Jump to content

Spawn: Gunslinger


euthimis
 Share

Recommended Posts

Spawn: Gunslinger

 

 

Σενάριο: David Hine

 

Σχέδιο: Bing Cansino & Geirrod Van Dyke

 

Εξώφυλλο: Greg Capullo

 

Εναλλακτικό εξώφυλλο: Nίκος Δεληγκάρης

 

Έγχρωμο 56 σελίδες

 

Τιμή: 6,50 €

 

 

“Ας αρχίσει η σφαγή…”

 

 

Ο μύθος του Spawn, ενός ανθρώπου που αντάλλαξε την ψυχή του για να καταφέρει να αντικρίσει έστω και μια τελευταία φορά την αγαπημένη του, έχει πλέον πάρει μυθικές διαστάσεις, με μια από τις εκφάνσεις του να είναι ο Spawn: Gunslinger.

 

Στον τόμο Spawn: Gunslinger ταξιδεύουμε πίσω στην Άγρια Δύση, στην περίοδο του αμερικάνικου εμφυλίου, όπου συναντάμε τον Henry Simmons, έναν από τους Buffalo Soldiers που προσπαθεί να ξεφύγει από το νόμο. Όμως η τύχη του θα τον οδηγήσει στην πόλη Bane, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον θάνατο και θα πρέπει να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του…

 

 

Το Spawn: Gunslinger είναι μια ιστορία που συνδυάζει την μαγεία των σπαγγέτι γουέστερν και το μυστήριο του κλασσικού Spawn, αριστουργηματικά ειπωμένη από τον David Hine (Spawn, Daredevil Redemption) και τους πρωτοεμφανιζόμενους Bing Cansino και Geirrod Van Dyke. Στο Spawn: Gunslinger θα βρείτε τα τεύχη #174 & 175 της μηνιαίας σειράς κόμικ του Spawn για πρώτη φορά παγκοσμίως μαζί σε έναν τόμο, όπως και μια εισαγωγή του David Hine γραμμένη αποκλειστικά για την ελληνική έκδοση!

 

 

O τόμος Spawn: Gunslinger θα παρουσιαστεί επισήμως στο ComicdomCon Athens 2008 που συνδιοργανώνουν η Comicdom Press και η Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 5 και 6 Απριλίου στο χώρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (Μασσαλίας 22). Στο περίπτερο των εκδόσεων Comicworld θα παραβρεθεί ο δημιουργός του εναλλακτικού εξώφυλλου για την ελληνική έκδοση Νίκος Δεληγκάρης.

 

 

GunslingerCapulloCoverWeb.jpg

 

 

GunslingerDeligarisCoverWeb.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

Το αγόρασα πριν μερικές εβδομάδες. Καιρό είχα να βρω κόμικ με καλό σχέδιο. Φυσικά προτίμησα το εξώφυλλο του Greg όντας πιστός οπαδός του Capullo (δημιουργός του Set Abominae, βλέπετε!)

 

200px-SomethingWickedThisWayComes.jpg

 

Η ιδέα δε του Gunslinger Spawn με είχε κερδίσει ήδη από την κυκλοφορία της action figure

Link to comment
Share on other sites

Για όσους δε το γνωρίζουν, το εν λόγω κόμικ είναι στην πραγματικότητα δύο πολύ πρόσφατα τεύχη της ongoing σειράς Spawn, τα οποία, ενώ διαβάζονται και άνετα από μόνα τους, δένουν πολύ καλά και στο κυρίως αρκ.

Σε γενικές γραμμές όμως (επειδή διαβάζω τα ongoing τεύχη) είναι σαφώς από τα highlights των τελευταίων χρόνων όσον αφορά τον τίτλο και η έκδοσή τους μια πολύ πετυχημένη επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..