Jump to content

COMICWORLD - COMICDOM CON ATHENS 2008


euthimis
 Share

Recommended Posts

Τα καταστήματα, οι εκδόσεις Comicworld και το www.comicworld.gr σας προσκαλούν στο Comicdom Con Athens ‘08 στις 5 & 6 Απριλίου του 2008, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και διοργανώνεται από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Στον χώρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης θα στηθεί μια γιορτή των κόμικ με ξένους προσκεκλημένους, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και κόμικ, signings και φυσικά πολλές ελληνικές εκδοτικές εταιρίες και καταστήματα να δίνουν το παρών!

 

Το Comicworld δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το διήμερο και έχει ετοιμάσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για όλους όσους θα βρεθούν στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Εκεί θα υπάρχει το περίπτερο των εκδόσεων μας και των καταστημάτων μας, όπου εκεί θα μπορείτε βρείτε, πέρα από τα κόμικ των εκδόσεων μας, μεγάλη ποικιλία από graphic novel, manga, figures και collectibles!

 

 

Στην διάρκεια του διημέρου το Comicworld θα συμμετάσχει σε αυτή την γιορτή με διάφορους τρόπους μέσω παρουσιάσεων, signing, event και φυσικά προσφορές σε όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο περίπτερο μας!

 

 

Εκδόσεις

 

 

Οι εκδόσεις Comicworld στα πλαίσια του Comicdom Con Athens 08 θα παρουσιάσουν επισήμως τις 2 ολοκαίνουριες εκδόσεις τους.

 

 

Gunslinger Spawn

 

 

Ο Gunslinger Spawn είναι άλλη μια εκδοχή του μύθου του Spawn που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας σε αυτή την μοναδική για τα παγκόσμια δεδομένα έκδοση! Η ιστορία του Gunslinger Spawn διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση της Αμερικής και είναι δοσμένη με μαεστρία από τον σεναριογράφο David Hine και τους σχεδιαστές Bing Casino και Geirrod Van Dyke! Το εξώφυλλο του τόμου έχει φιλοτεχνήσει ο Greg Capullo, ενώ το εναλλακτικό εξώφυλλο ανήκει στον Νίκο Δεληγκάρη.

 

 

24 Hour Comics Day Hellas 2007

 

 

Το δημιουργικό αποτέλεσμα της 24 Hour Comics Day Hellas 2007 που πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 20 και 21 Νοέμβρη. Στον τόμο περιλαμβάνονται οι βραβευμένες ιστορίες των Λύρη Παναγιώτη (“Tο τέρας και η Κούκλα”), Ρουμπούλια Γιάννη (“300: Η αληθινή ιστορία”) και Σπυρλιάδου Σοφία (“Tο πάρτυ”).

 

 

Κλήρωση δώρων “V for Vendetta

 

 

Το Comicworld σε συνεργασία με τις Village Films, Warner Bros και Comicdom Press θα κληρώσουν στο τέλος της δεύτερης μέρας δεκάδες δώρα, υπογεγραμμένα από τον David Lloyd, από την ταινία “V for Vendetta” όπως αφίσες, κόμικ, DVD και άλλα. Μην ξεχάσετε να περάσετε από το περίπτερο μας για να συμμετέχετε δωρεάν στην κλήρωση!

 

 

Singings

 

Στον χώρο του περιπτέρου μας θα βρίσκονται παρόντες και τις δυο μέρες του Comicdom Con 08 οι Γιάννης Ρουμπούλιας, Παναγιώτης Λύρης και Σπυρλιάδου Σοφία, νικητές του 24Hour Comics Day Hellas 2007, για να υπογράφουν αντίτυπα του τόμου που κάνει την πρεμιέρα του στο Comicdom Con από τις εκδόσεις μας. Οι Γιάννης Ρουμπούλιας θα υπογράφει επίσης αντίτυπα των κόμικ που έχει σχεδιάσει, Χρονικά του Δρακοφοίνικα και Τρόμος και Φαντασία, των εκδόσεων Ψυχής τα Λαμπυρίσματα, όπως και τα κόμικ των εκδόσεων μας που έχει φιλοτεχνήσει τα εναλλακτικά τους εξώφυλλα, Spawn Godslayer και Spawn Godslayer Vol 1. Τέλος, μαζί μας θα είναι και ο Nίκος Δεληγκάρης που έχει φιλοτεχνήσει το εναλλακτικό εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης του Spawn Gunslinger!

 

 

Events

 

Σάββατο 5 Απριλίου 15:15 – 16:15.

Παρουσίαση εκδόσεων Comicworld.

 

 

Κυριακή 6 Απριλίου 20:30

 

Κλήρωση δώρων V for Vendetta

 

 

 

Στα πλαίσια του διημέρου τα κόμικ των εκδόσεων μας θα πουλιούνται στις εξής ειδικές τιμές:

 

Gunslinger Spawn: 5.50 € (αρχική τιμή 6.50 €)

Spawn Godslayer: 6.00 € (αρχική τιμή 6.90 €)

 

Spawn Godslayer Vol 1: 5.50 € (αρχική τιμή 6.50 €)

24 Hour Comics Day Hellas 2007: 6.50 € (αρχική τιμή 7.50 €)

24 Hour Comics Day Hellas 2006: 7.50 € (αρχική τιμή 8.90 €)

H Κόπια – Mr Universe Tp: 6.50 € (αρχική τιμή 7.50 €)

 

 

 

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί σε αυτό το μοναδικό διήμερο για την ένατη τέχνη!

Για αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου http://www.comicdom-con.gr

Link to comment
Share on other sites

To Con πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος, όχι για δεύτερη, αλλά θα είμαστε εκεί oύτως ή άλλως!

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Μπαίνει βαρβάτος ο Απρίλης. 5-6 το Comicdom και στη συνέχεια Διήμερο Φαντασίας. Ντου από παντού

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..