα τόπικ σύντομα να ενημερώσω για το βιβλίο και να εκφράσω μερικές ευχαριστίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Μια χαρά είναι ο χάρτης, εμένα μου άρεσε από την αρχή. Με μια μικρή επεξεργασία στις γραμμές, τα κάστρα και κυρίως τις κορυφές, θα γίνει πολύ καλός. Προτείνω κι ένα καλό περίγραμμα, να μοιάζει με πίνακα. Εκδόσεις Λιβάνη είναι αυτές, πιστεύω τους ενδιαφέρει η αισθητική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Ένα ακόμα σχέδιο μου, αυτή τη φορά για το δεύτερο τόμο. Είναι η άποψη του Ανατολικού Πύργου, της πολιορκούμενης πόλης όπου διαδραματίζεται η πλοκή. Σύμφωνα με την περιγραφή η πόλη αποτελείται από δύο ομόκεντρους κύκλους τειχών τα οποία ενώνονται με οχτώ τοξοτές γέφυρες. Στο κέντρο βρίσκεται το παλάτι του άρχοντα. Ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό τείχος περικλείονται τα σπίτια της πόλης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts